3000 tl telefon önerisi

3000 TL telefon önerisi?

• Iphone 7

Kullanılan: 1 16.7%
  • Lg V20

Kullanılan: 1 16.7%
  • Samsung Galaxy S7 edge

Kullanılan: 4 66.7%
  • Sony Xperia XZ

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Selamlar dostlarım. Ben yaklaşık 2 3 hafta içinde beni en az 3 4 yıl götürecek bir telefon almak istiyorum ve haliyle bütçemde yüksek olmalı sizce ne almalıyım ( yurtdışından almayacağım ) benim bir telefonda istediğim şeyler şunlar dostlarım:
Beni 3 4 yıl götürsün
Şarjı 1 günü rahat çıkarsın
Kamerası iyi olsun
Satmak istediğimdede yani yine 1000 1500 tl etsin ve düşündüğüm telefonlar şunlar arkadaşlar:
İphone 7
S7 Edge
Lg V20
Xperia XZ
Sizce ne almalıyım dostlarım?

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
iPhone 7
--- Gönderi Güncellendi ---
iPhone 7

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
neden hocam hiç iPhone kullanmadım sadece lg g3 kullandım bu arada :D

iPhone aldığın fiyattan yılı geçsede çok az zararla satarsın. Diğer markalar öyle değildir hemen değeri düşer yalnız iphone'nin değeri düşmez, iphone kullandığım için öneriyorum :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
XZ bu cihazlar arasında daha sönük bir model açıkçası ederi 2800 değil 3-4 sene götürür ama daha ucuza 2500-2400 bulunursa alınmalı

Sizin isteklerinize gelirsek. Tüm cihazlar 3-4 sene boyunca götürür burda bir sıkıntı yok.
3-4 sene sonra satış olarak s7 edge ve iPhone 7 1000 tl gibi fiyatlar edebilir ama lg v20 etmez LG piyasası zayıf.

Kamera olarak S7 Edge ve v20 Burda ki en iyi iki cihaz kişisel görüşüm ve gözlemlediğim s7 edge v20den daha iyi LGNİN uzun zamandır süre gelen bir video çekme sorunu var bu giderilmiş gibi ama iyice incelemek lazım s7 Edgeye rakip çıkabilir ve v20nin ses kaydı çok çok iyi

Batarya konusunda burda en güçlü model S7 Edge ,LG bataryaları çabuk bitiyor fakat lg g5 de bu durum bir nebze çözüldü v20de daha da çözülmüştür diye düşünüyorum Ama İPS ekran 5.7 inç 2k çözünürlük 3200 mahi biraz sömürebilir.
Xperia XZ 2700 gibi bir bataryaya sahip olsada etkileyici sonuçlar veriyor çünkü Sony yazılımı iyi ve ekran çözünürlüğü full hd bu bir avantaj
İphone 7 bu cihazlardan işlemci tarafında daha güçlü
kamera batarya iPhone 7 nin android tarafına karşı zayıf olduğu alanlar o yüzden ezilmesi doğal
Kişisel tercihim içine girmekle birlikte size en uygun cihaz S7 Edge , neden v20 değil çünkü v20nin ikinci el(özellikle burda) ve batarya kısmında soru işaretleri var kamerada video kısmıda iyice incelenmeli videoda ses kaydı çok çok (abartısız) iyi olacaktır.
Ama üstte belirttiğim konular sıkıntı
Dediğim gibi size en uygun seçenek S7 edge

Son düzenleyen moderatör:

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
XZ bu cihazlar arasında daha sönük bir model açıkçası ederi 2800 değil 3-4 sene götürür ama daha ucuza 2500-2400 bulunursa alınmalı

Sizin isteklerinize gelirsek. Tüm cihazlar 3-4 sene boyunca götürür burda bir sıkıntı yok.
3-4 sene sonra satış olarak s7 edge ve iPhone 7 1000 tl gibi fiyatlar edebilir ama lg v20 etmez LG piyasası zayıf.

