Teamspeak 3

ahmetkaynak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben teamspeak adlı konuşma programını kullanıyorum oyun oynarken bilgisayara format attım hp dv6 tek oyunda değil herşeyde örnek : youtube'dan şarkı dinliyorum ses kulaklıktan geliyor ama teamspeak'ı açınca ts nin sesi kulaklıkdan şarkı bi anda hoparlörden gelmeye başlıyor oyundaykende birden oyun dışardan ts sesi kulaklıktan geliyor bunu nasıl full kulaklık yapabilirim :D çözemedim yaw :w00t:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Tools>Options>Playback de Playback device ve Playback mode da ne seçili?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ben sorunun neden olduğunu anlayamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işine yarayacakmı bilmiyorum ama Settings>Option>Playback orada playback device var onu hoperlör ve çift kulaklığa geitr ben böle yapım çözüldü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Benim TeamSpeak 3 Te Ekran Büyüdü Ve kücültemiyorum Napmam Gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hp mi kullanıyor sorunu yaşayan arkadaşlar aynı sorun bendede var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dijital ses(s/pdıf) (high definition audio aygıtı) yazıyo kardeşim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var HP kullanıyorum cs 1.6 oynarken normalde oyunun sesi kulakıkdan geliyor ama ts3 girince oyunun sesi haporlere cıkıyor ve ts sesi kulaklıga geliyor

kamakashi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim iyi anlat detaylı anlatma beni ekle skype ın varmı benim var ordan konuşak?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Skype ver konuşak SDN Okuru

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:Arkadaşlar bu sorun bendede var bu sorunun geçmesi için çoğu forumda Settings>Option>Playback orada playback device var onu hoperlör ve çift kulaklığa geitr ' yazıyo ancak playbacka girdiğimiz an 2 seçenek var yani sizin bu yazdıgınız secenek yok bende cs oynarken ts3 girdiğm an ts sesi kulaklıga oyunun sesi haporlere geliyor bu sorunu cözemedim çözebilen varsa yardım edebilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler aynı sorun bendede devam ediyor ama her forumda bu soruna cevap olarak Settings>Option>Playback orada playback device var onu hoperlör ve çift kulaklığa getir ' yazıyo ama playback'a girdiğimiz zaman2 seçenek var yani bu seçenek yok cs oynarken ts3 giriyorum ts sesi kulaklıga oyun sesi haporlere geliyor çözebilen varsa Alparslan072009@hotmail.com faceden ekleyebilir mi

Kury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sorunun Cevabı Şu ki TeamSpeak'e girin TOOLS>OPTİONS>PLAYBACK> Ve Burada Playback Devices yerinde Kulaklığınızın Stereo yani Çift Taraftan Gelen Ses Ayarını Seçin Sorun Düzelecektir :)