Excalibur önermem.Toplama al diyen tayfa gelir birazdanama üniye de götürüceksen en mantıklısı laptop derim ben.
Neden toplama ya da monster gibi iki seçenekte kısıtlı kalıyorsun ki.
Excaliburun da iyi gamingleri var. mesela 17"lik ekranıyla excalibur 780 benim favorim
Kankam şöyle ben 3 sene sonrada bilgisayar alabilirim durumum var ve annemlerde izin verir diyorsan toplama pc tabiki ama dersen ki yok ben alamam laptop ama 3 sene sonrası için laptop almakta bilemedim ne kadar mantıklı ama tabiki "şöyle ben 3 sene sonrada bilgisayar alabilirim durumum var ve annemlerde izin verir diyorsan toplama pc tabiki " buna göre değerlendir hangisini alacağınıMerhaba kendime bir bilgisayar almak istiyorum ancak çok kararsızım. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim bunun için 7000 TL ye bir laptop mu yoksa PC mi almalıyım şuan için? PC alırsam üniversitede ne yaparım?
Laptop alMerhaba kendime bir bilgisayar almak istiyorum ancak çok kararsızım. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim bunun için 7000 TL ye bir laptop mu yoksa PC mi almalıyım şuan için? PC alırsam üniversitede ne yaparım?
durum durun onu sormamış onu başka zaman sorarExcalibur önermem.
Arkadaşın o kadar parası oldunu düşünmüyorumEğer 3 yıla alamazsan laptop.Alırım diyorsan kasa.Şöylede yapabilirsin laptop alırsın.Birde monitör alırsın evde monitöle kullanırsın ünide laptopun ekranıyla
Monitör 2 bin tl geriye 5 bin tl laptop kalıyor monitöre bağlayınca büyük bir performans düşüklüğü olacağını tahmin ediyorum o fiyattaki bir laptopun.Eğer 3 yıla alamazsan laptop.Alırım diyorsan kasa.Şöylede yapabilirsin laptop alırsın.Birde monitör alırsın evde monitöle kullanırsın ünide laptopun ekranıyla
İkinci el alırsın.Monitör 2 bin tl geriye 5 bin tl laptop kalıyor monitöre bağlayınca büyük bir performans düşüklüğü olacağını tahmin ediyorum o fiyattaki bir laptopun.
İkinci el alırsın.Monitör 2 bin tl geriye 5 bin tl laptop kalıyor monitöre bağlayınca büyük bir performans düşüklüğü olacağını tahmin ediyorum o fiyattaki bir laptopun.
Zaten ikinci el bir mac alacaktım ancak ailem ikinci ele pek sıcak bakmıyor.İkinci el alırsın.
İkinci el alırsın.
ne tür oyun oynayacaksınızZaten ikinci el bir mac alacaktım ancak ailem ikinci ele pek sıcak
Aslında başta oyun oynamak istemiyordum. Kodlama ve edit için kullanacağımdan mac düşündüm sonra sıfır pahalı ikinci elide ailem istemediğinden mac'tan vazgeçip windows düşündüm. Windowsta fiyatına göre iyi olan laptop olarak monster vardı ve almışken oyun da oynayayım diye düşündüm. Cs go, cod, pubg gibi oyunlar oynayacağım.ne tür oyun oynayacaksınız
Klasik bir cevap olacak ama mac almak sizin için mantıksız olabilir
laptop alMerhaba kendime bir bilgisayar almak istiyorum ancak çok kararsızım. 3 sene sonra üniversiteye gideceğim bunun için 7000 TL ye bir laptop mu yoksa PC mi almalıyım şuan için? PC alırsam üniversitede ne yaparım?
Önerdiğn 5-5500 tl lik varsa çok iyi olur 1.500 tl ye de monitör alacağımİnce hesap da Cuma akşamları Güzel laptoplar olabiliyor Bakabilirsin
Parayı laptopa yöneltmelisinMonitöre gerek olduğunu düşünmüyorum
pardon yanlış okumuşum ben pc için yazdımMonitöre gerek olduğunu düşünmüyorum
Parayı laptopa yöneltmelisin
Bu arada söyleyeyim 3 sene sonra o laptoptan fazla bir şey beklemeyin
3 yıl sonra gidecek ÜniversiteyeLaptop al üniye gideceğini söylüyorsun. Sunumun felan olucak Masaüstü götürecek değilsin
bütçem 7000 bin TLBütçen ne kadar ? Eğer laptop alacaksan thunderbolt destekli bir laptop al ileride e-gpu ile ekran kartı problemini kapatırsın. Youtubeda bunu anlatan bir editör var yanlış hatırlamıyorsam elinde 2016 mac pro ve e-gpu var ama rakip forumun editörü kendisi.