burakorpinar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar aramızda Top Eleven oynayanlar vardır. Burda takımlarımızı, taktiklerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz.
defansın ve kalecinin oklarını mavi yapBöyle bir takımım var sizce ne yapabilirim?
yok dostum.bende 2 yıl önce oynamaya başlamıştım 1,5 yıl oynadım araştırdımda reklam izliyerek sadaka kazanma dışında yok.ben token hilesi arıyorum birader sen daha önce bu işlerle ilgilendinmi
10 levelden sonra herkes parayla oynamaya başlıyor, bende bir aralar 19 leveldimyok dostum.bende 2 yıl önce oynamaya başlamıştım 1,5 yıl oynadım araştırdımda reklam izliyerek sadaka kazanma dışında yok.
zaten oyun 20-22 levelden sonra saçmalamaya başlıyor.token derdin yine aynı üsyüne birde para sıkıntısı oluyor.şampiyon olsan bile 100mil.$ civarı ödül alıyorsun ve her bir 5 yıldız oyuncunun fiyatı 105milyon $
20 levelden sonra para harcamadan oynamak imkansız.zaten liginde 2-3 kişi para ile oynuyor oluyor kadroları 6 yıldızlarla doldurmuşlar sende 1 transfer yapmaya çalışıyorsun taktik vs de işe yaramıyor.
ben birkaç ay önce bıraktım oynamayı.
9. levele kadar sorun yok sonrasında başlıyor aslında bence para harcamayacaksanız boşuna bulaşmayın