Telefon açılmıyor yardım

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Samsung galaxy y s5360 telefonum var birden açılmadı yaptığım bir şey de yok telefon kapalıyken açma tuşuna bastığımızda mavi ışık ardından samsung yazısı çıkıyor öyle de kalıyor birkaç dakika sonra tekrar yeniden başlıyor samsung yazısı yine çıkıyor kapatmak için bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum. Telefona hard format falan attım yine düzelmedi :hammer:

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rom vb. modifikasyon uyguladınız mı ?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Hayır rom vb. yüklemedim telefonu hacklemedim. Tek yaptığım şey daha önce parolamı unuttuğum için format atmak oldu bu kadar. Zaten bu model ile ilgili şöyle bir baktım aynı sorunu yaşayan çok kişi olmuş her kafadan farklı ses hepsi farklı telden çalıyor bambaşka şeyler söylüyorlar forumlarda. Telefonu servise götüreceğim fakat yaşayan çözen olmuşsa belki yardımı dokunabilir diye düşündüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde tlfnm açılmıyor şu an şarjda sadece bi pil geliyo altında 5 tane yuvarlak var onlar yanıp sönüyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var kardeş oyun oynarken durduk yere dondu kapandı sonra samsung yazısı çıkıp tekar başlatıyor. Ve bataryayı çıkararak kapatıyorum anca napcam bende bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abicim benimde böyle oluyor telefoncu bana yazılım güncelleştirceksin dedi yardım edin lütfen reset atıyoz olmuyor napmamız lazım lütfen yardım edin

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
abicim benimde böyle oluyor telefoncu bana yazılım güncelleştirceksin dedi yardım edin lütfen reset atıyoz olmuyor napmamız lazım lütfen yardım edin

Böyle bir durumda telefonu PC ye bağlayıp, yazılımı güncelleyeceksiniz.Samsung için kendi sitesinde proğram vardır indirip kurun,sonrası sizi yönlendirir zaten. Çok kolay bir iş. ( Bu işlemi yapabilmek için illaki telefonun açık olması da gerekmez)
http://www.samsung.com/tr/support/model/GT-I9500ZKATUR-downloads buradan yazılım kısmını seçip samsung kies var.onu indirip kurun.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Sorun çözüldü servise götürdüm :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kütfen yardımcı olun telefonu pc ye bağlıyorum fakat pc kapalı oldugu için tel görmüyo teli:(:(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim banada bi yardımcı olun napmam lazım ya aynı şey bendede var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yya beyler benimde telefonum aynı sorundan öyle burda yazılanları yaptım olmadı bir yardımcı olun servise götüren arkdasım ücreti ne kadar deedi söylermisin bizde ona göre yaptıralımmı yeni telefon mu allalım diye karar verelim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum denize girdi 2- 2 buçuk ay sonra çalıştı samsung galaxy s5360 var bende çalıştı ancak yeni bi batarya ile çalıştı şimdi de ekran gidip gelme sorunu vardı az önce ekran gitti daha da açılmıyo ne yapmam lazım temazsızlık olabilir diye düşünüyorum ses var görüntü yok :(:lol::confused1::closedeyes::blink::huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde aynısı oldu telefon acılacak gibi oluyor samsung yazıyor tekrar basa donuyor sorunu cozen varsa msj atsın :s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung galaxy y s5360 telefonum var birden açılmadı yaptığım bir şey de yok telefon kapalıyken açma tuşuna bastığımızda mavi ışık ardından samsung yazısı çıkıyor öyle de kalıyor birkaç dakika sonra tekrar yeniden başlıyor samsung yazısı yine çıkıyor format attıkça aynı şeyi yapıyor servise göndersen astarı yüzünden pahalı göndermesem telefona yazık bir bilen yokmu. dediğin site kullanılmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin::yes:telefona virüs girmiştir benimde aynısı oldu yazılım atcaklar servise gönderin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona virüs girmiştir benimde aynısı oldu yazılım atacaklar mutlaka servise gönderin :) :D :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar servis ücreti 30 tl benim 8 kere gitti tlefondan daha fazla para öddim bene bu tür telefonlar almayın .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
​arkadaşlar servis ücreti 30 tl benim 8 kere gitti tlefondan daha fazla para öddim bene bu tür telefonlar almayın .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ardaşlar bnm telefonum da samsung galaxy young msjlaşirken birden kapandı ve acılmıyo şarja bagladımm şarj doluyo dıye gösterdı ama acılmıyo telefon lüften yardımcı oluun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya benim telefon acılmıyor yardımcı olrmusunuz :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung kies çalışmıyor ki bnm de aynısı oluyor samsung yazısı geliyo açılacak gibi oluyor ama açılmıyor samsung kies indirdim oda bilgisayar okumıyor ne yapmam lazım yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona sürekli ... Uygulamasi beklenmedik şekilde durduruldu çok fazla geldiği için tuşlara basilmiyo çözüm bulan söylesin lütfen
:(:mad::(:(:(

Piquin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Odin ile telefonuzla uyumlu olan orijinal ROM'u kurun sorun düzelecektir. Serviste'de yapacakları budur.