- Reaksiyon puanı
- 1,317
Sebep? @scorpionhttps://forum.shiftdelete.net/members/scorpion.312196/ bu arkadaştan şikayetçiyim![]()
Sebep? @scorpionhttps://forum.shiftdelete.net/members/scorpion.312196/ bu arkadaştan şikayetçiyim![]()
Haklısın ama bana kalırsa yeni üyelerin sadece hata yaptıkları kısmı değil, tüm kuralları okumaları gerekir.@scorpion genelde forum kurallarına riayet eden bir yöneticimiz teşekkürler ama konuları kapatırken forum kuralları linkini verip kapatıyor beraberinde hangi kuralı ihlal ettiğini de belirtirse konuyu açan arkadaşa tekrar yapmaması için aynı hatayı belirtmiş olabilir
@scorpion genelde forum kurallarına riayet eden bir yöneticimiz teşekkürler ama konuları kapatırken forum kuralları linkini verip kapatıyor beraberinde hangi kuralı ihlal ettiğini de belirtirse konuyu açan arkadaşa tekrar yapmaması için aynı hatayı belirtmiş olabilir
Fragger adlı süper moderatör tarafsız bir yönetim sergilemiyor. Moderasyon yaparken kendi ideolojisine göre kararlar ve cezalar veriyor. İşine gelmeyen mesajları da siliyor. Forum kurallarına aykırı olmayan birçok mesajım sırf bu keyfiyet yüzünden silindi.
süresiz ban atmıyorsa kafayı takmış denemez her defasında süresiz ban atıyor mu? hayır takma yok.
ben ilk gördüğümde çizerdim ekürisini de.Sadece bir kere uyarı verdim. Şuana kadar başkası olsaydı eğer 10 kez süresiz tatile göndermişti bu arkadaşı. Sabrımı sınıyor sadece ama bilmiyor tabi beniİstersem süresiz tatile göndereceğimi, biraz daha eğlensin bakalım
![]()
ben ilk gördüğümde çizerdim ekürisini de.
eski patronuma göre dostluğum iyi düşmanlığım çok kötüymüş sonuna kadar gidermişim ben kimse kimseye muhtaç olmasın yiyeceği,içeceği,giyeceği olsun herkes eşit olsun castlar olmasın isterim ama olmuyor bu...Yapma Konfi, bu dediğinin muhtevasında karşı görüşlüye gıcıklık hissi var gibi geliyor sanki.
@Fragger ile karşıt görüşlerde olsak da düşünsel hissiyatla takıntı yapacak biri olmadığını biliyorum. Sempati/antipati eğilimindeki bazı kararlarının da tolore edilebilir sınırlarda insani duygularımız, zaaflarımız olabililir... Ki bunu da normal karşılayabilmemiz gerek diye düşünüyorum.
Tabii ki bunları eski zamanları bilen ve yaşayan biri olarak yazıyorum, anladınız!![]()
Silinmiş olmalı.Sabah burada beğendiğim bir mesaj vardı nereye gitti acep![]()
Silinmiş olmalı.
Bir daha silinmez artık.Hımm, demek ki beğenilen mesajlar siliniyormuş!![]()
Seninkini beğendim bakalım test edelim.Hımm, demek ki beğenilen mesajlar siliniyormuş!![]()
Seninkini beğendim bakalım test edelim.
uygunsuz içerik varsa silinir teknik sorun da olmuş olabilir...
Biz eskilerdeniz, eh biraz torpil yapıyorlardır muhtemelen.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Konfi alemsin ya, uygunsuz içerik +16'da olurdu eskiden.![]()
Bizde eski sayılmazmıyız abilerim 6 senenin lafı olur mu ?avatar da silinebiliyor...
yada gıcık eden sözler...
imhotep ablamızı gıcık etmek için trolliçe der.
Bizde eski sayılmazmıyız abilerim 6 senenin lafı olur mu ?![]()
Mezuniyete çok var o zaman.Sen henüz bir yaşında gözüküyorsun, emekleme yaşında yani... Biz baya büyümüşüz yeğenim, ilkokul 2. sınıfa gidiyormuşuz, SDN kayıtlarına göre...![]()
DORO diye biri yok tek Dora varDORO diye bir yetkili var kendisinden nefret ederim modluğun ne olduğunu bilmiyor sanki saçma sapan konular kapatıyor