Tek Dambıl İle Kol Kası Yapılabilir mi ?

LahmcunSeven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Selam arkadaşlar , Babamın arkadaşı 5 kg bi dambıl vermiş şimdilik onları kaldırarak birşeyler yapmaya çalışıyorum ama sadece 1 tane var birtane daha var ama o 10 kg eşit değil ve aşırı ağır. Diyorum ki Tek Dambıl İle Örneğin Bir Sağ Kolda 40 Defa Kaldırdım Daha Sonra Sol Kola 40 Defa Kaldırdım Sizce Başarabilir miyim ?

Reaksiyon puanı
27
Tabii başarabilirsin. Tek tek yapman daha doğru ama iki ayrı dumbellın iki ayrı kiloda olduğu için asimetri oluşur vücudunda

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Selam arkadaşlar , Babamın arkadaşı 5 kg bi dambıl vermiş şimdilik onları kaldırarak birşeyler yapmaya çalışıyorum ama sadece 1 tane var birtane daha var ama o 10 kg eşit değil ve aşırı ağır. Diyorum ki Tek Dambıl İle Örneğin Bir Sağ Kolda 40 Defa Kaldırdım Daha Sonra Sol Kola 40 Defa Kaldırdım Sizce Başarabilir miyim ?

Fiyatlar biraz düşse de bende ekipman dizmek istiyorum. 5 KG az ama başlangıç için yeterli. Az çalışın ama istikrarlı olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada aklıma elmişken el yayı da alabilirsiniz. Marka olarak Decathlon'un ürünleri kaliteli oluyor, öneririm.

Son düzenleme: