Telefon tavsiyesi istiyorum

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çok sıkmak istemem seni ama g2 2 ay sonra ölecek alacağı son güncelleme kitkat olur. He iyi telefon 2 sene üst - orta düzeyde idare eder.

Fakat en mantıklısı androidde güncelleme alan telefonlar yani play edition yada nexuslar aklında olmalı android kısmında. Nexus 5 tasarım konusunda bence güzel ses kamera konusunda da tatmin edici tabi hardcore performans beklemiyorsanız. Google en az 18 ay güncelleme garantisi veriyor. Fakat saf android olduğundan misalen cyanogenmodda kursanız stock sürümden pek farkı olmuyor yani g2 de özel romlarla kaybedeceğiniz şeyler var fakat n5 yok hatta fazlasını alırsınız. Yani burdan sonuçla Nexus 5 5-6 sene güncelleme alacaktır.

Yada Iphone 5s alabilirsiniz fakat fiyat farkı malum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 5s ya da Lg G2 arasında gidip geliyorum son günlerde İphone 5 değil yanlış yazmış olabilirim

hoparlör benim için önemsiz kulaklık önemli teşekkür ederim o zaman iyiymiş çünkü iphone ses çıkışını arkadaşımdan denedim gayet tatmin ediciydi
AB standartları. Iphone da aynı standartlara tabi olduğu için aynıdır ses performansı hatta g2 biraz daha iyidir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok sıkmak istemem seni ama g2 2 ay sonra ölecek alacağı son güncelleme kitkat olur. He iyi telefon 2 sene üst - orta düzeyde idare eder.

Fakat en mantıklısı androidde güncelleme alan telefonlar yani play edition yada nexuslar aklında olmalı android kısmında. Nexus 5 tasarım konusunda bence güzel ses kamera konusunda da tatmin edici tabi hardcore performans beklemiyorsanız. Google en az 18 ay güncelleme garantisi veriyor. Fakat saf android olduğundan misalen cyanogenmodda kursanız stock sürümden pek farkı olmuyor yani g2 de özel romlarla kaybedeceğiniz şeyler var fakat n5 yok hatta fazlasını alırsınız. Yani burdan sonuçla Nexus 5 5-6 sene güncelleme alacaktır.

Yada Iphone 5s alabilirsiniz fakat fiyat farkı malum

AB standartları. Iphone da aynı standartlara tabi olduğu için aynıdır ses performansı hatta g2 biraz daha iyidir

Kardeşim müneccim misiniz ki alacağı son güncelleme olacak diyorsunuz? Yazılım mühendislerinin yanından mı geldiniz? Eskiden kötüydü belki ama LG'nin akıllı telefon piyasasına nasıl atıldığını görüyoruz. Elbette güncellemesini de verecektir. Kaldı ki şuanda 4.4 ihtiyacı hissetmeyen bir cihaz 4.4 aldıktan sonra 1-2 sene güncelleme ihtiyacı hissetmez. 4.4 bahsedildiği gibi optimize edilmişse zaten telefon bozulana kadar sorunsuz kullanırsınız.

Kulaklık ses çıkışı gayet iyi. Kulaklıkları oldukça kaliteli. Bana göre tabi. Herkesin kulak hassasiyeti farklıdır ancak sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tamam telefonunu çok seviyorsun kardeş. Güncelleme ihtiyacı hissetmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz.

G2 Android kullanıyor. Google Androide bir geliştirme ihtiyacı hissedip güncelleme sunduysa buna N5 inde G2 nunda ihtiyacı vardır. Yazılım güncellemesi yalnızca telefonun uygulamaları ve kabiliyetleri ilgili değildir. Sistem açıkları minör güncellemerin(4.1,4.2,4.3) ana sebebidir.

Yani ihtiyaç hissetmemesi tıraş bugün hissetmeyebilirsin bir sene sonra durum farklı. He her sene telefon alacak paranız varsa o sizin zenginliğiniz ben kendi adıma konuşurum

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryayı sorun etmem dersen 5S.
Haricinde LG G2 f/p olarak ideal. Bi düşün derim dostum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam telefonunu çok seviyorsun kardeş. Güncelleme ihtiyacı hissetmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz.

G2 Android kullanıyor. Google Androide bir geliştirme ihtiyacı hissedip güncelleme sunduysa buna N5 inde G2 nunda ihtiyacı vardır. Yazılım güncellemesi yalnızca telefonun uygulamaları ve kabiliyetleri ilgili değildir. Sistem açıkları minör güncellemerin(4.1,4.2,4.3) ana sebebidir.

