Tab gıda çıkan elemanı geri alıyor mu

wraithfosh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bugün burger kinge gitmiştim önceden görüşme yaptık bugünde evraklarımı teslim ettim ancak şöyle bir durum var önceden ben popeyeste bir gün çalışıp çıkmıştım okulla birlikte yürütemedğim için sizce sorun olur mu sonuçta aynı şirkete bağlılar şimdilik okul sorunum yok

bera_ramazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
eğer istifa ederken restoran müdürün yeniden işe girebilir seçeneğini seçmiş ise işe girmende bir mahsur yoktur.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,729
eğer istifa ederken restoran müdürün yeniden işe girebilir seçeneğini seçmiş ise işe girmende bir mahsur yoktur.
Popeyestaki müdür işe girebilir seçeneğini seçmiş olup olmadığını bilmiyoruz. Velev ki seçmiş olsa bile, bölge yöneticisinin veya insan kaynaklarının veritabanlarına nasıl bir bilgi ile kaydettiklerini de bilmiyoruz. Bu durumda alınmama ihtimali de var. Hatta sadece bu bahsi geçen yer için değil, genelde tüm şirketler istifa eden elemanları geri almama eğilimindeler.

bera_ramazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Popeyestaki müdür işe girebilir seçeneğini seçmiş olup olmadığını bilmiyoruz. Velev ki seçmiş olsa bile, bölge yöneticisinin veya insan kaynaklarının veritabanlarına nasıl bir bilgi ile kaydettiklerini de bilmiyoruz. Bu durumda alınmama ihtimali de var. Hatta sadece bu bahsi geçen yer için değil, genelde tüm şirketler istifa eden elemanları geri almama eğilimindeler.
Biz çıkan eleman için bu seçeneği eğer seçtiysek girebiliyorlardı yoksa alınma ihtimali yok insan kaynakları restoran müdürünün sisteme girdiği bilgilere göre yeniden alım yapar bizde istifa edip bir kaç ay sonra yeniden gelenler oldu ondan biliyorum insiyatif restoran veya bölge müdüründedir.