Telefon Tavsiyesi [aciL]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bonif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bonif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 haftadır telefon araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim sizlere sormak istedim .

gittigidiyor da samsung galaxy s2 1.049 tl güvenilir mi bilmiyorum önerirseniz düsünürüm

Xperia arc s

motorola atrix

gibi modelleri düşünüyorum iyi fotoğraf cekmesi benim icin önemli Sizin fikirleriniz doğrultusunda hareket edicegim..

bonif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 haftadır telefon araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim sizlere sormak istedim .

gittigidiyor da samsung galaxy s2 1.049 tl güvenilir mi bilmiyorum önerirseniz düsünürüm

Xperia arc s

motorola atrix

gibi modelleri düşünüyorum iyi fotoğraf cekmesi benim icin önemli Sizin fikirleriniz doğrultusunda hareket edicegim..

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
gittigidiyor'dan almak yerine androidtelefonlari.com a bakmanı öneririm.

bonif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burası daha mı güvenilir ? gittigidiyordan sadece sgs2 yi düşünüyordum ? :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
gittigidiyor'dan daha güvenilir olduğuna eminim...

bonif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakkaten ya fiyatlar cok fena indirimde gittigidiyordaki gibi kacak olmasın bunlar

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kesinlikle bu sitedeki ürünler kaçak değil.Sitenin avukatlığını falan yapmak istemiyorum.Sadece bir öneride bulundum ben sana.Daha öncedende bu siteden bir alışveriş yapmadım ama araştırdığım kadarı ile güvenilir bir site.Zaten siteyi biraz araştır kendin bir fikir edinirsin.Kolay gelsin.

mbarim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 kullaniyorum .fotoğraflar gercekten mukemmel.kolay unutulacak bir telefon da degil.halen samsjngun en onemsedigi modellerin basinda.jelly bean guncellemesini alacak teldfonlarin badinda geliyor.eylul gibi guncellenecek.s3 ve S2 jelly bean kullanacak ornegin.kesinlikle oneririm.bilgisayarimi netbook umu ve fotograf makinemi unutturuyor bana...

bonif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arıştırıcam hemen

mbarim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok memnun oldugum icin ozellikle yazdim.kesinlikle iyi arastirin.iphone 4s in uzerinde bir telefon.S3 super ama fazla buyuk.forumlarda s2 yi iyice inceleyin.karari siz verin.android olcaksa kesinlikle samsung. Ve de S2 diye dusunuyorum. slm.

bonif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 fiyatları ne kadar acaba

mbarim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hepsiburada.com dan 1350 tl ye aldim.su anda 1460-1500 tl gibi olmali.kampanyalari takip edin.istanbulbilisim de de uygun olabilir.ancak dikkat edin .i9100G modeli var.o her yerde en az 300 tl ucuz.almamaniz gereken bir model dikkat edin.model ismi GT i9100. kesinlikle GT i9100G degil.nereden alirsaniz alin bunu unutmayin.bu modelin islemcisi zayif ve tercih edilmiyor.bunu da arastirin.
Slm.