Top Eleven

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aramızda Top Eleven oynayanlar vardır. Burda takımlarımızı, taktiklerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz.

kralbjk0619

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir takımım var sizce ne yapabilirim?

j4j6j.png

kralbjk0619

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Oynayan yok galiba benim takımda böyle kaldı :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
oynayan yok mu ?

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben token hilesi arıyorum birader sen daha önce bu işlerle ilgilendinmi :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ben token hilesi arıyorum birader sen daha önce bu işlerle ilgilendinmi :)
yok dostum.bende 2 yıl önce oynamaya başlamıştım 1,5 yıl oynadım araştırdımda reklam izliyerek sadaka kazanma dışında yok.

zaten oyun 20-22 levelden sonra saçmalamaya başlıyor.token derdin yine aynı üsyüne birde para sıkıntısı oluyor.şampiyon olsan bile 100mil.$ civarı ödül alıyorsun ve her bir 5 yıldız oyuncunun fiyatı 105milyon $
20 levelden sonra para harcamadan oynamak imkansız.zaten liginde 2-3 kişi para ile oynuyor oluyor kadroları 6 yıldızlarla doldurmuşlar sende 1 transfer yapmaya çalışıyorsun taktik vs de işe yaramıyor.
ben birkaç ay önce bıraktım oynamayı.
9. levele kadar sorun yok sonrasında başlıyor aslında bence para harcamayacaksanız boşuna bulaşmayın

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yok dostum.bende 2 yıl önce oynamaya başlamıştım 1,5 yıl oynadım araştırdımda reklam izliyerek sadaka kazanma dışında yok.

zaten oyun 20-22 levelden sonra saçmalamaya başlıyor.token derdin yine aynı üsyüne birde para sıkıntısı oluyor.şampiyon olsan bile 100mil.$ civarı ödül alıyorsun ve her bir 5 yıldız oyuncunun fiyatı 105milyon $
20 levelden sonra para harcamadan oynamak imkansız.zaten liginde 2-3 kişi para ile oynuyor oluyor kadroları 6 yıldızlarla doldurmuşlar sende 1 transfer yapmaya çalışıyorsun taktik vs de işe yaramıyor.
ben birkaç ay önce bıraktım oynamayı.
9. levele kadar sorun yok sonrasında başlıyor aslında bence para harcamayacaksanız boşuna bulaşmayın
10 levelden sonra herkes parayla oynamaya başlıyor, bende bir aralar 19 leveldim

OrkunB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynuyodum bi ara ama token bitti transfer yapamaya basladim ve 1 yildiz oyunculari olan herifler beni yenmeye basladi (oyuncularim 4-5 yildizdi). Biraktim.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bir ara bende oynuyordum ama hem transfer hemde kupa maçlarındaki saçmalıkları görünce bıraktım :)