Telefon sapığı

emretwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı. Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem. Bana bir akıl verin lütfen günde onsekiz saat çalışıyorum savcılıkla vaktim yok. Şu numaranın belasını verelim elele ************

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hiç uğraşma polise bildir

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Haklıyken suçlu duruma düşebilirsin. Dikkat etmek lazım.
Savcılık işi bir dilekçeye bakıyor sadece.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sende ona sapıklık yap. Ben bir keresinde öyle yapmıştım sapık, sapıklığına lanet etmişti.. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Telefon androidse programlar var, çalınca oto meşgule atan..

Senin ruhun bile duymuyor. :P

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] teknoloji forumuna yakışır cevap :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Adama ajdar şarkısı dinletin adam hayattan soğur rahat edersiniz :DNumarayı engellemekte başka bir çözüm :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bana ne savcıdan ondan bundan abi.

Beni rahatsız edemedikten sonra her tarafı sapık olsa ne yazar.

Haklısın. Öyle bir programın olması harika birşey yani. Hem uğraştırmıyor hem de kafan epey rahat.
Ben vakti zamanında çok çekmiştim, Symbian kullanıyorum hala. Turkcell'i arıyorum, bana diyorlar ki 20 TL karşılığında programımızı indirip kurun ve engelleyin.

Hey gidi android işte.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Iyi de operatörlerin numara engelleme sistemi yok mu? *#numara# şeklindeydi heralde.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Gizli numaradan arıyorsa, gizli numaralardan gelen çağrıları engelleyebilirsin.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bana ne savcıdan ondan bundan abi.

Beni rahatsız edemedikten sonra her tarafı sapık olsa ne yazar.

yeşil gözlü kız olsa sabah akşam arasın dersin ama. :P

Telefon da engelleme varsa numarayı engelleyin, tabi ki özelden aramıyorsa. Avea da kapatmıştım gizli numaraları ben. Hatta avea iseniz burayı aramanız yeterli. *253#

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı. Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem. Bana bir akıl verin lütfen günde onsekiz saat çalışıyorum savcılıkla vaktim yok. Şu numaranın belasını verelim elele ************
Telefonunuz android ise arama engelleyen program kullanabilirsiniz, android değilse, eğer Samsung ise yine arama engelleme özelliği vardır muhtemelen. Onun dışında polise bildirebilirsiniz.

YunusEmre0335

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu numara anneme slm diye mesaj atıyor biz cevap yazmayınca arıyor. alo diyoruz kimsin diyince kapatıyor. Lütfen empati yapın ve arayın gerekeni söyleyin. numara bu lütfen -->0535 *** ** 28 gizli numaradan arayın sizinkini öğrenmesin.

Son düzenleyen moderatör:

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
Konuşmalari kaydedin eger dava falan açarsanız lazım olur engelleyin hatta eğer uygunsa telefonu 1 2 gün kapatın ve en yakın zamanda savcılaga gidin şu anda magdur sizsiniz ama ağzınızdan çıkacak tek bir kelime bile sizi suçlu yapabilir

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Konuşmalari kaydedin eger dava falan açarsanız lazım olur engelleyin hatta eğer uygunsa telefonu 1 2 gün kapatın ve en yakın zamanda savcılaga gidin şu anda magdur sizsiniz ama ağzınızdan çıkacak tek bir kelime bile sizi suçlu yapabilir
ayrıca mümkünse numarayı burdan silin sıkıntı çıkmasın.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Arkadaşlar bu numara anneme slm diye mesaj atıyor biz cevap yazmayınca arıyor. alo diyoruz kimsin diyince kapatıyor. Lütfen empati yapın ve arayın gerekeni söyleyin. numara bu lütfen -->0535 *** ** 28 gizli numaradan arayın sizinkini öğrenmesin.
Engelleyin gitsin.

2013

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Karakola gitmenizi tavsiye ediyorum.Karakol sizi Çocuk Şubeye yönlendiricek.Hakkında şikayetde bulunup dava açınız.Bir daha ararsa ses kaydı alıp karakola gidin.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Engelle numarayı bir yere kaydet dursun.Paylaşma böyle.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Arkadaşlar bu numara anneme slm diye mesaj atıyor biz cevap yazmayınca arıyor. alo diyoruz kimsin diyince kapatıyor. Lütfen empati yapın ve arayın gerekeni söyleyin. numara bu lütfen -->x gizli numaradan arayın sizinkini öğrenmesin.
Arkadaşım sanki bizim dememizle adam duracak akıl var mantık var git karakola şikayet et biz ne yapalım