memet00004
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
PS4 e de sabırsızlıkla bekliyoruz Türkçeyi.
Son düzenleyen moderatör:
İnanmayan, iftira atan, konumuzu trolleyen, insanların aklını karıştırıp da fitne çıkaran insanların bir kısmı şu anda oyunlarını oynuyorlar. Gerisi malum. Allah oyun bozanların en hayırlısıdır. Şu anda konuya yazacak yüzleri yok. Şükür ki aldığımız tepkilerin çoğu çevirinin kalitesinin güzel olduğu yönünde.Merhabalar öncelikle sizi yamanın başından beri takip ediyorum diğer forumlardaki konular olsun bu forumdaki konunuz olsun oyunu ilk çıktığı gün koşa koşa gidip kutulu aldım.Tabi oyunu kendi inglizcemizin yettiği kadar bitirdik ana hikaye dışında fazla bir şey anlamamıştım kesinlikle Türkçe yama gerektiren bir oyundu.
İlk yama haberini gördüğümde yamanın en az 2 yıl kadar sürmesini bekliyordum fakat herekesi şaşırttınız koskacaman Withcer evrenini 6 ay da bitirdiniz
Windows 10 64 bit te yama ile birlikte hiç bir sorun yaşamadan sorunsuz bir şekilde oynuyorum çok teşekkürler size inanmayan iftira atan arkadaşlarda neredeler acaba
Konsollara gelmesi için ilk önce resmi olması lazım. Bunun için de yeni ek paketi çevirip, Cd Projekt Red'in kabul görmesi. Ayrıca şu ihtimal de var. Witcher 2 de sonradan gelen güncellemeyle resmi olmuştu fakat Xbox 360 versiyonu İngilizce kalmıştı. Eğer resmi olmasını kabul ederlerse fakat konsol kullanıcıları bundan yararlanamazsa, bu noktada bizim yapabileceğimiz bir şey kalmaz.TxsMelih tahminen konsollara kaç aya gelir
Merhaba. Oyunda gözden kaçan yerler olabiliyor. Mesajınızı görmüştüm fakat resim açılmadı bende. Eğer herhangi bir hatayla veya eksik metinle karşılaşırsanız lütfen paylaştığım adresten bizlere bildirin. Şu an beta aşamasında olduğu için sizlerin de desteğiyle bunu tam sürüme çekmek istiyoruz. Her ne kadar ekip olarak hala test etsek bile kullanıcı sayısı fazla olduğu zaman oluşan hatalar daha kısa sürede çözülüyor. Eğer bu konuda desteklerinizi esirgemezseniz seviniriz.Melih bey nasılsınız?
Ben yama ile ilgili çevrilmemiş bir bölüm atmışdım buraya (resim) ama bu problemi cevaplamadınız. Resmi bir çeviriden hiç bir farkı olmayan çok iyi bir çeviri yapmışsınız. Bildirmek isterim ki, oyunda bazı cümleler çevrilmemiş gördüm bildirmek isterim. Bunları söylememin nedeni size yardımcı olmak. Çeviri efsane (15 saat oynadım). Hearts of Stone da bekliyoruz.
Hayır. Gelen her sürümde üstüne direk kurabilirsiniz. Save dosyalarında da herhangi bir sıkıntı oluşmaz.Yeni sürümü kurmak için eski sürümü kaldırmak gereklimi ?
Yeni sürümü yayımladık. Sitemizden indirebilirsiniz.
Geri bildiri formuna gelen eksik metinler de dahil 300 e yakın düzeltme yaptık. İndirmenizi tavsiye ederim.Yeni sürümde ne yapıldı acaba güncellemede ne var. Güncelleme yapılırken yapılan şeyleri, düzeltmeleri ufak notlar halinde yazarsanız çok güzel olur melihcim.
@bhdrsnby pc deki antivirüs vb. bir şey uygulamanın çalışmasını engelliyor olabilir.
Dosya temiz fakat bazen antivirüsler bu tür şeyleri engelleyebiliyor.
- Kazandığınız Exp ve Level
- Tüm ekipmanlar
- Alchemy crafting eşyaları
- Para
- Alchemy tarifler crafting şemaları
Sorunu programcımıza ilettim. Çözüm bulur bulmaz buraya yazarım.Pc'me temiz bir format attım ve herhangi bir antivirus falan yok. Ama malesef hala kuramıyorum artık netten videolarını izleyip türkçesini okuyup öyle devam ediyorum
Haftaya yayımlamayı düşünüyoruz.Merakla Hearts of Stone nu bekliyoruz
Teşekkürler. Ek paket de bu hafta sonuna kadar çıkacak inşallah.Melih Kardeşim yama Mükemmel olmuş oyunu baya oynadım denedim yamada sıkıntı görmedim. Ekip olarak Ellerinize sağlık yeni gelen Dlc leride bekliyorum