Anladım. Ben bilgisayara takıp .exe uzantılı dosyayı açtığımda sıkıntı olurmu ?Oyun kurulumunda kurulacak dosya yolu olarak mesela C:\Program Files (x86)\GTA5 ise buradaki sürücü yolunu harici HDDnin sürücü harfiyle değiştireceksiniz. İşte o zaman kurulum HDDye yapılacak. Oyunu kurarken kısayolunu hızlı başlat menüsüne veya masaüstüne eklemeye dair seçenekler de çıkacaktır. Çıkmasa bile Steam,Epic gibi platformlar direk olarak yükleme sırasında masaüstünde kısayolları oluşturuyorlar. Bu şekilde kısayol üzerinden oyunu açıp oynayabilirsiniz.
Sorun olur elbette.Anladım. Ben bilgisayara takıp .exe uzantılı dosyayı açtığımda sıkıntı olurmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
*başka bir bilgisayara*
Tamamdırrr Teşekkürler Yardımın İçinnn SağolllSorun olur elbette.
Sen diğer disklere kursanda oyun/program kuruluşunda sistem dosyalarının kurulduğu diskte ek çıkarimlar yapar. Bağdaştırmalar yapar. (Programdata olduğu gibi)
Yani sen oyunu hangi pcde taşınabilir diske kurduysan yalnızca o pcde her tak çıkarda çalışır.
Diğer pcler için kurulumun yapılması gerekli.
Steam epic gibi platformlarda sadece bu platformları kurup oyun klasorlerini taratman yeterli olacaktır.