ulasbilsel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
bir umutla, her gün kontrol ediyorum 

Test sürecinide zahmet olmazsa yüzdelik dilimle felan belirtseniz bi rakam görelim![]()
Bende katılıyorum lakin test süresinin yüzdesi nasıl tutulur sağlam bir fikrim yok. Oyun 200 saatlik oynanışa sahip. çeviri ekibinde 9 kişi var. düz hesap 10 kişi desen kişi başı 20 saat (Omg). En hızlı şöyle olur: bir kişi 20 saat oynayıp save dosyasını diğer kişiye verirse oda kalınan yerden 20 saat oynar ise falan filen. Daha bunun hata tespiti var sonra hatanın hangi çeviri dosyasında olduğu var. benim hayalim 2 hafta ama nerden baksan en az 3 hafta oda en hızlı şekilde. Şahsım adına konuşuyorum imla kuralları veya bazı anlam hataları problem değil. ama ortalıkta bu projeyi baltalamaya çalışan okadar çok kişi varken @TxsMelih ellerine koz vermeyecektir.
Tabi böyle bir işe başladığımızı söyleyince herkes, ne zaman biter? ne zaman çıkar? vs. vs. gibi sorular soruyorlar. Bu soruya net bir cevap verirsem hem kendimi hem de sizi kandırmış olurum. Tek söyleyebileceğim şey yaklaşık bir aralık. Bu aralığın da 9 ay - 1 yıl - 1.5 ay civarı olacağını söyleyebilirimEkli dosyayı görüntüle 13562
hocam testi erken bitirin ne olur 3 aydır görmediğim sevgilimi bu kadar beklemiyorum bu oyunu bekeldiğim kadar![]()