Yani ihtiyaç hissetmemesi tıraş bugün hissetmeyebilirsin bir sene sonra durum farklı. He her sene telefon alacak paranız varsa o sizin zenginliğiniz ben kendi adıma konuşurum

Ben size haksızsınız demiyorum, bunun telefonumu sevmeyle alakası da yok. Evet, yarın başka cihaz çıkar onu alırım. G2 benim son telefonum olmayacak. G3 alırım, belki Z2 alırım hiç belli olmaz.
Benim sitemim kesin ve net konuşmanıza. Ve bu sitemim sadece size değil, sizin gibi düşünen herkese. Bu Sony için de olabilirdi. Kimse bilemez hangi firmanın ileride ne yapacağını. O yüzden böyle yorumlarla zihinleri bulandırmanın anlamı yok. G2, 4.4 zaten alacak 5.0 alma ihtimali de yüksek ancak satış politikası sebebiyle geç alabilir. Bunu diyin ama ölecek, daha da almaz demeniz gereksiz. Umarım anlatabilmişimdir.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Net konuştuğum doğru demekki LG güven verememiş bana. Ki kullanıcıya güven veremediği için de satışlarda bilmem kaçıncı sırada. Onun haricinde g2nun piyasanın en iyilerinden biri olduğunu söyledim.

Benim tavsiyem Play Edition telefonlar veya Nexus 5 veya 5S seçim sana kalmış @marsharun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Neyse bir cihaz için bu kadar tartışma yeterli ikimiz de birbirimizi anladık sanıyorum. İyi forumlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, herkesin cevapları için teşekkür ediyorum,
Sony meselesine gelelim, Sony istemiyorum çünkü güncelleme desteği pek iyi değil, xperia S telefonuma cıkacak denile denile 6 ay 4.1 güncellemesi bekledim. Telefonum şişti, çok yavaş, donmuyor ama oyun uygulama kamera mesajlar rehber o kadar yavas acılıyor ki, format attım fazla program yuklemedim ama yine aynı. Ayrıca sony tüm modellerini gereksiz büyük yapıyor, xperia modellerinde kasa fazla büyük ve kaba, ekran kasaya göre küçük kalıyor bu da hoşuma gitmiyor açıkçası, ha sağlamlık derseniz, ban göre Sony bu konuda bir numara, hatta abartarak şöyle diyebilirim ki, en sağlam android cihazları Sony yapıyor

Tekrardan herkese cevapları için teşekkür ediyorum.
Elimdeki cihaz kötü değil ama belirttiğim gibi fazla yavaş artık. Format atmayı biliyorum,sorun yoktu geçen sene denemediğim rom kalmamıştı, daha sonra sıkılıp bootloader kilidini tekrardan aktifleştirmiştim, yani format atmayı kapatmıştım bootloader üzerinden. Bir iki ay önce tekrar açmaya çalıştım ama beceremedim, her yolu denedim bootloader aktif edemedim, bilgisayarda bootloader açıyorum gibi görünüyor fakat telefonda tık yok, işte bu yüzden telefonuma rom yğkleyemiyorum.
Her neyse çoğu kişi bekleyin demiş evet çok haklısınız ama inanın bir yıldır bekliyorum neredeyse :) aklım iphone 5 ve g2 arasında gidiyor

ha bir de elimdeki telefon şarj meselesi sıkıntı, ben sürekli whatsapp kullanıyorum ve günde iki kez şarj etmek zorunda kalıyorum, mobil veri üzerinden genellikle. beni whatsapp kullanımına rağmen bir gün idare eder galiba g2, iphone 5s'ten şüpheliyim ama neyse

Benim anladığım kadarıyla sen menü geçişleri hızlı, pili uzun süre dayanan bir telefon arıyorsun sadece. Bence o zaman HTC'ye yönel derim. Diğer markalara göre Android sistemi ile en uyumlu HTC çalışıyor. HTC One tavsiye ederim. Hem malzeme kalitesi de iyi. G2 konusunda da HTC One'ı ve G2'yi eline alıp bir karşılaştır. HTC One'nın elde çok daha güven verdiğini hissedeceksin.

Ama ben senin yerinde olsam direk iphone alırım. Daha önce de dediğim gibi Xperia S çok kötü bir telefon değil. Benzer problemleri bütün androidlerde zamanla yaşarsın gibi geliyor. Hem 5S almana da gerek yok bence. 5C ile 5S arasında menü geçişlerinde hız farkı yok. Hız farkı sadece oyun ve uygulamaların bazılarında kendini gösteriyor. Yalnız pil konusunda HTC daha iyi olabilir. Oyun hiç oynayor isen Lumia 925 de uygun olabilir dediğim gibi...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
keske hic takilmayan bi telefon olsa 5s te g2 de nadirde olsa takiliyor. madem pil cok onemli diosun ipone 5s ios 7 nin tam oturmamasindan dolayi pili su gibi iciyor. bence sabrin varsa bekle i6 veya g3 al sebebide su rekabet cok kiZisacak ve 2015 te btun firmalar en iyi telefnu yapmak icn gayret etckler buda tketiciye yaraYAcak yani 2014 ortasi

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam yalnız bugün xperia s gördüm ilk defa tasarımına aşık oldum ya mükemmel.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 alabiliyorsan direk al burada sormana bile gerek yoktu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
discovery elite için ne düşünüyosunuz, açıkçası gm gibi bi markaya biraz uzak bakıyodum, bu modelin geleceğini duyana kadar. güncelleme konusunda bilgim yok, bazı teknolojik marketlere sorduğumda yabancı ülkelerden aldıklarını gelip türkiyede satıyolar gibi ifadelerde bulundular. biraz aydınlatır mısınız