T-Shirt ve Giysi Tasarımlarım

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Tekrar merhaba arkadaşlar şuan tasarladığım t-shirt sayısı 80 civarında :mrgreen: Gothic kızlı yok ama fantazilerinizi süslemesi için zombi kızlısı var sizi ısırdığını düşünün :mrgreen: hemde hemşire :mrgreen:

Kodlarla dolu t-shirt e gelince yakında hazırlarım :mrgreen:

Tasarımlar hakikaten güzelmiş...
Bir tane C# ya da PHP Kodlamayla ilgili, bir tane SHIFT+DELETE ya da CTRL+ALT+DEL kombinasyonu ile ilgili
Bir tane CimBom'umla ilgili, bir tane de Half Life'taki Alyx'le ilgili bir T-Shirt yapsan çok makbule geçerdi :D

Şaka bir yana gerçekten T-Shirtlerin bir şekilde çekiyor insanı kendine..İnşAllah tasarımlar kabul edilir de burdan sana T-Shirt Tasarım sipraişleri veririz..
Bak Hocam, benim ilk 4 tane hazır ona göre :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
@TethiDuygu
Gerçeğini yapmam biraz zaman alabilir aslında kağıt baskıyla vs ucuza ve kolaylıkla yapıla bilir sipariş üzerine basılır ve parası banka hesabıma yatar kargoyuda alıcı öder bakın vizyon ve misyonumu hemen oluşturdum (tüm yük alıcınındır :mrgreen: )

@EropaKING
Hele bir kabul görsün basılsın o 4 tane nin 2 sini hediye ederim sana ama ekonomik kriz malum en fazla 2 hediye :mrgreen:
Cidden yorumlarınız için teşekkür ederim geçmiş sayfada cimbomla ilgili bir T-shirt tasarımı paylaşmış arkadaş onunda eline sağlık. :)

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tasarti.com dan haberin varmı kardeş?

amd_ati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
satma gibi bi durum olursa 3 tanesini beğendim.piyasada böyle güzel şeyler yok.ne zamandır gömlek giyiyoz

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim tasarımların gerçekten çok güzel eğer PARDUS'la ilgili bir T-shirt tasarımı yaparsan çok güzel olur ve hemen alırım tereddüsüz hemde cevabını bekliyorum...

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
tasarti.com dan haberin varmı kardeş?

Hayır yok şimdi öğrendim t-shirt satıyorlarmışda bunu neden bana söyledin onu anlayamadım :D

@amd_ati

Satmayı istiyorum ama bastıracak yer lağzım bulursam bi web sitesi kurup satıcam.

@JJaWaa

Olabilir :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
çok başarılı çalışmalar :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
zero2900 tasartı.com da tasarım yarışması var arkadaş onun için söyledi sanırım ;)

Hmm yok ben o tarz şeylere katılmayı düşünmüyorum site sponsoru olacak arkadaşlar arıyorum malum yayınlamadan olmaz bir bastırma görüşmesi olursa sunum açısından :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Başarılı çalışmalar. Ziyan olmamalı derim.. :)

hakan_uu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum tasarımların çok hoş olmuş gerçekten.Eğer satış işine başlarsan 3-5-7-16 tane falan alırım :) yani tabi pahalı olmazsa :) ayrıca bir önerim var sanırım benim gibi programlamayı sevenler şöyle programlama ile ilgili(c#,sql...) tasarımlar istiyorlar.windows 7 falanda olur :) Ayrıca açık renkler ülkemizde pek tavsiye edilen renkler değil :D ama tshort oldugu için acık renk olması sorun yaratmıyor çünkü tshortun renklisi güzel oluyor :) ama çok açık renkler kullanmaman dileğiyle hoşçakal ;)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Dostum tasarımların çok hoş olmuş gerçekten.Eğer satış işine başlarsan 3-5-7-16 tane falan alırım :) yani tabi pahalı olmazsa :) ayrıca bir önerim var sanırım benim gibi programlamayı sevenler şöyle programlama ile ilgili(c#,sql...) tasarımlar istiyorlar.windows 7 falanda olur :) Ayrıca açık renkler ülkemizde pek tavsiye edilen renkler değil :D ama tshort oldugu için acık renk olması sorun yaratmıyor çünkü tshortun renklisi güzel oluyor :) ama çok açık renkler kullanmaman dileğiyle hoşçakal ;)

Bi firmaya hazırlatıp satmayı düşünüyorum karım fazla olmaz elimden geldiğince az karlı ve ucuz ama olabildiği kadar da kaliteli bir iş yapmayı istiyorum karı az diyorum çünki ben bu işi hobi olarak yapmak istiyorum tanıtım amaçlı bir site kurmak istiyorum öncelikle bunun için 10 gb hostin aldım ama kedimin ihtiyaçları okul masrafı staj yol parası vs derken şu aralar param veya kredi kartım yok domain alacak bir sponsor arıyorum :)

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hosting sponsoru olabilirm =)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Zeroo bende melekli bi tane istiyorum muhteşemler vallahi :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
yani aldıysan iptal et o parya domain al =) Sen bilirsin =)

ama tasarımların çok iyi =) Yazılımla ilgili birşey yaptığında haberim olsun alırım =)

