Telefon alacağım çok kararsızım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pulucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pulucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu andaki telefonum samsung star wifi
s2.gif
3 yıldır benimle beraber ve miladının dolduğunu düşünüyorum :) . daha önce android telefon kullanmadım ilk android deneyimim olacak alacağım telefon. bütçe 800 tl bu fiyata en iyi telefon sola diyorlar. hafıza pek problem değil o yüzden sola bana uygun görünüyor tasarım açısından baya hoş geldi. başka b alternatif ace 2 diyorlar fakat samsungun yaptığı telefon malları çok kalitesiz günde 2 defa telefon düşüyor cebimden okulda falan arka kapak dayanır mı bilemem . androidin son sürümünün gelip geleceği belirsiz kesin bir bilgisi olan var mı? + solaya dagelecek mi androidin ics ya da jb si bilmiyorum bunuda bilen biri söylerse iyi olur. sola vs xperia u karşılaştırmasında sola diyorlar u yu elemiştim. aklımda ace 2 ve sola var başka bir önerisi olan varmı? yaklaşık 10 gün içinde okul açılmadan almak istiyorum telefonu. yine bi 2-3 yıl götürse yeter
Şimdiden teşekkürler . kullanan arkadaşlar varsa sola ve ace 2 nin - lerini yazarsa sevinirim .başka telefon önerileride bekliyorum

selmangunes1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sola al derim samsung telefolarına sadık değil şuan güncelleme ver telefonlar en üst seviyede olan telefonlar
fakat sony en alt segmentten en üst segmente hepsine güncellem e vermeye çalışıyor
sola ya ekimde ics gelecek diyorlar büyük ihtimalle gelir

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S advance'yi de inceleyebilirsin.

sola'da hafıza problemi yok ki hafız sorun edesin :) hafızadan kastın Ram ise 512mb yeterli diye düşünüyorum.
ancak 768mb daha avantajlı bu konuda.

Ace 2'ye ics gelmeyecek dogrudan jb güncellemesi alacak.

tasarım olarak sola daha güzel geliyor bana ancak yine de secim senin, iki cihaz benim gözümde hemen hemen esit, o yüzden secim tamamen keyfine kaliyor, ikisini de al eline incele hangisi hosuna giderse.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Sola al.Sola'ya JB güncellemesi gelecek diye biliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende htc one v var. Htc ülkemizde pek popüler bi marka değil. vatandan 2 hafta önce 820ye aldım indirimle. videodaki inceleme gibi oyunlarda kasma fln asla söz konusu değil. wifi sorunu yok. fm radio ve tuneln radio var. beats audio ses kartı ile ses deneyimi en üst performansa çıkmış. galaxy wyi 1 hafta solayı 3 gün ace 2yide 2 gün kullandım benim dayım telefoncuda ondan alıp kullandım malzeme olarak htc diğerlerine açık ara önde. sony'nin adının olması seni şaşırtmasın. samsung'la ikisinin malzeme kalitesi aşağı yukarı aynı. benden sana tavsiye şu sözümü asla unutma kardeşim '' Teknoloji pişmanlıktır.'' sen ne kadar iyi telefon alırsan al 2 ay sonra daha iyisi çıkıyor. benden sana tavsiye 2 ay falan bekle ve ekran ppi'si 260lardan olan telefonlara bak ve kullanıcı yorumlarına aşırı kulağını takma ama jellybeani bekle derim ben bi ics kullanıcısıyım benim telefonuma jelly bean gelmeyecek ama beni fazlada etkilemiyecek bu durum. ''Bekleyen Derviş Muradına Ermiş'' diyor ve son kararı sana bırakıyorum..