The 100 dizisini sonuna kadar izleyen var mı ya? İzleyemedim artık midem el vermedi 2. sezonun yarısında bıraktım. Bu kadar şiddet içeren bir dizi görmedim ben. Konusu başlarda iyiydi 2. sezonda biraz saçmaladı.
Aynen son bölümler geri kalan 97 bölümden düşük imdb puanına sahipti.Bitirdim sonu hariç güzel gibiydi ya![]()
Devamını izlememiştim bir el atarım tekrar sağolunBitirdim. Evet ilk sezonlar aşırı şiddet içeriyor. Ama sonraları daha kaliteli. İzlemeye değer.
Sen onları ana karakter sanadurGüzel güzel ben izliyorum ama 1. sezondaki tüm ana karakterlerin 2. sezonda ölmesi can sıkıcı(hah spoiler verdim noldu eziks)
LNA DAHA ÇOK spoiler yiyememmmmmSen onları ana karakter sanadur
Sanırım daha yeni bir sürü karakter ekleniyor da 2. sezonda feci şiddet kan varGüzel güzel ben izliyorum ama 1. sezondaki tüm ana karakterlerin 2. sezonda ölmesi can sıkıcı(hah spoiler verdim noldu eziks)
Ben değil Usain yaptı bunu üzgünüm..yapmaaaaaaaaaa
Aynen benim de 14-15-16 kaldı... Bugün bitiririm.7. sezondayım son 2-3 bölüm kaldı bitmesine ama izlemedim bir türlü bitsin istemiyorum galiba ?
7. sezondayım son 2-3 bölüm kaldı bitmesine ama izlemedim bir türlü bitsin istemiyorum galiba ?
Ben tamamını bitirdim. 7. sezonda 8. bölüm dizinin zirvesi ama 14 15 16 dizinin en çöp 3 bölümü bu arada. O bölümlerin imdb puanları da dediklerimi destekliyor. Bu dizi böyle bitmeyi hak etmiyordu.Aynen benim de 14-15-16 kaldı... Bugün bitiririm.
Ayıp ama izlemeyenler için. Lütfen spoiler içine alın.5. Sezona kadar çok güzel bir diziydi ama son 2 sezon saçmaladı ama yine de güzel bir son yaptı. Mutlu bir sonla bitti ama mutsuz bir sonu yeğlerdim. Ayrıca son sezonda neredeyse her bölüm bir ana karakterin ölmesi üzdü.
Hele hele de bir tane karakteri sırf öldürmek için öldürüler
7.sezon çıktı mı çıkmadı mmı bilmiyorum. ben şuan 7 deyim.7 final sezonu olacakThe 100 dizisini sonuna kadar izleyen var mı ya? İzleyemedim artık midem el vermedi 2. sezonun yarısında bıraktım. Bu kadar şiddet içeren bir dizi görmedim ben. Konusu başlarda iyiydi 2. sezonda biraz saçmaladı.
Çıktı dizi zaten final yaptı. Tam 100 bölümde bitirdiler.7.sezon çıktı mı çıkmadı mmı bilmiyorum. ben şuan 7 deyim.7 final sezonu olacak
EvetÇıktı dizi zaten final yaptı. Tam 100 bölümde bitirdiler.
Dı hundred diyen Türk değildirDı yüz diye okuyan kaç kişiyiz?
Türk olmadığımı öğrendimDı hundred diyen Türk değildir
PekiTürk olmadığımı öğrendim![]()
Okurken istemsizce dı yüz diyorum. Bahsederken de sadece yüz diyorum. Türk gibi TürkümTürk olmadığımı öğrendim![]()
alışkanlık oldu bende galiba normal okuyorum ?Okurken istemsizce dı yüz diyorum. Bahsederken de sadece yüz diyorum. Türk gibi Türküm![]()
Normali dı yüz aksini ikna eden vatan haiiniialışkanlık oldu bende galiba normal okuyorum ?
Çok iyi lna
Programlar bizi dinliyor mu sorusunun cevabını da buradan almış olduk
Google'da The 100 diye çok arattım. T-shirtlere de bakmıştım daha önce.Programlar bizi dinliyor mu sorusunun cevabını da buradan almış olduk![]()