T-Shirt ve Giysi Tasarımlarım

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Ben zaten çizimlerin benim olmadığını söyledim zaten o çizimler benim olsa burada paylaşmam gider uçuk fiyatlara satarım şayet ben bu işin ticari kısmıyla uğraşıyorum. O tasarımlar benim olsa sizce her önüme gelen sitede paylaşırmıydım ha bu arada ben zaten t-shirt tasarımlarım dedim vectorlerim çizimlerim demedim vectoru t-shirte koyarsan t-shirt tasarlamış olursun :) Çoğu amatör t-shirt satan internet sitesi grafiker tutucak parası olmadığı için lisanssız tasarımları alıyor t-shirte uyguluyor ve bu bizim tasarımımız diyerek satıyor ama adam açık açık bu resmi vectoru ben çizdim demiyor t-shirt ü ben tasarladım fikir benim diyor ;)

---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Not: konuda sürekli tasarımlarım tasarımlarım derken çizimleri yaptığımı kast etmiyorum zaten az biraz devaintart vb sitelerde dolaşanlar bu tasarımları rahatca bulup istediği çalışmada kullana bilir. Sonuçta ben ismi lağzım değil büyük bir markanın benim bir kaç t-shirt ümün aynısından gördüm adamlar biz tasarladık diye satıyor tasarlayan üniversite öğrencisi bağımsız bir grafiker ve çizimlerini devi de paylaşıyor :) Olaya bu kadar sert yaklaşmanıza gerek yoktu sorsanız anlatırdım :)