Çok sıkmak istemem seni ama g2 2 ay sonra ölecek alacağı son güncelleme kitkat olur. He iyi telefon 2 sene üst - orta düzeyde idare eder.
Fakat en mantıklısı androidde güncelleme alan telefonlar yani play edition yada nexuslar aklında olmalı android kısmında. Nexus 5 tasarım konusunda bence güzel ses kamera konusunda da tatmin edici tabi hardcore performans beklemiyorsanız. Google en az 18 ay güncelleme garantisi veriyor. Fakat saf android olduğundan misalen cyanogenmodda kursanız stock sürümden pek farkı olmuyor yani g2 de özel romlarla kaybedeceğiniz şeyler var fakat n5 yok hatta fazlasını alırsınız. Yani burdan sonuçla Nexus 5 5-6 sene güncelleme alacaktır.
Yada Iphone 5s alabilirsiniz fakat fiyat farkı malum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Fakat en mantıklısı androidde güncelleme alan telefonlar yani play edition yada nexuslar aklında olmalı android kısmında. Nexus 5 tasarım konusunda bence güzel ses kamera konusunda da tatmin edici tabi hardcore performans beklemiyorsanız. Google en az 18 ay güncelleme garantisi veriyor. Fakat saf android olduğundan misalen cyanogenmodda kursanız stock sürümden pek farkı olmuyor yani g2 de özel romlarla kaybedeceğiniz şeyler var fakat n5 yok hatta fazlasını alırsınız. Yani burdan sonuçla Nexus 5 5-6 sene güncelleme alacaktır.
Yada Iphone 5s alabilirsiniz fakat fiyat farkı malum
AB standartları. Iphone da aynı standartlara tabi olduğu için aynıdır ses performansı hatta g2 biraz daha iyidirİphone 5s ya da Lg G2 arasında gidip geliyorum son günlerde İphone 5 değil yanlış yazmış olabilirim
hoparlör benim için önemsiz kulaklık önemli teşekkür ederim o zaman iyiymiş çünkü iphone ses çıkışını arkadaşımdan denedim gayet tatmin ediciydi