NEOBLADETR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ek paket yaması çıksada haftasonu oynasak
)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Bu hafta sonuna yetişmeyecek gibi. Yine de elimizden geleni yapıyoruz.Ek paket yaması çıksada haftasonu oynasak)
İş başa düştüBlood and wine ne dusunuyorsunuz?
Estağfurullah ne yorması. Bugün çıkacağını sanmıyorum. Cuma akşamına kadar çıkacaktır ama.Sizide yoruyorum sorularımla Melih bey kusura bakmayın.
Peki bugün çıkma ihtimali var mı?
Teşekkür ederim. Böyle güzel yorumlar görmek maddi destekten daha fazlasını veriyor bizlere. Türk oyun sektörüne katkımız dokunduysa, insanlara projemizi beğendirebildiysek ne mutlu bizlereKendimi bildim bileli oyunlar ile haşır neşirim. Türkçe dil paketi bekleyip de oynadığım oyunların artık ismini hatırlamıyorum ama aralarına bir tanesi eklendi ki kesinlikle unutmayacağım. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar kaliteli bir çeviri daha önce hiç bir oyunda görmedim. Hayatım boyunca oynadığım hiç bir oyundan bu kadar keyif almadım hiç bir oyun karakterini Gerald kadar benimsemedim.Bunların hepsini sizin sayenizde yaşıyorum Melih Bey. Allah sizden Razı olsun. Allahım başarılarınızın devamını getirir ve bu sektörde size maddi manevi ne gerekiyorsa bütün destekleri sağlar inşallah.
Sitemizden de projemizden de haberdarlar. Üstelik yaptığımız iş gayet hoşlarına gitmiş. Artık her şey ek paket çıktıktan sonra belli olacak. Eğer bir gelişme olursa haberdar ederim.Melih bey çeviriye cd projekt baktımı
Skellige olsun Novigard olsun tek bir keşif edilmedik yer bırakmadım. Potionlar ve zırhların hepsi yüksek kalitede ve oyunu baştan sona ölüm marşında oynadım. Elime geçen kitap, mektup vs hepsini okudum. HoSa çok güzel hazırlık yaptım şimdi sabırsızlıkla HoSun çevrilmesini bekliyorum çünkü geriye hiç bir şey kalmadı tekrar teşekkür ediyorum elinize kolunuza gözünüze sağlık.Teşekkür ederim. Böyle güzel yorumlar görmek maddi destekten daha fazlasını veriyor bizlere. Türk oyun sektörüne katkımız dokunduysa, insanlara projemizi beğendirebildiysek ne mutlu bizlere![]()
Fikrimiz değişmedi. Bu yorumunuz yeterli bizim için mesela.Melih Bey her ne kadar bağış vb. konulara sıcak bakmadığınızı bilsem de bir başka forumda eğer bu çeviri kaliteli bir şekilde bitirilirse maddi desteği sonuna kadar hakeder demiştim. Şimdi de sözümün arkasındayım. Herkese açık bir bağış bölümü varsa öğrenmek isterim eğer ki yoksa özelden bir hesap no, iban vb. iletirseniz kendimce maddi destekte bulunmak istiyorum. Oyun yılın oyunu ise bu çeviri de bu ülke oyun tarihinin en başarılı-ve en hızlı- çevirisi olarak kayıtlara geçti. Can-ı gönülden teşekkürler.
Dostlar buraya biraz geç yazmış olabilirim kusuruma bakmayın. Ek paketi de çıkardık. Yine sitemizden indirebilirsiniz.![]()