Symbian Programlarını Sertifikalandırmak (PC kullanarak)

ankaraliffm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet aynen bu hatayi aliyorum

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:42 ----------

neyse bosver usta yinede yardim ettin saol varol seninde isinden ali koymayim :) yardimin icin teskler

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
En son bunu göstereyim belki gözünden kaçan birşey vardır :)

[flash]http://cdn.screenr.com/public/1.0/flash/screenr.swf?i=228682&svr=http://www.screenr.com/[/flash]

snl_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstadım opda dan sertifika key satın aldım.. 2014 e kadar olduğu yazıyor programı uyguluyorum signed olarak programı oluşturuyorum hiç bir sorun yok ama sertifika kısıtlı hatasını yinede alıyorum.. çok defa denedim neden olabilir?

freesigner programı ile imzalama işini bile yapamıyorum error veriyor..
o yüzden PC den yapmak daha sağlıklı diye düşündüm yapıyorum signed sis olarak oluşturuyorum ama dediğim gibi..

---------- Post added at 04:47 ---------- Previous post was at 04:31 ----------

üstadım opda dan sertifika key satın aldım.. 2014 e kadar olduğu yazıyor programı uyguluyorum signed olarak programı oluşturuyorum hiç bir sorun yok ama sertifika kısıtlı hatasını yinede alıyorum.. çok defa denedim neden olabilir?

freesigner programı ile imzalama işini bile yapamıyorum error veriyor..
o yüzden PC den yapmak daha sağlıklı diye düşündüm yapıyorum signed sis olarak oluşturuyorum ama dediğim gibi..

Ayrıca son sürüm Symbian S60 3rd & 5th telefonlara sahip olanların HelloOX2 v2.03 versiyonunu lisanslandırarak Sertifika problemini tamamen ortadan kaldıracaklarını söylemekte fayda var :)

bu yukarıdaki yazıya güvenerek bide helloox 2.03 e bi ödeme yaptım 5 dolar ödedim ama elde hiç bişey yok :D :D habire para ödüyorum :D güleyimmi ağlayayımmı bilemedim artık.. bu helloox ile kesin çözüm nasıl olacak maile junk mailede bişey gelmedi yardımcı olursanız çok sevinicem ortada kaldım..

bu arada telefonumun modeli E52

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Satın almasaydın bedavaya iki üç gün sonra indirebilirdin :)

E52 için v021.013'e kadar destek veriyormuş. Bu koşullara uyuyorsa hellox'un kurulmaması için bi sebep yok, kurulmuyorsa da bilmiyorum nedendir işin ehli değilim pek anlam veremedim.

ThéDanqéR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun alyküm kadıköyrap kardes ben senden opda ile ilgili bi konun varya onla ilgili soru sorcam free signed dosyası benm telefonumda açılmıyor gecikmiş sertifika diyor nasıl yapabilirim pm atamiyorum yrdım edersen svinirm ?

ThéDanqéR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

qazmq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cer dosyasını ve key dosyasını nerden bulacağım ?

BloodyRun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Nokia 5800 XM v52.0.007 kullanıyorum. Pokemon gibi oyunları GPSP emülatöründe oynamak istiyorum ve sertifikaya ihtiyacım var. Opda'ya başvurdum dün akşam, "Being Produced" halinden çıkmasını bekliyorum. Buradaki yazınızı bugün gördüm, oldukça güzel anlatmışsınız. HelloOX2 sayfasına da kaydettim kendimi, hatta 5$ istedi vermedim. :) Para yatırmamak benim işi engeller mi onu merak ediyorum. GPSP için gerekli Qt programını kurdum, elimde sertifika hatası veren GPSP de var. Umarım bir an öne bu işler hallolur, fena halde canım sıkılıyor çünkü. (:

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya kardesım cer ve key dosyasına 3 euro istiyor vermem o parayı beleş yapan yer yokmu ?

BloodyRun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de pek para verme taraftarı değilim, Rektör Bey'den açıklama bekliyoruz. (:

BloodyRun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HelloOX2'den bir hayır gelmeyecek sanırım, ben telefonu güncellerken biraz abartmışım... v52'yi desteklemiyormuş (: Neyse KadıköyRAP acilen sorunuma çözüm bekliyorum, Opda'dan hayır gelecek mi ve cevap olumlu ise tam olarak nasıl olacak bilmek istiyorum. Gerçi bu başlıktaki her sayfayı tek tek okudum ama bir sorunla karşılaşırsam sizinle bunu hemen halletmek istiyorum. En yakın zamanda buraya bakmanız dileğiyle. İyi geceler SDN halkı. (:

ataparkli61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben sertifika işlemini yaptım 24 saat diyo ama ben yapalı nerdeyse 48 saat olmak üzere hemüz yeşil olmadı ok yani hala yapılıyo diyo ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olacak birileri varsa yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkrederim arkadaşlar

--- Mesaj Güncellendi ---

My Certificate Apply Certificate Upload Certificate Signed Softs
[TABLE="class: cms_table_zstab, width: 95%"]
[TR]
[TH="class: cms_table_tdbor1, colspan: 7, align: center"]My Certificate[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbor2, width: 148, align: left"]Model[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, width: 150, align: left"]Remark[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, width: 141, align: left"]IMEI[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, width: 165, align: left"]Apply/Upload(Time)[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, width: 165, align: left"]Expire Time[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, width: 86, align: left"]state[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor1, width: 84, align: left"]Operate[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbor2, align: left"]N8[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, align: left"]Miraç N8[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, align: left"]357398041627024[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, align: left"][/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, align: left"][/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor2, align: left"]
up.gif
Being produced[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbor1, align: left"]delete[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Home| Symbian Software|Symbian Games|Certificate Management| Android Software | Android Games | Iphone Applications | WP7 Applications
arkadaşlar aynen böyle bekliyo neredeyse 48 saat olmak üzere ne yapmam gerek _????_

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Opda artık sertifika vermiyor. Şuan için sertifika veren site bulunmamaktadır.

wanhelsing.fbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
opda dan sertifika alıyorum 24 saat içinde sertifikanız hazır olacak diyor. ben sertifika aldıktan sonra bunu yapmama gerek varmı ??

wanhelsing.fbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi ya :/ peki şimdi nerden alabiliriz ? :/

güvenilir bir siteye benzemiyor ayrıca sony ericsson vivaz pro için sertifika yok