The Witcher 3 Türkçe Dil Paketi v.0.1 ve Hearts Of Stone Dil Paketi YAYIMLANDI

memet00004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PS4 e de sabırsızlıkla bekliyoruz Türkçeyi.

Son düzenleyen moderatör:

neytullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
The witcher oyununa çıktığı zaman sadece 20 dk katlandım sonra toptan silmiştim oyunu.
Şimdi başından kalkamıyorum. Çünkü anlıyorum, ne için kılıç salladığımı , ne için canavar öldürdüğümü biliyorum. Neyin peşinden, amaç herşeyi bildiğim için merak ediyorum sürekli. Kimin sayesinde bu oyunu keşfettim. Sizin sayenizde.

Çok sağolun. Çeviriler müthiş olmuş, Birde birşey daha sorucam , Acaba witcher dlc vs. gibi herşey full tamamlandığı zaman, Ekip dağılmadan yeni büyük bir projeye girişmeyi düşünür müsünüz? Fallout 4 gibi mesela?

atakan erdğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar öncelikle sizi yamanın başından beri takip ediyorum diğer forumlardaki konular olsun bu forumdaki konunuz olsun oyunu ilk çıktığı gün koşa koşa gidip kutulu aldım.Tabi oyunu kendi inglizcemizin yettiği kadar bitirdik ana hikaye dışında fazla bir şey anlamamıştım kesinlikle Türkçe yama gerektiren bir oyundu.
İlk yama haberini gördüğümde yamanın en az 2 yıl kadar sürmesini bekliyordum fakat herekesi şaşırttınız koskacaman Withcer evrenini 6 ay da bitirdiniz
Windows 10 64 bit te yama ile birlikte hiç bir sorun yaşamadan sorunsuz bir şekilde oynuyorum çok teşekkürler size inanmayan iftira atan arkadaşlarda neredeler acaba

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Merhabalar öncelikle sizi yamanın başından beri takip ediyorum diğer forumlardaki konular olsun bu forumdaki konunuz olsun oyunu ilk çıktığı gün koşa koşa gidip kutulu aldım.Tabi oyunu kendi inglizcemizin yettiği kadar bitirdik ana hikaye dışında fazla bir şey anlamamıştım kesinlikle Türkçe yama gerektiren bir oyundu.
İlk yama haberini gördüğümde yamanın en az 2 yıl kadar sürmesini bekliyordum fakat herekesi şaşırttınız koskacaman Withcer evrenini 6 ay da bitirdiniz
Windows 10 64 bit te yama ile birlikte hiç bir sorun yaşamadan sorunsuz bir şekilde oynuyorum çok teşekkürler size inanmayan iftira atan arkadaşlarda neredeler acaba
İnanmayan, iftira atan, konumuzu trolleyen, insanların aklını karıştırıp da fitne çıkaran insanların bir kısmı şu anda oyunlarını oynuyorlar. Gerisi malum. Allah oyun bozanların en hayırlısıdır. Şu anda konuya yazacak yüzleri yok. Şükür ki aldığımız tepkilerin çoğu çevirinin kalitesinin güzel olduğu yönünde.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
TxsMelih tahminen konsollara kaç aya gelir
Konsollara gelmesi için ilk önce resmi olması lazım. Bunun için de yeni ek paketi çevirip, Cd Projekt Red'in kabul görmesi. Ayrıca şu ihtimal de var. Witcher 2 de sonradan gelen güncellemeyle resmi olmuştu fakat Xbox 360 versiyonu İngilizce kalmıştı. Eğer resmi olmasını kabul ederlerse fakat konsol kullanıcıları bundan yararlanamazsa, bu noktada bizim yapabileceğimiz bir şey kalmaz.

Saladin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Melih bey
yama çok iyi olmuş şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.. zaten oyuna da bugün başladı..
ancak oyunda hiç çevrilmemiş bir kısım var acaba unutulmuş mu?
baronun kızını aramak için oxenfurta geldim ama kapıdan almadılar ben de yüzerek geçtim haritada işaretlenen noktaya geldiğimde tüccar görünümlü biri çıktı ingilizce bişeyler anlattı cevap verdik.. tamamen ingilizce kalmış bir kısım sanırım

Paxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Melih bey nasılsınız?
Ben yama ile ilgili çevrilmemiş bir bölüm atmışdım buraya (resim) ama bu problemi cevaplamadınız. Resmi bir çeviriden hiç bir farkı olmayan çok iyi bir çeviri yapmışsınız. Bildirmek isterim ki, oyunda bazı cümleler çevrilmemiş gördüm bildirmek isterim. Bunları söylememin nedeni size yardımcı olmak. Çeviri efsane (15 saat oynadım). Hearts of Stone da bekliyoruz.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Melih bey nasılsınız?
Ben yama ile ilgili çevrilmemiş bir bölüm atmışdım buraya (resim) ama bu problemi cevaplamadınız. Resmi bir çeviriden hiç bir farkı olmayan çok iyi bir çeviri yapmışsınız. Bildirmek isterim ki, oyunda bazı cümleler çevrilmemiş gördüm bildirmek isterim. Bunları söylememin nedeni size yardımcı olmak. Çeviri efsane (15 saat oynadım). Hearts of Stone da bekliyoruz.
Merhaba. Oyunda gözden kaçan yerler olabiliyor. Mesajınızı görmüştüm fakat resim açılmadı bende. Eğer herhangi bir hatayla veya eksik metinle karşılaşırsanız lütfen paylaştığım adresten bizlere bildirin. Şu an beta aşamasında olduğu için sizlerin de desteğiyle bunu tam sürüme çekmek istiyoruz. Her ne kadar ekip olarak hala test etsek bile kullanıcı sayısı fazla olduğu zaman oluşan hatalar daha kısa sürede çözülüyor. Eğer bu konuda desteklerinizi esirgemezseniz seviniriz.

