Syrox hafiza karti iyi midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba tabletim icin mini sd hafiza karti almak icin bir dukkana gittim, adam syrox marka 32 gb class 4 hafiza kartina 40 lira dedi, fiyat uygun geldi ancak markayi ilk defa duyuyorum yorumlariniz nedir?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Syrox markası hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama tabletinizde film seyredecekseniz oyun oynayacaksanız vb.. hafıza kartınızın minimum class6 olmasını tavsiye ederim tablet için ideal olan ise class10'dur ama pahalı olur

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
benim çin telefonuna aldım 2 gb 7 liraya hiç sıkıntısız 6 aydır kullanıyorum ama tableti bilemem

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
  • Class 2: 16 Mbit/s (2 MB/s)
  • Class 4: 32 Mbit/s (4 MB/s)
  • Class 6: 48 Mbit/s (6 MB/s)
  • Class 10: 80 Mbit/s (10 MB/s)
Marka hakkında bilemem ama hızı farklı olur sadece

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle class 10 öneririm. İnternette class10 kartları ekonomik fiyata bulabilirsiniz. 32 class4 yerine 16 lık class10 almak daha iyidir bence. Çinden ücretsiz kargo ile satın aldım hafıza kartımı.1 ayda geldi ama baya ucuza geldi. kingston üstelik :D

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
denemek için şuan class2 8gb bi kart taktım tablete, film oynatmada bi sorun olmadı, class 4te ne gibi bir sorun olabilir ki? ayrıca markayı hiç duyan yok mu ya :)

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle class 10 öneririm. İnternette class10 kartları ekonomik fiyata bulabilirsiniz. 32 class4 yerine 16 lık class10 almak daha iyidir bence. Çinden ücretsiz kargo ile satın aldım hafıza kartımı.1 ayda geldi ama baya ucuza geldi. kingston üstelik :D
Hangi siteden aldınız acaba ? Deal Extreme mi?

ferdigecici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 20 şubatta büyük ihtimal dediğiniz yerden bende aldım syrox 32 gb class 4. Kullandığım cihaz HTC Evo 3D. HD video kaydında, 3D HD video kaydında. 350 Mblık kapasitesi olan oyunda menülerde resimlere bakmakta aklınıza gelecek her yerde hiç bir sıkıntı, takılma, donma yaşamadım. 500 Mb lık müzikleri 1.5 dk da attım pc den telefona. saniyede 4.50 ile 5 MB arasında yazım hızı var.

Gözünüz kapalı alın derim ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
garantisi var 2 yıl bende kullanıyorum 16 gb ı 1 senedir . Bu zamana kadar bi sorun yaşamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Syrox çok iyi markadir bide kaliteli ben 4gp sini 14 tl ye aldim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle tavsiye ederim. bende aldım 32 gb 10 class hiç bir sorun yasamadım ve yarı fiyatına aldım diğer markaların.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar syrox marka urundur kopya urun değil piyasada mcro sandısk kongston urunlerın coğu kopyadır
15 senedır esnafım ve 3 yıldır syrox hafıza kartı satıyorum sorun yasamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:bende bugün 32 gb lık syrox aldım sj 4000 için hiç duymadığım bi markaydı 40 tlye aldım hemen denedim güzel çalışıyo ama ileride sorun çıkarmı çıkmazmı bilmem ama çıkacagını sanmıyorum şu an gayet hızlı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar babama SOYLEmiştim sd kart alırsın dıye vermişler 16gb sd kart syrox 5 ay kullandim daha dun sd kart boş hatasi veriyor yani durup dururken sd kart yandi hiç tavsiye etmiyorum kesinlikle !!!!!!!!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de syrox kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ve her ay sorun çıkartıyo fotoları kopyalıyo kendilğinden bir ara baktım 450 civarı fotodan 5600 civarı olmuş bıktım artık kartı formatlamaktan!!!!!!!!!

YUSUF34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hafıza kartı kendiliğinden fotoğraf kopyalayamaz telefonunda veya kullandığın cihazda virüs vardır. eğer arızalıysa 5 yıl garantisi var aldığınız yerden veya herhangi syrox ürün satan bayiden birebir değiştirebilirsin diğer markalar gibi 20 iş günü veya incelenip size geri dönüş yapılcak gibi kelimeler syrox markasında kullanılmaz. Eğer hiç biryerde değiştiremezsen firmanın adresine ücretsiz yurtiçi kargo ile gönderebilirsin. yenisi ile değiştirilip aynı gün kargoya verilir. SYROX müşteri hizmetini en üst seviyede tutan bir firmadır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -