Technopat da james donkey 710 alacaktım, sordum alınır mı diye. Birisi diyor eşek alınmaz, birisi diyor 300 TL daha ekle Razer al. Sordum ben de niye marka düşmanlığı yapıyorsunuz ne hatasını gördünüz diye. Yok kalitesiz mal kullanıyor, yok 2 aya bozulur falan. Aldım kulaklığı yaklaşık 4-5 ay önce. En az 5-10 defa düşmüştür hiç bozulmadı kalitesi de mükemmel bana göre tam fiyat performans. Technopattakiler kendisini tanrı zannediyor+Arkadaşlar anakartımdan alevler fışkırıyor, Win7 kullanıyorum.
-Windows 10 kullanmazsan tabi fışkırır hak ediyorsun, Windows 7 kullanan adam değildir konusunu bile açmayın banlandınız.
+Merhaba arkadaşlra
-FORUMUMUZDA BÖYLE CAHİLLERE YER YOK YAZIM KURALLARINA DİKKAT ET 9999999 MİLYAR YIL YASAKLANDIN!
+Bilgisayarım çalışmıyor!
-BIOS güncelle, güncel Windows 10 kur ve driver güncellemelerini al.
+SSD önerisi istiyorum, 500₺ bütçem var.
-Bütçene 9999999999999₺ daha ekle x ürününü al ucuz etin yahnisi yenmez.
+Abi ben şu ürünü ala...
-Ucuz etin yahnisi yenmez.
+Siz Microsoft'a sponsor musunuz, eğer öyleyse Microsoft'un haberi var mı?
-ŞŞŞŞŞ, sadece git ve güncel Windows 10 kur.
+bla bla bla (Siyaset içerikli paylaşım)
-SİYASET YASAK BAN! (X kişisi)
X kişisinin profili: %-1 Post %101 Siyasi paylaşım.
+50000000'den fazla kişi şu videoyu atmış, Win7 şu konuda Win10'dan daha iyiymiş ben de test ettim doğru.
-YALAN ÖYLE BİR ŞEY YOK WINDOWS 10 ADAMDIR YALAN ATTIĞIN İÇİN BAN.
+Mavi ekran alıyorum (Hatalı sürüm güncellemesi alan driver'dan veya bildiğimiz Driver'dan kaynaklanan problemdir)
-Mavi ekran donanımsal sorundur mavi ekran aldığınız için banlandınız.
+Sa
-Windows 10 kur, ucuz etin yahnisi yenmez, driver güncelle, BIOS güncelle ve yazım kurallarına dikkat et banlandın.