Tamam zaten site kurduğumda 80 den fazla tasarımı yayımlıycam hosting e para vermedim sponsor oldu bi arkadaş sağ olsun :)

@Silence
Melekli kolay hazırlarım :) daha bunlar ne ki sergilemediğim 80 tane tasarım var :mrgreen:

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bunlar t-shirtlere yapıldığında güzel durmaya bilir.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Güzel çalışmalar,tebrik ederim..
Ama bunların yıkanmış halini düşünemiyorum :biggrin:

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bence de çok güzel tarasımlar bunlar :) Sadece böyle sergilemekle kalma emeğinden hakkını da al, değeri olmalı. :) Çok beğendim :)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Güzel çalışmalar,tebrik ederim..
Ama bunların yıkanmış halini düşünemiyorum :biggrin:

Eğer kaliteli bir baskıcıda basılırsa yıllarca olmasada en azından bir süre kalitesinden ödün vermez. Bu nedenle son teknolojiyi kullanan bir dijital baskı merkeziyle görüşücem bu akşam bakalım eğer uygun fiyata en azından orta kalite birşeyler yapıla biliryorsa site açıp sipariş üzerine bastırıcam.

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
@TethiDuygu
Gerçeğini yapmam biraz zaman alabilir aslında kağıt baskıyla vs ucuza ve kolaylıkla yapıla bilir sipariş üzerine basılır ve parası banka hesabıma yatar kargoyuda alıcı öder bakın vizyon ve misyonumu hemen oluşturdum (tüm yük alıcınındır :mrgreen: )

@EropaKING
Hele bir kabul görsün basılsın o 4 tane nin 2 sini hediye ederim sana ama ekonomik kriz malum en fazla 2 hediye :mrgreen:
Cidden yorumlarınız için teşekkür ederim geçmiş sayfada cimbomla ilgili bir T-shirt tasarımı paylaşmış arkadaş onunda eline sağlık. :)

Şaka yapıyordum, ama tasarımlarını gerçekten çok beğendim..
İnternet sitesi olayını düşün bence..

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Şaka yapıyordum, ama tasarımlarını gerçekten çok beğendim..
İnternet sitesi olayını düşün bence..

Ya bugün hayal kırıklığı yaşadım. Benim t-shirtleri bastıra bileceğim ucuz bir yer bulamadım.Herkes senin t-shirtler empirme baskıyla olur oda tek renk desen için kalıbı 50 lira olur en az 50 tane az basılmaz dediler ve her renk ücreti 50 lira arttırır dediler :( oh moy god ne yapacağım ben akıl verin lütfen :(

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Örneğin bir internet sitesi kursan ve tasarımlarını oraya kursan. Bir tanesi kaç liraya satılır ? (tahmini)

Abartı gibi görünecek ama 10 TL olursa eminim yok satar :)

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Ya bugün hayal kırıklığı yaşadım. Benim t-shirtleri bastıra bileceğim ucuz bir yer bulamadım.Herkes senin t-shirtler empirme baskıyla olur oda tek renk desen için kalıbı 50 lira olur en az 50 tane az basılmaz dediler ve her renk ücreti 50 lira arttırır dediler :( oh moy god ne yapacağım ben akıl verin lütfen :(

Bu basım işleminin daha arka planda yapan yerler daha ucuza basarlar sanırım.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Örneğin bir internet sitesi kursan ve tasarımlarını oraya kursan. Bir tanesi kaç liraya satılır ? (tahmini)

Abartı gibi görünecek ama 10 TL olursa eminim yok satar :)

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Bu basım işleminin daha arka planda yapan yerler daha ucuza basarlar sanırım.

Bikere t-shirt 10 liraya satılmaz sadece dijital baskı yani en basit baskı 15 lira t-shirt ü de katarsan 20 lira felan karım 5 lira olsa en az 25 liraya satılır zaten matrak t-shirt felan 25-30 a satıyor ama sorun satmak değil empirme baskı çok pahalı bana farklı birşey lağzım internette o kadar renkli t-shirt e basan lar var onlar empirmemi yapıyor sanki :(

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
tish-o yla görüştün mü? bi görüş derim

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bana koyu renklı bı tısort tasarlıyabılrmsn ve tısortun uzerınde kullandgın resmı bana msj olarak atarmsn ???

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gerçekten başarılısın. bu işi bir ek gelir olarak ve ilerleyen zaman içerisinde sabit işin haline getirebilirsin.

cevher_ist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam bunları sen yaptığına eminmisin?
bunlar hazır vectorler,t-shirtlere yapıstırmıssın sadece.(he evet sadece bu işin ticaretini yapıyorum dersen başka)
tasarımlarım diye milletten yorum bekleme yani :D:D
Zaten sen böyle vectörel illustrasyonlar yapsaydın eğer,şirketler firmalar önünde pervane olurdu .cocuk kandırma..
ilgilenenler için sitesini atıyorum. arkadaşın yaptım dediği grafikleri görebilmeniz için.
http://arsenal.gomedia.us/vector-art-graphics-page-full_list.html

bazlarin bile aynı:) para vermeye gerek yok free olarak var zaten nette..

hadi kolay gelsin:)