Telefon Önerisi

berkayimrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni bir cep telefonu almak istiyorum orta segmentte lenovo k5 note 32 gb modeli ve Motorola g4 plus arasında kaldım bildiğim kadarıyla iki şirket ortak fakat teknoloji marketlerinde Motorola g4 plus önerildi sizce ne yapmalıyım yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Başlıklarda acil gibi kelimeler konuya olan ilgiyi azaltır bu yüzden olması gerektiği gibi düzenledim.

soruya gelirsek g4 plus daha alınası duruyor

berkayimrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bundan sonra dikkat edeceğim teşşekkür ederim yorumunuz için

M

Murat Burç

SDN Okuru
G4 Plus
Ama O fiyat bandında Mİ5 var 1300 tlye alınabilirse en mantıklısı o

berkayimrag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
g4 plus 'ı önerme nedeniniz varmı acaba çünkü sayısal olarak k5 note daha önde gibi g4 plus'un saf android kullanmasından dolayımı önerirsiniz ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yeni bir cep telefonu almak istiyorum orta segmentte lenovo k5 note 32 gb modeli ve Motorola g4 plus arasında kaldım bildiğim kadarıyla iki şirket ortak fakat teknoloji marketlerinde Motorola g4 plus önerildi sizce ne yapmalıyım yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,

Benim tavsiyem lenovo k5 note 32gb almanız yönündedir. Çünkü k5 note daha güçlü bir donanıma sahip. Bu nedenle performans konusunda özelliklede oyun oynama gibi grafik işlemlerinin yoğun olduğu konularda daha iyi sonuçlar verir. Kasa malzeme kalitesi daha iyi. Kapasitif android navigasyom tuşları olması ekrandan kayba sebep olmuyor. Ltps ıps ekranlar normal ıps ekranlara göre daha canlı ve daha hoş geliyor göze. Pil kapasitesi daha fazla, otg desteği var. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatta daha uygundu.

1000 tl bandında tavsiye ettiğim bir ürün k5 note 32gb. Bütçeniz 1200-1300 civarında olursa tavsiyem tabiki xiaomi mi5 almanız yönünde olur.