1000-2000 TL Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JozyTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JozyTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıldır s4 kullanıyorum. Ara sıra rom değiştirince hala idare ediyordu ama bozulunca yeni bir telefon almaya karar verdim.

1- Oyun oynamadığım için çok donanım aramıyorum.
2- Müzik, internet ve kamera için telefon kullanıyorum genel olarak.
3- S7 hatta S8 almayı düşünüyordum ama kullanmadığım özellikler için fazla para vermek doğru gelmiyor pek. Bilmiyorum s7 alabilirim belki.
4- Bu yüzden bütçem şimdilik 1000-1600 civarlarında aslında.

Samsung’un orta segment bir telefonunu alacağım muhtemelen. Ama piyasayı, yeni çıkan telefonları bilmiyorum. Ne önerirsiniz ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung'un orta segment çöplerini almayın.
S7'nin kamerası çok iyi fakat ses çıkışından övgüyle bahsetmiyorlar.
Mi6'ya bir göz atın derim kipada 128 GB olan modeli 2000 TL ithalatçı garantili

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
axon 7 den yazıyorum bunu media marktan 1999 tlyr alabilirsin bende ithalatçı istemediğim için bu telefonh seçtim daha doğrusu bu fiyata gorunce şok oldum çunku bi iki ay once 2400 tlidi ve internette bile 2250 herneyse yoruma gelirsek sd820 islemci antuty150000 puan kamerasi gunduz cekiminde iphone 7 plusla yarışır gece çekimi otomotikte kotu ama supergece modunu açarsan accayip daha kaliteli ekran 2k 5.5 inç yani ekranı s7 edge gibi kavisli olmamasina ragmen ekran kasa orani sadece %3 filan daha dusuk 3240mah batarya BMW dizayn bana göre tek kotu yanı var launcheri baya kaba ama nova kullaniyorum ben rami 22 gb uygulamayla dolu olsada telefon 2gb -1.6 gb arası boş kalıyo hep diğer telefonlarda genelde max 1.6 bos oluyo neyse tabi en guzel iki yonu ise dolby atmosla ses kralı ve yekpare alimunyum (

M

Murat Burç

SDN Okuru
axon 7 den yazıyorum bunu media marktan 1999 tlyr alabilirsin bende ithalatçı istemediğim için bu telefonh seçtim daha doğrusu bu fiyata gorunce şok oldum çunku bi iki ay once 2400 tlidi ve internette bile 2250 herneyse yoruma gelirsek sd820 islemci antuty150000 puan kamerasi gunduz cekiminde iphone 7 plusla yarışır gece çekimi otomotikte kotu ama supergece modunu açarsan accayip daha kaliteli ekran 2k 5.5 inç yani ekranı s7 edge gibi kavisli olmamasina ragmen ekran kasa orani sadece %3 filan daha dusuk 3240mah batarya BMW dizayn bana göre tek kotu yanı var launcheri baya kaba ama nova kullaniyorum ben rami 22 gb uygulamayla dolu olsada telefon 2gb -1.6 gb arası boş kalıyo hep diğer telefonlarda genelde max 1.6 bos oluyo neyse tabi en guzel iki yonu ise dolby atmosla ses kralı ve yekpare alimunyum (
Oha Axon 7 kullanan biri buldum.
Hocam bir konu açıp deneyimlerini çok daha uzun bir şekilde yazar mısın

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bence sen uzun kullanmayı çok seven ve s4 ten sonra kasmasını istemeyen birisin sana xz premium u şiddetle öneriyorum.Seni en az 4 sene götürecektir diğer bir seçenek olarakta nokia 8 e bakabilirsin evet ben kullanmadığım özelliklere para vermek istemiyorum diyebilirsiniz fakat şimdilerde orta segmentte pahalı oldu ve dayanma süreleri çok kısa bir kere almışken tam alın derim ben bütçenizde vermeye mümkünmüş zaten.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Lenovo moto z play hem kamera iyi hem pil iyi