Telefon Tavsiyesi

Etern-All

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 4 yıldır s4 kullanıyorum aslında geçen ay güç düğmesi bozulana kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. ara sıra rom değiştiriyordum bunun dışında işimi görüyordu.

telefon sanırım güç tuşu yüzünden sürekli açılıp kapanmaya başlayınca yeni telefon almaya karar verdim.

telefondan hiç oyun oynamıyorum. sadece müzik, kamera, internet ve birkaç uygulama kullanmak için alacağım. ekran 5-5.8 arası olursa iyi olur. fiyat belirlemedim ama 3-4 bin tl de veremem.

ne önerirsiniz ?

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Yaklaşık 4 yıldır s4 kullanıyorum aslında geçen ay güç düğmesi bozulana kadar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. ara sıra rom değiştiriyordum bunun dışında işimi görüyordu.

telefon sanırım güç tuşu yüzünden sürekli açılıp kapanmaya başlayınca yeni telefon almaya karar verdim.

telefondan hiç oyun oynamıyorum. sadece müzik, kamera, internet ve birkaç uygulama kullanmak için alacağım. ekran 5-5.8 arası olursa iyi olur. fiyat belirlemedim ama 3-4 bin tl de veremem.

ne önerirsiniz ?

Huawei P9 Lite 2017 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı

Önerimdir.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Biraz daha bekle Mi6 al dostum

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Tam net bir bütçe yazsan ona göre daha kolay yardımcı oluruz

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

ne önerirsiniz ?
Bence bekle mi 6 al sana göre kardeşim...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Güç tuşu uygun fiyata yaptırılıyor.

Onu tamir ettirin önce. Arkadaşım da yaşadı aynı sorunu ve onda da s4 vardı.

Ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

Bana soracak olursanız eğer 2100'e XZ; 2300'e Mate 9 (asıl önerim) bulunuyor. Bu cihazlara yönelmeniz sizin için daha mantıklı olur.

Derseniz ki biraz daha aşağılara baksak, ben de size 1000 liraya bulabileceğiniz Redmi4 Prime ve 1300 liraya bulabileceğiniz Mi5 Prime cihazlarını önereceğim. Mi5 Prime (S820) performans anlamında, Redmi 4 Prime (S625) ise pil kullanımında emsallerine göre çok daha iyi performans gösteriyor.

Neden Mi5 değil diye soracak olursanız da, Mi5 downclock edilmiş (işlemci hızları aşağı çekilmiş) bir S820 kullanıyor. Ve arttırılamayan 32 GB depolama kullanıyor. Bu cihaz yerine gidip 64 GB arttırılamayan ve işlemci çekirdeklerine downclock edilmemiş gerçek S820 keyfi sürebileceğiniz Mi5 Prime almamak içten değil. Ayrıca gördüğünüz üzere Mi5 Prime 64 Gb versiyonu bu fiyattan alıcı bulurken üstteki emsali (XZ) ve G5 32 GB sürümleri ile 2000 civarından değer buluyor. Karar sizin. İki cihazın da çok üstün ve belirgin farkları var ama 700 lira etmez bu özel ve güzel özellikleri ne yazık ki.

1400 2000 lira aralığında 0 olmak koşulu ile fiyatını hak eden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.

Eğer başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Not : Orta seviyede Helio P10/P20 hariç Qualcomm dışında başka bir tercihte bulunma. Hepsinin ekran bileşeni kötü. Hem de bayağı kötü.

Ama dersen ki üst seviyede bu durum nasıl diye, Hisilicon da Sam Exynos da Qualcomm işlemciler kadar iyi iş görür.