Telefondan aşağı kalmayan kamera

Agustinyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s7 edge kullanıyorum arkadaşım iphone 7+ ile fotoğrafımı çekti dedim ki lanet olsun bu telefona o kadar güzel çekti ki . Bende dedim ki bundan sonra iphone alıcam ama fiyatlar malüm bide elimdeki telefon yeni müsriflik yapmamak lazım

Esas soru

Bana iphone 7+ i aratmayacak hatta ilerde çıkacak olan 8 i bile geride bırakacak bir fotoğraf makinesi önerirmisiniz fiyatı 1500 2000 arası olması lazım şimdiden saolun

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ciddi misin. S7 Edge kullanıyorsun ve ondan daha kötü kameraya sahip olan 7 Plus'a hayran kalıyorsun bu nasıl bir iş ?
Porte modu herhalde :D:D
Portre modu kamera kalitesini belirler olmuş.

Agustinyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ciddi misin. S7 Edge kullanıyorsun ve ondan daha kötü kameraya sahip olan 7 Plus'a hayran kalıyorsun bu nasıl bir iş ?
Porte modu herhalde :D:D
Portre modu kamera kalitesini belirler olmuş.
Bende anlamadım ama gerçekten onun fotoraf tonu dokusu renkleri iyi geldi bana

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende anlamadım ama gerçekten onun fotoraf tonu dokusu renkleri iyi geldi bana
Akşam 8-9'dan sonra arkadaşınla karanlık yerlerde bi gezintiye çıkın sonra kameraları açın sen otur arkadaşının morarışını izle :D
7 Plus'un renklerin daha iyi gelmesi demek sen daha gerçekçi renkleri seviyorsun demek 7 Plus gerçek renkleri vermeye çalışırken S7 Edge gözün görmek isteyeceği şekle sokmaya çalışıyor.
Sırf portre modu için 1500-2000 kameraya verme. O da olmayıversin. Yarın bir kenara atar telefonla devam edersin.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Garip. Benim iphone 7 kullanan arkadasımda g5 in çektiği fotoğraflara hasta oluyor. Bende kardeşimin S7'sinin kamerasına hastayım. İşin komik yani o manyakta p10'un kamerasına hasta. Komple hastalıklıyız sanırım

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Bakmayın çoğu yeni nesil cep telefonları harika çekim yapıyor normal bir kullanıcı için yeterde artar bile yok şu güzel çekiyormuş yok bu güzel çekiyormuş biraz kişinin zevkine göre değişen bir durumu oluşturuyor onada biz karışamayız

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bakmayın çoğu yeni nesil cep telefonları harika çekim yapıyor normal bir kullanıcı için yeterde artar bile yok şu güzel çekiyormuş yok bu güzel çekiyormuş biraz kişinin zevkine göre değişen bir durumu oluşturuyor onada biz karışamayız
G6'nın ön kamera istisna

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
istisnalar var tabiki mesela Nokia N8,808,1020, LG G4 ,G6 samsung zoom serisi gibi istisna modeller mevcut sayamadıklarım var elbet

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
amaları boşver saydıklarımda eski model çoğu :)

Reaksiyon puanı
16,128
o fotoları print ettirip karşılaştırın sonra iphone7 kral mı? rezil mi? görürsünüz...
IMG_20170628_162706.jpg

ördek foto...
MaxiPlus5 imiş.

fotolympen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cep tellerindeki ekran ve yazılım kullanıcıyı kandırıyor çoğu zaman. O bir göz aldanması aslında. O fotoğrafları bir bilgisayar monitöründe açarsanız hele bir de tam boy bakarsanız eğer en iyisi dediğiniz bile 2.000 liralık fotoğraf makinasının yanından geçemez !.. Fakat, tabi fotoğraf makinalarında yazılımsal yönü cep tellerdeki kadar iyi değil. O nedenle de "Photoshop" diye milletin "şop" dediği bir program ile az-çok öğrenip müdahale etmek gerekebiliyor. Cep teller de istisnasız bunu yapıyor zaten. Siz cep telinize hiçbir uygulama yüklemeseniz de default fabrika yazılımı ile geldiği halde de çekilen fotolara yazılımsal müdahale yapar cep telefonları. Bu dediğim öyle efekt vermek falan değil. Foto daha iyi görünsün diye noise reduction, sharpening vs. gibi etkiler...