Sfatihmehmed
Asistan
Nobody:
Technopat: Nokta koymadın bannn....
Yanlış! Üye olduğunuz zaman ban atıyoruz, kaydoldunuz diyeNobody:
Görünürde evetCezan neydi? Dur tahmin edeyim; sadece nokta koymadın diye değil mi?
Hayır Sultan Abdülhamide ve Atatürke laf eden birine argo yazdım diyeCezan neydi? Dur tahmin edeyim; sadece nokta koymadın diye değil mi?
Üyelerinize köle gibi davranan sizin gibi moderatörlerdir. Hep amacınız birini küçük düşürmek. Ve ayrıca böyle yaparak Technopatı kötülüyorsunuz.Köle gibi davranan insanlar beyni gelişmemiş topluluktur. Sosyal içerisinde beyni gelişmiş onca üye var ama sizin yanınızda ve size kölelik yapanlar gelişmeyen insanlar.
Hakaret nedeniyle raporlandın. Halen moderatör olarak güzelce ve resmi bir dille açıklamalar yapmak yerine hakaret ediyorsunuz.Ben "Sosyal üyeleri köledir" demedim, demem. Beyni gelişmemiş, hasanmerkit adına cevap veren, konu açan kitle nedir?
SDN içerisinde SDN İstibarat Teşkilatı kuran var mı? AA dur bekle ben cevabını vereyim. Yok. Acaba siz daha çok egolu ve elitsiniz diye mi yoksa biz köle ve beyni gelişmemiş olduğumuz için miKöle gibi davranan insanlar beyni gelişmemiş topluluktur. Sosyal içerisinde beyni gelişmiş onca üye var ama sizin yanınızda ve size kölelik yapanlar gelişmeyen insanlar.
Çoklu üyelik hesaplarının açılma nedeni haksızlıklara isyan etmek ve moderatörlerle konuşmak. Ama modlarla konuşma işlemi hiç gerçekleşemiyor bile. Ayrıca hesaplara girip yazı yazdırmıyorum, rica ediyorum onlar da aynı fikirde oldukları için yazıyorlar.Kurallar katı ve net. Her geçen gün çoklu üyelik açan bir arkadaş kendisi. DC grubunda olan kişilerin hesaplarına girip cevap yazdırıyor. Bunlar kendi haklarını mı arıyor? Onlar ne yapmış? Çoklu üyelikten ban yemiş, normal. Her forumun kuralı bu.
Kendini kullandırtan herkes köle olmaya çalışıyordur herhalde. SDN forumu da, DA forumunda da köle olmaya çalışan var. Sadece Sosyal'i övmüyorum burada.SDN içerisinde SDN İstibarat Teşkilatı kuran var mı? AA dur bekle ben cevabını vereyim. Yok. Acaba siz daha çok egolu ve elitsiniz diye mi yoksa biz köle ve beyni gelişmemiş olduğumuz için mi
İsmimi görün de halen foruma faydam olduğunu anlayın diye ek imza bırakmalarını rica ettim. Hatta bazı mesajlarda bu imza bırakılmadı"Hasanmerkit tarafından cevaplanmıştır." Tanıdık geldi mi?
Biz seni neden banladığımızı anladın mı? Hasanmerkit ve kediciklerine selamlar...İşte neden enes.wtp'yi moderatör olarak kabul etmediğimi anladınız mı SDN halkı?
knk yanlış yer xDPeki windows 10 2004 indiriyorsunuzsa dosya bozuktur.
Sosyal de yok demiyorsun ama beyni gelişmişler daha çok diyorsun. Ama buraya gelince burada beyni gelişmişler var. Kim kendini kullandirtiyor merak ediyorum da. Başka yerde burada forumu kotuledigimiz zaman biz köle ama siz kötüleyenince elit insan ? mükemmelKendini kullandırtan herkes köle olmaya çalışıyordur herhalde. SDN forumu da, DA forumunda da köle olmaya çalışan var. Sadece Sosyal'i övmüyorum burada.
Şimdi de farklı bir hakaret. Ben kimseye zorla Technopat'ı bırakın demedim ama bu günden sonra mesajınızdan sonra forumuzu bırakma kararı alan var haberiniz olsun.Biz seni neden banladığımızı anladın mı? Hasanmerkit ve kediciklerine selamlar...
Hesabın nedir? Link olarak bırakır mısın?Technopat ta yanlış yere yazmaktan 6 ay ban yemiştim
Yaptığınız hatayı şimdi düzeltmeye çalışıyorsunuz. Yazık.Kendi fikirleri yerine siz mi cevap veriyorsunuz? Adam akıllı dursaydınız; mesela reklam yapmasaydınız da siz cevap yazsanız güzel olmaz mıydı? Siz herhalde 80 yıllarında yaşayıp sağcı, solculuk mu düşünüyorsunuz? Bu hangi Jüpiter?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesabın nedir? Link olarak bırakır mısın?
Reklam mı? Proje hakkında paylaşılan resmi bağlantılar nasıl reklam oluyor? PiluX bir GNU/Linux tabanlı dağıtım değil mi? GNU/Linux yada diğer işletim sistemleri kategorisinde açıldı zaten?Kendi fikirleri yerine siz mi cevap veriyorsunuz? Adam akıllı dursaydınız; mesela reklam yapmasaydınız da siz cevap yazsanız güzel olmaz mıydı? Siz herhalde 80 yıllarında yaşayıp sağcı, solculuk mu düşünüyorsunuz? Bu hangi Jüpiter?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesabın nedir? Link olarak bırakır mısın?
Bu cümlede siz diyorsunuz ki, onca beyni çok gelişmiş olan kişiler var ama bütün salaklar bize gelmiş anlamını taşıyor. Ayrıca köle gibi davranmıyoruz, bari dürüst olun. Ayrıca bu kadar saçma kuralları okullarda bilene görmedim.Ben "Sosyal üyeleri köledir" demedim, demem. Beyni gelişmemiş, hasanmerkit adına cevap veren, konu açan kitle nedir?
Kurallar sana uygun değilse gelmeyebilirsin. Sosyal'e üye olmak zaten kesin kural değil.Bu cümlede siz diyorsunuz ki, onca beyni çok gelişmiş olan kişiler var ama bütün salaklar bize gelmiş anlamını taşıyor. Ayrıca köle gibi davranmıyoruz, bari dürüst olun. Ayrıca bu kadar saçma kuralları okullarda bilene görmedim.![]()
Yanlış oldu. Saçma kurallar değiller, gayette mantıklı kurallar. Ama saçma moderatörler yüzünden, saçma oluyor.Kurallar sana uygun değilse gelmeyebilirsin. Sosyal'e üye olmak zaten kesin kural değil.
Kurallara göre iş yapıyoruz. Kendi kafamıza göre iş yapıyor muyuz? Bizi de denetleyen birisi var, saçma olan hareketimizde bize söylüyor, merak etmeyin.Yanlış oldu. Saçma kurallar değiller, gayette mantıklı kurallar. Ama saçma moderatörler yüzünden, saçma oluyor.![]()