Hata Geri Bildirim Formu

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Yeni sürümü yayımladık. Sitemizden indirebilirsiniz.

Paxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yeni sürümü kurmak için eski sürümü kaldırmak gereklimi ?

Sihamı-ı Kaza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ellerinize, emeğinize sağlık çok güzel olmuş, eksik olmayın. Bu tür çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dileriz.

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Yeni sürümde ne yapıldı acaba güncellemede ne var. Güncelleme yapılırken yapılan şeyleri, düzeltmeleri ufak notlar halinde yazarsanız çok güzel olur melihcim. :)
Geri bildiri formuna gelen eksik metinler de dahil 300 e yakın düzeltme yaptık. İndirmenizi tavsiye ederim.

bhdrsnby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey danışmam gerek. Öncelikle Melih hocam ellerinize kollarınıza sağlık diyerek başlamak istiyorum. Arkadaşlar şöyle bir olay var ve çokta ilginç bir hata alıyorum. Yamanın web istesinde kurulumu başlattığınızda cmd açılıp küçük bir işlem yapacak kurulum bitti yazdığında çıkabilirsiniz vb. bilgilendirme yazıları bulunuyordu. Bende aynı gösterilen şekilde kurulum yapmaya başladığımda malesef aşağıdaki gibi bir problem ile karşılaştım. Problemi bileniniz çözeniniz veya bir şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar olsa çok minnettar olurum, şimdiden çok teşekkürler

Hata aşağıda gördüğünüz gibidir

LANP40.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@bhdrsnby pc deki antivirüs vb. bir şey uygulamanın çalışmasını engelliyor olabilir.
Dosya temiz fakat bazen antivirüsler bu tür şeyleri engelleyebiliyor.

bhdrsnby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@bhdrsnby pc deki antivirüs vb. bir şey uygulamanın çalışmasını engelliyor olabilir.
Dosya temiz fakat bazen antivirüsler bu tür şeyleri engelleyebiliyor.

Pc'me temiz bir format attım ve herhangi bir antivirus falan yok. Ama malesef hala kuramıyorum artık netten videolarını izleyip türkçesini okuyup öyle devam ediyorum :(

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oyun bitince yeni oyun+ seçeneği çıkıyor ya, o şekilde oyun açarsam ne gibi bir fark oluyor?

• Kazandığınız Exp ve Level
  • Tüm ekipmanlar
  • Alchemy crafting eşyaları
  • Para
  • Alchemy tarifler crafting şemaları

Bunlar varmış ama tekrar oynamaya değmez ya, çok uzun. :)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Pc'me temiz bir format attım ve herhangi bir antivirus falan yok. Ama malesef hala kuramıyorum artık netten videolarını izleyip türkçesini okuyup öyle devam ediyorum :(
Sorunu programcımıza ilettim. Çözüm bulur bulmaz buraya yazarım.

smallwax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ellerinize kollarınıza sağlık bir işin azimle mücadele ve kararlılıkla nasıl yapılacağını ortaya koydunuz elleriniz dert görmesin

bhdrsnby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarım çözümü çabukça bulunur. Repack sürüme bile kurabilen arkadaşlar varken ben hala kurulumunu yapabilmiş değilim. Herkesin yararlanabilip sadece benim böyle bir sorunla karşılaşmam üzüyor :(

abdullah_3301

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Melih hocam.. Oyunu bugün bitirdim sizin sayenizde.. Gerçekten muhteşem yapmışsşnız. Şimdiye kadar hiç çevrilmemiş yada büyük hatalı bir yer görmedim... Çok Teşekkür Ederim hepinize...İyiki varsınız...
Şimdide Hearts of Stone DLC paketini Sabırsızlıkla bekliorum.... Tekrardan Teşekkür ederim. Elinize Kolunuza Emeğinize SAğlık.

solgundogukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Melih Kardeşim yama Mükemmel olmuş oyunu baya oynadım denedim yamada sıkıntı görmedim. Ekip olarak Ellerinize sağlık yeni gelen Dlc leride bekliyorum
:)

TxsMelih

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Melih Kardeşim yama Mükemmel olmuş oyunu baya oynadım denedim yamada sıkıntı görmedim. Ekip olarak Ellerinize sağlık yeni gelen Dlc leride bekliyorum
:)
Teşekkürler. Ek paket de bu hafta sonuna kadar çıkacak inşallah. :)

UntouchabLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
yama gerçekten çok kalite elinize sağlık, valla ne diyim şu yamayı bilinen en kaliteli çeviri gruplarından biri çevirse 2 seneden önce çıkarmazdı, 6 ayda böyle bir işi tamamlamak ne diyim helal olsun valla