Tablet bilgisayar almaya değer mi?

hkonline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Haziran ayına doğru tablet bilgisayar almayı düşünüyorum.Para limitim 500 TL.
Lablet bilgisayarlarda donmadan film izleme,internetten download yapabilme,müzik dinleyebilme,oyun oynayabilme,msn vs. programları açabilme gibi şeyleri rahatlıkla yapabilir miyim?
Birde bu tablet bilgisayarlar darbelere karşı dayanıklı olup, çabuk bozulur mu?

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Birde bu tablet bilgisayarlar darbelere karşı dayanıklı olup, çabuk bozulur mu?
bu sorun alıcağın tablete bağlı olarak değişir.Çin yapımı bişi alırsan 10 günde de bozulabilir.

diğer soruların hakkında tam bir bilgim yok yanlış yönlendirmiyim.

hkonline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorularıma cevap verecek kimse yokmu? @LadyArch3r cevabın için teşekkür ederim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yazdığın şeylerin ucu çok açık. tablet pclerde film izlenir ancak sadece üst modellerde fullhd izlenir diğerlerinde daha düşük çözünürlükler desteklenmekte ama izleniyor neticede.
download yapabilir ve müzik dinleyebilirsin. gerçi bunları cep telefonu ile de yapabilirsin.
oyun oynayabilirsin ancak oyunlar çok basit ateri kalitesinde oyunlar olacaktır. oyun açısından yüksek şeyler beklenemez.
msn kullanabilirsin program konusunda çeşit boldur ancak yinede hangi programları istediğini belirtmende fayda var.

neticede tablet bilgisayarları performans açısından 6 yıllık bir masaüstü bilgisayar gibi düşünebilirsiniz. 6 yıllık bir bilgisayarın yaptığı herşeyi yapabilirler.

hkonline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@orcnd cevabın için teşekkür ederim.en kısa zamanda almayı planlıyorum.

Ekrem Çukurca

Asistan
Reaksiyon puanı
2
500 TL bence istediğiniz bir tablet için yeterli olmayabilir. Halihazırda Türkiye'de birkaç firma satış yapıyor. Modelleri sıralarsak iPad 1100 TL den başlıyor. Galaxy Tab 1500TL, probook tablet 699TL, exper easypad 599TL, readpad 699TL, pollypad 300TL, mobee nett tablet 300TL. Bunların arasında size göre diyebileceğim exper ve probook olur. Ucuz ürünler işinizi görmez.

hkonline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım, o zaman ucuzlamasını beklicem.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
500 TL bence istediğiniz bir tablet için yeterli olmayabilir. Halihazırda Türkiye'de birkaç firma satış yapıyor. Modelleri sıralarsak iPad 1100 TL den başlıyor. Galaxy Tab 1500TL, probook tablet 699TL, exper easypad 599TL, readpad 699TL, pollypad 300TL, mobee nett tablet 300TL. Bunların arasında size göre diyebileceğim exper ve probook olur. Ucuz ürünler işinizi görmez.

Bu saydığınız tabletlere ek olarak, Archos tabletleri de araştırın derim.

http://www.archos.com/

Hem Win7 hemde Android versiyonları var...2.8'', 3.2'', 4.3'', 5'', 7'', 9'', ve 10.1'' ekran boyutlarında, her biri farklı özelliklere sahip. Çin malı değildir, bildiğim kadarıyla Fransız menşei bir marka, sitesinde her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ekrem Çukurca

Asistan
Reaksiyon puanı
2
EVet Archos 9 ve 101 modelleri de TÜrkiye'ye geldi ancak onlar da 1000 TL civarı. 5 ve 7 de uygun olabilir.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
hazirana kada ipad2 çıkar ipad1 in fiyatı düşer o zmn alırsın sanki :) ipad2 nin görüntüler vs baya arttı çıkması yakındır gibi bi his var içimde :)

alperburdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy tab 8,9 kullanıyorum gayet memnunum ama yazıcım brother dcp 7030a usb kablosu ile bağlamaya gelince bağlanmıyor, beni tek kıl eden nokta bu ama gerisi süper... yazıcı sorunumu çözmeme yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet çok güzel şeylere yardımcı oluyor ama düştümüde birdaha zor yapılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim Oblio Tablet Min İntro tavsiye ederim kampanyalı fiyatı 199 hafıza kartı mini usb girişi Hdmi çıkışı 8 gb hafıza vs