Şu andaki telefonum samsung star wifi
3 yıldır benimle beraber ve miladının dolduğunu düşünüyorum . daha önce android telefon kullanmadım ilk android deneyimim olacak alacağım telefon. bütçe 800 tl bu fiyata en iyi telefon sola diyorlar. hafıza pek problem değil o yüzden sola bana uygun görünüyor tasarım açısından baya hoş geldi. başka b alternatif ace 2 diyorlar fakat samsungun yaptığı telefon malları çok kalitesiz günde 2 defa telefon düşüyor cebimden okulda falan arka kapak dayanır mı bilemem . androidin son sürümünün gelip geleceği belirsiz kesin bir bilgisi olan var mı? + solaya dagelecek mi androidin ics ya da jb si bilmiyorum bunuda bilen biri söylerse iyi olur. sola vs xperia u karşılaştırmasında sola diyorlar u yu elemiştim. aklımda ace 2 ve sola var başka bir önerisi olan varmı? yaklaşık 10 gün içinde okul açılmadan almak istiyorum telefonu. yine bi 2-3 yıl götürse yeter
Şimdiden teşekkürler . kullanan arkadaşlar varsa sola ve ace 2 nin - lerini yazarsa sevinirim .başka telefon önerileride bekliyorum
Şimdiden teşekkürler . kullanan arkadaşlar varsa sola ve ace 2 nin - lerini yazarsa sevinirim .başka telefon önerileride bekliyorum