Tes5 skyrim

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşalr merhaba ben oyunu oynuyorum ama merak ettim nette ev alınabiliyor diye okumuştum da nasıl alınıyor buev??? birde evi aldık diyelim üzerimizdekileri koyabiliyormuyuz yada bu üzerimizdeki eşyaları bir yerlere koyabiliyormuyuz yoksa illa satmamız yada atmamız mı lazım???

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Vizeler yüzünden şu oyunu ağız tadıyla bir türlü oynayamadım. Eşyaları nereye satabiliyoruz?

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vizeler :D baş ağrısı işte eşyaları hanlarda demircide vs yerlerde satabiyorsun peki benim sorumu bilen yok muu?

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eşyaları bir yere koyabiliyon dolaplara vs. felan yerlere koyabiliyon..

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
dolaba koyup lazım oldugu zaman alabiliyon tabi.. neden alamayasın ki.

otorobot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Skyrim'de attığın eşyalar kaybolmaz. bence Whiterun şehrinde SkyForge var oraya atabilirsin.

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

bide eğer Whiterundaki companions grubuna katılırsan sana merkezlerinde bi oda veriyorlar orada kalabilir, eşyalarını stoklayabilirsin.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
bu gece iyice bi karıştırıyım şu oyunu. Oyunu oynayanlara donanım haberdeki konuyu takip etmelerini tavsiye ederim.

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
buldum ev almayı arkadaşlar 5000 altınla Jarl Balgruuf the Greater yanındaki Proventus Avenicci ye gidiyorsunuz ve size bi ev anahtarı veriyo :) gitmeden demircinin kızı Adrinne Avenicci ile görüşürseniz size görev veriyo proventus a rapor ver die 20 altın değerinde bilginize :)

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

bu gece iyice bi karıştırıyım şu oyunu. Oyunu oynayanlara donanım haberdeki konuyu takip etmelerini tavsiye ederim.

http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php bu siteyide tavsiye ederim oyunla ilgili bilgiler var (reklam olarak algılanmasın lütfen)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
buldum ev almayı arkadaşlar 5000 altınla Jarl Balgruuf the Greater yanındaki Proventus Avenicci ye gidiyorsunuz ve size bi ev anahtarı veriyo :) gitmeden demircinin kızı Adrinne Avenicci ile görüşürseniz size görev veriyo proventus a rapor ver die 20 altın değerinde bilginize :)

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php bu siteyide tavsiye ederim oyunla ilgili bilgiler var (reklam olarak algılanmasın lütfen)

Site mükemmelmiş. Yalnız neden daha önce hiç karşıma çıkmadı bu site? :)