Telefon Belleği Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4Pious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4Pious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var,

Telefonumun Modeli Samsung Galaxy Young.Googleplay'den veya samsungapps'dan uygulama indirdiğimde direk telefon hafızasına atıyor.Ben direk SD Karta atmasını istiyorum ama öyle bir şansım yok.Bazı uygulamalar SD Karta taşınıyor ama Bazıları taşınmıyor.(Facebook,Whatsapp,Youtuve vs vs...) İnternetten araştırdım ama bir türlü yapamadım.

Örneğin ;

http://www.youtube.com/watch?v=rWVPtr_vKqw

Bunu gördüm,dediklerinin aynısını yaptım ama değişen hiç bir şey olmadı.Telefonu root ladım ama root ladıktan sonra nasıl ne yapacağımı bilmiyorum uygulamalar için.Nasıl Telefon hafızasında ki taşınmayan uygulamaları SD Karta taşırım ? Lütfen yardın edin.

Yarım edenlere şimdiden teşşekür ediyorum, iyi forumlar..

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
googleplay dan system cleanup uygulamasını indir bu programla kullanmadıgın ,telefon hafızasında gömülü programları kaldırabildiğin gibi uygulamaları hafıza kartınada taşıyabilirsin.Uygulama silerken dikkat etmen gereken,Sisteme zarar vermeyecek olanlar Yeşil renkre "safe2 remove" , asla silinmeyecek olanlar Kırmızı "dontremove" ile yazılı.Böylece dahili belleğinde epeyce yer açabilirsin

4Pious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
googleplay dan system cleanup uygulamasını indir bu programla kullanmadıgın ,telefon hafızasında gömülü programları kaldırabildiğin gibi uygulamaları hafıza kartınada taşıyabilirsin.Uygulama silerken dikkat etmen gereken,Sisteme zarar vermeyecek olanlar Yeşil renkre "safe2 remove" , asla silinmeyecek olanlar Kırmızı "dontremove" ile yazılı.Böylece dahili belleğinde epeyce yer açabilirsin

Gerçekten çok teşekkür ederim.İmdadıma sen yetiştin. Tekrardan teşekkür ediyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon hafızası 35 mb system cleanup inmiyor yardımcı olursanız sevinirim cihaz galaxy s5830i