Kamera olarak S7 Edge ve v20 Burda ki en iyi iki cihaz kişisel görüşüm ve gözlemlediğim s7 edge v20den daha iyi LGNİN uzun zamandır süre gelen bir video çekme sorunu var bu giderilmiş gibi ama iyice incelemek lazım s7 Edgeye rakip çıkabilir ve v20nin ses kaydı çok çok iyi

Batarya konusunda burda en güçlü model S7 Edge ,LG bataryaları çabuk bitiyor fakat lg g5 de bu durum bir nebze çözüldü v20de daha da çözülmüştür diye düşünüyorum Ama İPS ekran 5.7 inç 2k çözünürlük 3200 mahi biraz sömürebilir.
Xperia XZ 2700 gibi bir bataryaya sahip olsada etkileyici sonuçlar veriyor çünkü Sony yazılımı iyi ve ekran çözünürlüğü full hd bu bir avantaj
İphone 7 bu cihazlardan işlemci tarafında daha güçlü
kamera batarya iPhone 7 nin android tarafına karşı zayıf olduğu alanlar o yüzden ezilmesi doğal
Kişisel tercihim içine girmekle birlikte size en uygun cihaz S7 Edge , neden v20 değil çünkü v20nin ikinci el(özellikle burda) ve batarya kısmında soru işaretleri var kamerada video kısmında iyice incelenmeli videoda ses kaydı çok çok çok (abartısız) iyi olacaktır.
Ama üstte belirttiğim konular sıkıntı
Dediğim gibi size en uygun seçenek S7 edge
Anladım çok teşekkür ederim ya bende s7 edge ve v20 arasında kaldım birazda büyük ekran hoşta ne bileyim v20 niyese dahada çekici geldi 2700 tl lik hediye veriyorlar ya bilemiyorum 1300 e g3 almıştım 2.5 sene önce şimdi arkası felan bayğaı çizildi 500 e alıyor 2. el satıp satın alan bir adam

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Selamlar dostlarım. Ben yaklaşık 2 3 hafta içinde beni en az 3 4 yıl götürecek bir telefon almak istiyorum ve haliyle bütçemde yüksek olmalı sizce ne almalıyım ( yurtdışından almayacağım ) benim bir telefonda istediğim şeyler şunlar dostlarım:
Beni 3 4 yıl götürsün
Şarjı 1 günü rahat çıkarsın
Kamerası iyi olsun
Satmak istediğimdede yani yine 1000 1500 tl etsin ve düşündüğüm telefonlar şunlar arkadaşlar:
İphone 7
S7 Edge
Lg V20
Xperia XZ
Sizce ne almalıyım dostlarım?
İ7 plus öneririm cıkabilirseniz 3,800 tl i7 pil s7 edge kötü performansı iyi kamerası s7 edge in iyi oyuzden s7 edge

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
İ7 plus öneririm cıkabilirseniz 3,800 tl i7 pil s7 edge kötü performansı iyi kamerası s7 edge in iyi oyuzden s7 edge
hocam cidden 3000 e zor çıktım kendi biriktirdiğim para ve ailemin yardımıyla zaten çok zor çıktım imkansızda s7 edge yani önerin teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Anladım çok teşekkür ederim ya bende s7 edge ve v20 arasında kaldım birazda büyük ekran hoşta ne bileyim v20 niyese dahada çekici geldi 2700 tl lik hediye veriyorlar ya bilemiyorum 1300 e g3 almıştım 2.5 sene önce şimdi arkası felan bayğaı çizildi 500 e alıyor 2. el satıp satın alan bir adam
Samsung piyasası son yıllarda çok güçlendi
Note serisi iPhone piyasası kadar kuvvetli hatta note 5 in değer kaybı bazı yerlerde 6sden daha az çünkü 6s ailesine 7nin çıkışı ile ciddi bir darbe vuruldu 3800 gibi bir fiyatı olan 6s 128 gb apple sitesinde birden 3150ye düştü 6s 16 gb 3150ye satılırken 6s 32 gb 2800 den çıktı ve tüm 6s 16gb piyasasını vurdu mesela
Samsung S serisi ikinci el pazarında note serisi kadar parlak bir tablo cizemesede yine kuvvetli bir pazarı var son 2 sene içinde S serisinin telefonlarının kalitesi çıktığı yıldaki cihazlara göre yükseldikçe ikinci el pazarı kuvvetlendi
LG piyasası kötü başka bir açıklama yok evet kutu içeriği çok çok iyi ama piyasa değeri yok LG cihazlarin

