trefsane2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
Arkadaşlar ben telefonla konuşamıyorum konuşurken duraksıyorum terliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ve telefonda rezil oluyorum ne yapmam lazım
Şöyle söyliyim bende telefon konuşmalarını hic sevmem mesajlaşmayı daha iyi buluyorum ama konusuyorum yinede seni gibi terlemiyorum sen galiba fazla stres yapıyosun telefonda herkesle de konişuncamı öyle oluyosun yoksa bi kız arkadaşınla falanmı?Arkadaşlar ben telefonla konuşamıyorum konuşurken duraksıyorum terliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ve telefonda rezil oluyorum ne yapmam lazım
Ailemden biriyle olsun yada arkadaşlarımla telefonda konuşurken duraksıyorum takılıyorum hatta bana ordamısın beni duyuyormusun diyorlartelefonla kimle konuşuyorsunuz amacın ne
iş görüşmesi mi aşk mı bişeymi anlatıyorsun ne yapıyorsun önce onu açıkla istersen
Yoksa direk kapalı telefonla merhaba arkadaşım diye konuşuyorsan psikolojik destek alman lazım![]()
Telefonda herkesle konuşunca böyle oluyorŞöyle söyliyim bende telefon konuşmalarını hic sevmem mesajlaşmayı daha iyi buluyorum ama konusuyorum yinede seni gibi terlemiyorum sen galiba fazla stres yapıyosun telefonda herkesle de konişuncamı öyle oluyosun yoksa bi kız arkadaşınla falanmı?
Hım peki yani sende stres yapan şey neki bukadar panikliyosun ne düşünüyorsunuz da bukadar terliyosunuzAilemden biriyle olsun yada arkadaşlarımla telefonda konuşurken duraksıyorum takılıyorum hatta bana ordamısın beni duyuyormusun diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonda herkesle konuşunca böyle oluyor
Normalde bir insanla yüz yüze konuşurken çok güzel konuşuyorum ama biriyle telefonda konuşurken takılıyorumodaklanma sorunun var sanırsam normal hayatındada bunlar oluyor mu
Bilmiyorum hep telefonda bana böyle oluyor 3 yıldır böyleyim telefonla konuşurken herkese lezil oluyorumHım peki yani sende stres yapan şey neki bukadar panikliyosun ne düşünüyorsunuz da bukadar terliyosunuz
Kitap okumaya nedersiniz kendinizi ifade etmenin en iyi yolarından biridir ayrıca kitap okuyunca hangi konuda ne söyleyebilecegnizi daha iyi anlarsınızBilmiyorum hep telefonda bana böyle oluyor 3 yıldır böyleyim telefonla konuşurken herkese lezil oluyorum
Hergün kitap okuyorum zaten hemde sesli okuyorumKitap okumaya nedersiniz kendinizi ifade etmenin en iyi yolarından biridir ayrıca kitap okuyunca hangi konuda ne söyleyebilecegnizi daha iyi anlarsınız
Simdi telefonla konusinca karşıdaki kisinin sana kötü bişey söyliyceğne falan düsünme konusunca güzel haberler alıcğna felan düsün ayrıca düsünsene uzaktasın ailenden biri arıyo heycanla telefona koşmazmısın herzaman böyle düsünHergün kitap okuyorum zaten hemde sesli okuyorum
Canlı derste bile hoca bana soru sorunca konuşamıyorumSimdi telefonla konusinca karşıdaki kisinin sana kötü bişey söyliyceğne falan düsünme konusunca güzel haberler alıcğna felan düsün ayrıca düsünsene uzaktasın ailenden biri arıyo heycanla telefona koşmazmısın herzaman böyle düsün
Rezil olacam diye düşünüyorum hepCanlı derste bile hoca bana soru sorunca konuşamıyorum
Yanı böyle bir duruma nediyebilirmki sen düşün konuşunca kötü bir şey mi olucak sanki bikac soru sorcak karsındaki insan nasılsın iymisin vs sende cvp verip kapatıcaksın zaten birbirinizden uzak oldugnuz icin utanmanada gerek olmiycakCanlı derste bile hoca bana soru sorunca konuşamıyorum
Ailemde bu yüzden hep bana kızıyor diyor sen niye canlı derslerde konuşmuyorsun sen tembelsin o yüzden konuşmuyorsun diyorlar bana diyorlar sen iki kelime konuşsan ölecekmisin diyorlar banaCanlı derste bile hoca bana soru sorunca konuşamıyorum
Rezil olacam diye düşünüyorum hep
İce kapanıkmısın?Ailemde bu yüzden hep bana kızıyor diyor sen niye canlı derslerde konuşmuyorsun sen tembelsin o yüzden konuşmuyorsun diyorlar bana diyorlar sen iki kelime konuşsan ölecekmisin diyorlar bana
Evet çok çekingenimİce kapanıkmısın?
Ailem bana konuşma tembeli diyorEvet çok çekingenim
Hı şimdi anlaşıldı neden konuşmadığını utangacsan normal bir sey ama sen yinede konusmaya gayret göster beliki msjlaşmada sorunun yok bi konişmanda sıkıntın varEvet çok çekingenim
Ailem bana konuşma tembeli diyor
Bu yüzden 3 yıldır telefonla konuşmuyorumEvet çok çekingenim
Ailem bana konuşma tembeli diyor
Geçen gün babam aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam bana dedi sen niye konuşmuyorsun sonra telefonu kapattım abim beni dövdü bana dedi sen niye telefona cevap vermiyorsun telefona cevap versen ölürmüsün dedi bana sonra bende ona dedim abi sen niye telefona cevap vermiyorsun dedim bana dedi sanane cevap vermek istemiyorum dedi beni dövdü bende ağladım üzüldümHı şimdi anlaşıldı neden konuşmadığını utangacsan normal bir sey ama sen yinede konusmaya gayret göster beliki msjlaşmada sorunun yok bi konişmanda sıkıntın var
Sence abim beni neden dövdüHı şimdi anlaşıldı neden konuşmadığını utangacsan normal bir sey ama sen yinede konusmaya gayret göster beliki msjlaşmada sorunun yok bi konişmanda sıkıntın var
Ailem dışında arayan olduğu zaman ben de çok heyecanlanıyorum. Özellikle iş görüşmesi için gelen telefonlar oldu mu ayrı bir heyecanlı oluyor.Arkadaşlar ben telefonla konuşamıyorum konuşurken duraksıyorum terliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ve telefonda rezil oluyorum ne yapmam lazım