burakorpinar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar aramızda Top Eleven oynayanlar vardır. Burda takımlarımızı, taktiklerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz.
defansın ve kalecinin oklarını mavi yapBöyle bir takımım var sizce ne yapabilirim?
![]()
yok dostum.bende 2 yıl önce oynamaya başlamıştım 1,5 yıl oynadım araştırdımda reklam izliyerek sadaka kazanma dışında yok.ben token hilesi arıyorum birader sen daha önce bu işlerle ilgilendinmi![]()
10 levelden sonra herkes parayla oynamaya başlıyor, bende bir aralar 19 leveldimyok dostum.bende 2 yıl önce oynamaya başlamıştım 1,5 yıl oynadım araştırdımda reklam izliyerek sadaka kazanma dışında yok.
zaten oyun 20-22 levelden sonra saçmalamaya başlıyor.token derdin yine aynı üsyüne birde para sıkıntısı oluyor.şampiyon olsan bile 100mil.$ civarı ödül alıyorsun ve her bir 5 yıldız oyuncunun fiyatı 105milyon $
20 levelden sonra para harcamadan oynamak imkansız.zaten liginde 2-3 kişi para ile oynuyor oluyor kadroları 6 yıldızlarla doldurmuşlar sende 1 transfer yapmaya çalışıyorsun taktik vs de işe yaramıyor.
ben birkaç ay önce bıraktım oynamayı.
9. levele kadar sorun yok sonrasında başlıyor aslında bence para harcamayacaksanız boşuna bulaşmayın