Sürücüleri nasıl kurmalıyım?

afterx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar arkadaşlar. Aşağıda kullandığım sistem yazıyor. Bu sisteme format atıp sürücüleri kurmak istiyorum ama hangi sürücüleri ne sırayla kuracağımı bilmiyorum. Temiz kurulum yaptım birtek sürücü olayı kaldı. Sürücüleri kurmama yardımcı olabilecek biri var mı?
Intel i3-9100 F
ASUS Prime b365m-k
MSI RX570
WD Blue 1 TB HDD
8 GB DDR Ram

afterx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürücüleri donanımlarınızın üreticisinin resmi sitesinden indirip el ile kurunuz
Ben daha önceki sistemimde elle kurmaya çalıştığımda çok sorun yaşadım. Sanırım ekran kartı ile ses sürücüsü çakışmıştı. Donanımların kalıcı olarak hasar almıştı. Formatla bile düzeltememiştim. Bana linklerini vererek ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz? Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Daha doğrusu önceki sistemi bilgisayarcıdan hazır almıştım ve o sisteme bilgisayarcının verdiği sürücüyü kurdum. Güncel diye verdiği. Sonra bilgisayar hasar aldı ve düzelmedi. Belkide yanlış sürücü vermişti bilmiyorum.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Ben daha önceki sistemimde elle kurmaya çalıştığımda çok sorun yaşadım. Sanırım ekran kartı ile ses sürücüsü çakışmıştı. Donanımların kalıcı olarak hasar almıştı. Formatla bile düzeltememiştim. Bana linklerini vererek ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz? Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Daha doğrusu önceki sistemi bilgisayarcıdan hazır almıştım ve o sisteme bilgisayarcının verdiği sürücüyü kurdum. Güncel diye verdiği. Sonra bilgisayar hasar aldı ve düzelmedi. Belkide yanlış sürücü vermişti bilmiyorum.
iyi de yazdığınız donnım parçaları zaten sürücü gerekmeyenler tam donanımınızı yazar mısınız,sürücü kurmayla alet bozulmaz.

afterx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi de yazdığınız donnım parçaları zaten sürücü gerekmeyenler tam donanımınızı yazar mısınız,sürücü kurmayla alet bozulmaz.
Sürücü gerektirmeyenler derken? Ekran kartı sürücüsü,anakart ses, çipset,ağ bunları kurmam gerekmiyormu?

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Sürücüleri kendi sitesinden indirip indirip kurmanızı öneririm.Ama eğer uğraşamam diyorsan altta ki uygulamayı indirip bilgisayarına tüm sürücüleri otomatik kurmasını sağlayabilirsin.Bazen yanlış sürücü kurduğu hakkında söylemler var ama ben bilgisayarıma bunu uygulamadım şuan sürücü hakkında sorun yaşamadım.

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277