Telefon alındı. Şimdi?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar bayağı uzun bir süredir hangi telefondan alsam diye düşünüp durdum.Sonunda sony xperia s almaya karar verdim.Daha sonrada nereden alsam diye düşündüm, paralel ithalatmı yoksa distribütör ürünümü. Vatan bilgisayarda 1415 tl sony eurasia garantili xperia s i aldım.
Şimdi de bukadar para vererek aldığım ürünü korumak için kılıf almaya çalışıyorum ama bir çok maddeden yapılmış kılıflar var mesela;

-rubber kılıf
-deri kılıf
-silikon kılıf vs...

Şimdi kılıf önemli çünkü telefonu kullanırken zaten ısınıyor birde taktığım kılıfın bu ısınmaya katkı yapmasını istemiyorum.
Kılıf için siz ne önerirsiniz?
Birde ekran koruyucu var tabiki en iyi ekran koruyucu sizce hangisi?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] 'da Xperia S kullanıyor.Belki o yardımcı olur. :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hımm çok ilginç ben senin yerinde olsam s3 alırdım ama neyse
bence sen bunları gözünle görerek bir operetör bayisinden falan al kardeş sonra çıkan kılıfı beğenmessin veya ekran filmini yanlış yaparsın falan ama tercih senin tabi

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Senin yerinde olsam S3 alırdım bla bla bla bu sözlere kanma arkadaşım ilk olarak :) S3 ten tek farkı gereksiz özellikleri yok + 2 çekirdek o kadar ha batarya falan filan bunlar cok ayrıntı bunlara takılmayacaksın.Ekran filmi kutudan cıkıyor zaten bende çıktı + ben kılıfı turkcellden aldım silikon Moshi 'nin çok şık bir kılıfı 19TL uygun fiyatlı tavsiyelerim bunlar :)

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin yerinde olsam S3 alırdım bla bla bla bu sözlere kanma arkadaşım ilk olarak :) S3 ten tek farkı gereksiz özellikleri yok + 2 çekirdek o kadar ha batarya falan filan bunlar cok ayrıntı bunlara takılmayacaksın.Ekran filmi kutudan cıkıyor zaten bende çıktı + ben kılıfı turkcellden aldım silikon Moshi 'nin çok şık bir kılıfı 19TL uygun fiyatlı tavsiyelerim bunlar :)

abi sen bu sitede harbi adamsın yaa :D :D :D