Son düzenleyen moderatör:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
hocam cidden 3000 e zor çıktım kendi biriktirdiğim para ve ailemin yardımıyla zaten çok zor çıktım imkansızda s7 edge yani önerin teşekkürler
Bütçe sıkıntın varsa mi5 al 1,500 tl civarlarında sd 820 işlemcisi kullanıyor sana çok fazlasıyla yeter performansda s7 edge geçdigide oluyor pişman olmasın he YÖK ben bu telefonlardan birini alıcam dersen i7 senin istedigin batarya kamera hepsinde 1 adım geride geliyor. S7 edge veya v20 hangisi daha ucuza bulursan onu al v20 de çok güzel telefon xz ise o para etmez kesinlikle ama xz kötü telefon demiyorum s7 edge ve v20 den geride
Samsung piyasası son yıllarda çok güçlendi
Note serisi iPhone piyasası kadar kuvvetli hatta note 5 in değer kaybı bazı yerlerde 6sden daha az çünkü 6s ailesine 7nin çıkışı ile ciddi bir darbe vuruldu 3800 gibi bir fiyatı olan 6s 128 gb apple sitesinde birden 3150ye düştü 6s 16 gb 3150ye satılırken 6s 32 gb 2800 den çıktı ve tüm 6s 16gb piyasasını vurdu mesela
Samsung S serisi ikinci el pazarında note serisi kadar parlak bir tablo cizemesede yine kuvvetli bir pazarı var son 2 sene içinde S serisinin telefonlarının kalitesi çıktığı yıldaki cihazlara göre yükseldikçe ikinci el pazarı kuvvetlendi
LG piyasası kötü başka bir açıklama yok evet kutu içeriği çok çok iyi ama piyasa değeri yok.
Katılıyorum lg piyasası çabuk düşüyor
Bu arada kamerada pilde geri dedim ama performans da en iyisi hepsi 3,4 dene götürü
Ama i7 çok daha rahat şekilde götürür

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Dostlarım çok teşekkürler zaten büyük ekranlı bir akıllı telefon seviyordum ama beni 3 4 yıl götürmesi için ben i7 yi eklemiştim sıraya bir kaç yerde android al 3 4 yıl sonra çok kasar ama IOS da öyle bir problem yok felan diyorlardı ozaman i7 ye gerek yok ya s7 edge yada v20 ye bakacağım ozaman ama yinede fikirlerinizi bekliyorum

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Dostlarım çok teşekkürler zaten büyük ekranlı bir akıllı telefon seviyordum ama beni 3 4 yıl götürmesi için ben i7 yi eklemiştim sıraya bir kaç yerde android al 3 4 yıl sonra çok kasar ama IOS da öyle bir problem yok felan diyorlardı ozaman i7 ye gerek yok ya s7 edge yada v20 ye bakacağım ozaman ama yinede fikirlerinizi bekliyorum
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdiden hayırlı olsun

M

Murat Burç

SDN Okuru
2700 tl lik hediye veriyorlar
Bang&Olufsen Beoplay H3 Kulaklık Ie Fiyatı - Taksit Seçenekleri 249 tl
BEOPLAY BO.1642101 H3 Kulaklık IE Gümüş 649 TL

90 dolar lg hifi plus
Vergileri kat doları 3.4 al 400 tl

LG 360 Kamera 1300 tl

LG 360 Kamera R105 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al 300 tl
Yani 2700 Tllik bir kutu içeriği yok LG en uçuk fiyatlara göre veriyor rakamı ama bu iyi bir kutu içeriği olduğu gerçeğini değiştirmez orası ayrı bir mesele
Daha İos güncellemeleri ile 7 ye darbe üstüne darbe vurulmaya başlanacak 2 sene sonra
Android tarafında böyle durum yok artı rom avantajı var

