Sürücü Güncellemeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rivovi96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar kardeşimin masaüstü pc si çökmüş format atmam lazım ama driverlerini nerden bulucam bilmiyorum anakartı ve ekran kartı değişmişti toplama gibi bir önerisi olan varmı? bir program vardı bazı driverleri otomatik bulup yüklüyodu onu bilen varmı işe yarar mı ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar kardeşimin masaüstü pc si çökmüş format atmam lazım ama driverlerini nerden bulucam bilmiyorum anakartı ve ekran kartı değişmişti toplama gibi bir önerisi olan varmı? bir program vardı bazı driverleri otomatik bulup yüklüyodu onu bilen varmı işe yarar mı ?
Aç kasayı ankrtın üstünde seri numarası ismi yazar ekrankartını çıkar onun üstündede yazar ismi seri nosu ordan bulursun.

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aç kasayı ankrtın üstünde seri numarası ismi yazar ekrankartını çıkar onun üstündede yazar ismi seri nosu ordan bulursun.

ana kart ekran kartı bunların dışında başka driver olurmu notebook larda wireles yada benzeri 40-50 tane driver oluyor

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Windows 7 format atarsan belki gerek bile kalmaz ama anakart ve ekran kartının markasını öğrenirsen bunlar yeterli olacaktır internetten bulabilirsin onuda başlattan çalıştıra gelip dxdiag yaz enterla anakartın ekran kartının markalarını modellerini öğrebilirsin bahsettiğin programda driver genius driverları bu programla yedekleyebilirsin..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Seri numarasına gerek yok ;) Sen hele bi format at da ondan sonra aygıt seçeneklerinden ordaki aygıtın kodunu verirsin driver atarız sana ilk önce format at ;)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Programın Adı driver pack solution son sürüm u indir ama güncel olmaz bana de format attım yaparım ben :D