Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,381
"Yaptığım her yoruma gülüp beni tahrik ediyorsunuz" bunu biz mi yapıyoruz sen mi?Sen beni eleştirine kadar önce bir kendini sorgula.Ben bı foruma insanlara verdiği paranın karşılığında güzel bir cihaz almalarını sağlamak için geldim.Gayette güzel öneriler sunuyorum.Ama siz saygısızlar yaptığım her yoruma gülüp beni tahrik ediyorsunuz sonra bu arkadaş forumu karıştırıyor diyorsunuz.Ben xr ile 11 ile ilgili düşüncemi söyledim.Sizin gibi beğenmek zorunda değilim.En son olayda ben Se 2020 yı kibar bir cihaz olduğu için önerdim.Kimsenin yorumunuda bir şey yazmadım.Ama bazı kendini bilmezler benim yorumuma güldü.Ben bunu kabullenemiyorum.Bugüne kadar benimde hatalarım olmuş olabilir.Sonuç olarak hepimiz insanız, insanın olduğu yerde hata vardır ama ben bu kadar ileri gitmedim.Benim yaptığım yorumu beğenmiyebilirsin buna bir itirazım yok ama yaptığım yorumla alay edip beni tahrik etmeye sen dahil kimsenin hakkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Bu güne kadar benim de hatalarım olmuş olabilir. Sonuç olarak hepimiz insanız " O zaman sen neden her mesaja gülüyorsun? Bunları deyip her mesaja gülen ben değilim.Kimsenin yorumunuda bir şey yazmadım.Ama bazı kendini bilmezler benim yorumuma güldü.Ben bunu kabullenemiyorum.Bugüne kadar benimde hatalarım olmuş olabilir.Sonuç olarak hepimiz insanız, insanın olduğu yerde hata vardır ama ben bu kadar ileri gitmedim.Benim yaptığım yorumu beğenmiyebilirsin buna bir itirazım yok ama yaptığım yorumla alay edip beni tahrik etmeye sen dahil kimsenin hakkı yok.