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Anladım ozaman i7 yi alma isteğim 0 a indi gibi :D şu an yoluma v20 veyahut s7 edge ile devam etmek istiyorum neden v20 dicek olursanız haklısınız piyasası kötü ama ne bileyim hani yeni çıktı ya telefon ondanda biraz istiyorum birde ilk telefonum hala lg g3 :D memnunum açıkcası şarjının hızlı gitme sorunu var ama 2.5 yıldır kullanıyorum ondanda itiyor birde samsung u kötülüyüp duruyorlar çok anlamıyorum halbuki çok hoş telefon ama bilemedim ya:D

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Şunuda eklemek istiyorum v20 ikinci ekranı bence edge ekranından çok daha kullanışlı
Anladım ozaman i7 yi alma isteğim 0 a indi gibi :D şu an yoluma v20 veyahut s7 edge ile devam etmek istiyorum neden v20 dicek olursanız haklısınız piyasası kötü ama ne bileyim hani yeni çıktı ya telefon ondanda biraz istiyorum birde ilk telefonum hala lg g3 :D memnunum açıkcası şarjının hızlı gitme sorunu var ama 2.5 yıldır kullanıyorum ondanda itiyor birde samsung u kötülüyüp duruyorlar çok anlamıyorum halbuki çok hoş telefon ama bilemedim ya:D
V20 ile s7 edge birbirine benziyor performans pil kamera aynı gibi bişey ufak tefek farklar var burda sizin tercihinize kalıyor
Samsung Galaxy S7 edge - LG V20 Karşılaştırması - Epey Karşılaştırabilirsiniz burda
V20 işlemcisi s7 edge göre 1 adım önde ama çok az farkla önde

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsungu kotuleyenler 3800 verip çoğu özellikte geri kalanlar veya iPhone da iPhone diyenler
Şunuda eklemek istiyorum v20 ikinci ekranı bence edge ekranından çok daha kullanışlı

V20 ile s7 edge birbirine benziyor performans pil kamera aynı gibi bişey ufak tefek farklar var burda sizin tercihinize kalıyor
Samsung Galaxy S7 edge - LG V20 Karşılaştırması - Epey Karşılaştırabilirsiniz burda
V20 işlemcisi s7 edge göre 1 adım önde ama çok az farkla önde
820nin önde olması diye bir olay yok kağıt üstünde testlerde önde gibi ama pratikte öyle bir dünya yok exynos s7 edge vs g5 veya v20 yaz s7 edge hepsini tokatlıyor zaten testlerde fps değerleri de çok yakın
2.ci ekran daha kullanışlı olabilir ama v20nin tasarımını ve kullanım zorluğunu göz ardı ettirecek kadar kullanışlı değil v10 tasarımı ile gelseydi güzel olurdu
V20 batarya konusunda S7 Edge ile yarışamaz bugün lg pil tüketimi samsung liradan ekran açıkken daha yüksek ve v20 daha çok tüketen daha büyük bir ekrana sahip

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
V20 işlemcisi s7 edge göre
Samsungu kotuleyenler 3800 verip çoğu özellikte geri kalanlar veya iPhone da iPhone diyenler

820nin önde olması diye bir olay yok kağıt üstünde testlerde önde gibi ama pratikte öyle bir dünya yok exynos s7 edge vs g5 veya v20 yaz s7 edge hepsini tokatlıyor zaten testlerde fps değerleri de çok yakın
2.ci ekran daha kullanışlı olabilir ama v20nin tasarımını ve kullanım zorluğunu göz ardı ettirecek kadar kullanışlı değil v10 tasarımı ile gelseydi güzel olurdu
V20 batarya konusunda S7 Edge ile yarışamaz bugün lg pil tüketimi samsung liradan ekran açıkken daha yüksek ve v20 daha çok tüketen daha büyük bir ekrana sahip
lg hiç bir tasarımı bana göre güzel değildir bu dediğiniz tokat manyagı yazılım farkı g5 s7 edge ve v20 hiçbiri birbirini tokat manyagı yapamıyor yapamaz ufak tefek farklar illaki oluyor