0.13 sürümünü Hos'u kurduktan sonra kurun. Tamamen Türkçeleşir.Şuanda oyunda türkçe yama kurulu. Ben Hearts of Stone dlc sini alacağım ama türkçe yama kurulu olduğu için HoS türkçe olmayacak.
Yamayı kaldırıp baştan yüklemem gerekecek ama nasıl kaldıracağım? Veya başka bir yolu daha var mı ?
Acil yardım lazım.
Yama çok kaliteli. Aynı Witcher 2'de olduğu gibi. Teşekkürü bir borç bilirim. Yalnız şöyle bir sorunum var:
Arkadaşlar benim oyun orjinal gog versiyonu ve resimdeki tarzda grafik hataları mevcut. Gog üzerinden oyunu verify yaptım kaç kere ekran kartı driverını kaldırdım tekrar kurdum falan. Baya uğraştım yani. Sonunda hata düzeldi. Üzerine hemen tekrar Türkçe Yamayı kurup denedim ve yine eski hatalı haline döndüğünü gördüm.
Melih bey acaba böyle bir sorunun farkına vardınız mı ve bir çözüm yolunuz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ben bu durumu hatırladığım kadarıyla şöyle çözmüştüm.Aynı sorundan bende muzdariptim
Bu arada yamanın güncel hali gelmiş ama başka forumdan duyurulmuş. Bekleyen arkadaşların dikkatine...Ben bu durumu hatırladığım kadarıyla şöyle çözmüştüm.
C:\GOG Games\The Witcher 3 Wild Hunt\content e girip content 0'ı sildim. Sonra verify yaptım. Hem Türkçe yama düzgün çalıştı hem de grafik hatası düzeldi. Ama daha sonra 1.21 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yaptım ve Türkçe yama %10-20 oranlarında çalışmamaya başladı. Doğal tabi Türkçe yamanın güncellenmesi lazım. Ne zaman güncellenir acaba?
Blood and Wine ne durumda? Çeviriyor musunuz şuanda ?
kolay gelsin dört gözle bekliyoruzEvet Blood and Wine çevriliyor. Amacımız yaz bitmeden çıkarmak. Melih bu aralar epey yoğun, ben üye olup yanıtlayayım dedim![]()
Eyvallah sağ olasın. Kolay gelsin size.Evet Blood and Wine çevriliyor. Amacımız yaz bitmeden çıkarmak. Melih bu aralar epey yoğun, ben üye olup yanıtlayayım dedim![]()
Bende Goty sürümü var. Üstüne update gelir mi ben mi kurmalıyım ?2.10 sürümü çıkmış.
The Witcher 3: Wild Hunt TÜRKÇE
Değişiklikler:
-Blood and Wine'daki bir sinematikteki "i" harflerinin gözükmemesi sorunu çözüldü,
-Blood and Wine'da aktarma sırasında gözden kaçmış ve İngilizce kalmış satırlar çevrildi,
-Genel olarak düzeltmeler, iyileştirmeler yapıldı.
-GOTY sürümüne yüklendiğinde oyunun açılmaması sorunu düzeltildi.
Hocam çevirimiz resmi değil o yüzden otomatik olarak güncelleyemiyoruz. Üstüne kurmanız gerekiyorBende Goty sürümü var. Üstüne update gelir mi ben mi kurmalıyım ?