• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon önerisi (amiral gemi)

hangisi

• s7 edge

Kullanılan: 10 43.5%
  • v20

Kullanılan: 4 17.4%
  • iphone 7 plus

Kullanılan: 7 30.4%
  • xperia xz

Kullanılan: 1 4.3%
  • htc 10

Kullanılan: 1 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    23

Beardedbaby666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 7 bekliyordum. Malum telefon tam fiyasko oldu, gerçi yazık oldu ama neyse konumuz bu değil.
S7 edge , htc 10 , ip 7 plus 256gb, lg v20, xperia xz arasında kaldım. Önerileriniz nelerdir. ?
P.s gear s3 almayı planlıyorum iPhone 7 le çalışırım mı ,?

xz çıkış fiyatı belli oldumu veya ne zamana türkiyede çıkar?

Beyler öyle bir telefona 3000 vermeye gerek yok.Bence Xperia XA almalısın.Ama karar sana kalmış.

iPhone 7 Plus 256 Gb modeli 5000 lira S7 Edge 2300-2800 arası iPhone 7 tabiki çok üstün bir cihaz fakat ben olsam S7 Edge alırdım.

Note 7 bekliyordum. Malum telefon tam fiyasko oldu, gerçi yazık oldu ama neyse konumuz bu değil.
S7 edge , htc 10 , ip 7 plus 256gb, lg v20, xperia xz arasında kaldım. Önerileriniz nelerdir. ?
s7 edge derim iphone 7 plus a o kadar farkı verecek bir şeyi yok...

Merhaba,

Listedeki cihazların hepsi zirvedeki modeller ve hepsinin birbirlerine göre iyi oldukları yerlerde var eksik oldukları yerlerde.

Sizin kullanım alışkanlıklarınız nasıl, sizin için alacağınız cihazda en önem veriğiniz noktalar beler bunlardan bahsederseniz nokta atışı yapabilelim. Yoksa listedeki cihazlarım hepsi alınabilir cihazlar. (V20 hariç tasarım berbat. G5'e kötü deniyor ama v20 daha kötü tasarım konusunda).

Android istiyorsan s7 edge, ios ise 7+ ikisi de platformlarının en iyisidir. Sen ilk önce ios mu and mı ona karar ver.;)