Yanlış hatirlamiyorsam o telefona holo launcher kuruluyordu. O da güzeldir. Stabil çalışır.nova laucher gt-s5360'a bizimle değilsin dedi kurayım deyince animasyonu kapattım açayım kara kutu bitince.
Yanlış hatirlamiyorsam o telefona holo launcher kuruluyordu. O da güzeldir. Stabil çalışır.nova laucher gt-s5360'a bizimle değilsin dedi kurayım deyince animasyonu kapattım açayım kara kutu bitince.
Yanlış hatirlamiyorsam o telefona holo launcher kuruluyordu. O da güzeldir. Stabil çalışır.
Yorumun için teşekkürler arayüzde sıkıntı yok dediğim gibi arkada müzik dinlerken interneti açıyorum müzik kapanıyor olay bu ama teşekkürler yinede@ExCeLLeNT eleştirilere açığım da bos elestirilere pek değilim yazinin sonunda bundan bahsediyorum iste orada Anlayana !
Kendim denemedigim bir seyi ben burada yazıp önermem arkadaşım, telefon arayüzü olsun uygulama açılım hızı olsun hem g2 de hem discoveryde denedim ki yazdim mod adayisin daha iyi bildiğini dusunuyorsan oturup yazarsın.
@Alperen Atalay cihazin ram ve donanım konusunda yetersiz bu konuda maalesef yapacak bir sey yok.(rootsuz) Ancak arayüzle ilgili yavaşlık sikayetlerin varsa marketten Google'in sade arayüzünü indirebilirsin
launcher dan ziyade diyet bi rom bulmak lazım çünkü standart romlarda cok gereksiz şeyler var
Hard reset cihazdaki tüm verileri siliyor ( G2 de hard reset bu) O yüzden arkadaş böyle yazmış. Ayrıca konu da çöp yani bana göreLauncher yüklemeyi hızlandırma olarak görmek nedir yahu
[/QUO
Bende hard reset attim p30 marka tlf na.ama asiri hizlandi tlf yani anormal.sekilde .belkide fabrika cikisindan daha hizli acaba sorunmudur bu.resmen sayfa gecislerini goremiyorum.bilen varsa yanitlarsa sevinirimlauncher yüklemek bana göre de arayüzü oldukça hızlandırıyor. ayrıca telefon rootluysa ve stock launcherı sildiyseniz tadından yenmez.