Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
bana durduk yerde ceza vermiştiniz, ayrıca forum üyeleriyle diyaloğunuz bana pek sevimli gelmiyor, sebebi bu.. tabi bu benim düşüncem..

Katılıyorum.

Bir pesimist, bir chimera, bir amesfa, bir AliA öyle mi?

Ben ne mehmet'i, ne de emubaltaci'yi samimi bulmuyorum.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sizde ceza verilmemiş gözüküyor. neZaman ceza verilmiş size

geçen sene bu zamanlardı sanırım, forumda şunlar yasak diye bi konu açılmıştı..
orda yaptığım espriden ceza aldım, sizin tarafınızdan.. gayet normal bişey söylemiştim hatta..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
neden samimi bulmuyorsunuz

Soğuksunuz.

Ben bu forumdaki (siz ve mehmet dışında) tüm süper moderatörlerle çok samimi olabilirim. chimera'yı şahsen tanımıyorum ama 2 yıldır gözlemlediğim kadarıyla çok samimi biri. amesfa'yı zaten kişisel olarak tanıyorum uzun zamandır. pesimist'i mükemmel yazılarından biliyorum ve insanların arasına karışmaktan çekinmeyen can dostu biri bence. AliA da öyle. Sizin ise gördüğümüz yorumlarınız (bana göre) genelde hiçbir şey içermiyor. Mesafelisiniz, yakın olmak zorunda değilsiniz ama forumdaki 4 süper moderatör de samimi olunca siz göze batıyorsunuz doğal olarak. mehmet'ten hiç bahsetmiyorum bile. O'nunla siyasi ve dini görüşlerimiz çok ayrı.

Bu söylediklerimiz (kendi adıma konuşmak gerekirse söylediklerim) elbette bir şikayet değil. Zaten başlık da "Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın" diyor, yani düşüncemizi belirtiyoruz. Bize gıcık kapıp da bizi takıntı haline getirip durduk yere ceza vermeyin sonra. :)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Emubaltaci şahsen çok iyi biri olabilir ama attığı mesajlar bir global moderatör kalitesinde değil. Hiç deneyimli gibi durmuyor. Ama normal hayatta daha iyi birisidir saygı duyarım.
Bir de genel olarak: Uygunsuz konulara ve mesajlara çok geç müdahale ediliyor.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Emubaltaci fenerli bir kere baştan kaybediyor :D Şaka bir yana, önceden sanki üyelere tepeden bakıyor gibi gelmişti bana ama son zamanlardaki yaklaşımlarını gayet olgun ve yerinde buluyorum.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
İsim vermiycem çünkü modların çoğu bu ara sıkı takipte ve hiç aman vermiyorlar konuları çok iyi takip ediyorlar ve üyelerin sorularını da kısa zamanda cevaplıyorlar teşekkür ediyorum hepsine

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Soğuksunuz.

Ben bu forumdaki (siz ve mehmet dışında) tüm süper moderatörlerle çok samimi olabilirim. chimera'yı şahsen tanımıyorum ama 2 yıldır gözlemlediğim kadarıyla çok samimi biri. amesfa'yı zaten kişisel olarak tanıyorum uzun zamandır. pesimist'i mükemmel yazılarından biliyorum ve insanların arasına karışmaktan çekinmeyen can dostu biri bence. AliA da öyle. Sizin ise gördüğümüz yorumlarınız (bana göre) genelde hiçbir şey içermiyor. Mesafelisiniz, yakın olmak zorunda değilsiniz ama forumdaki 4 süper moderatör de samimi olunca siz göze batıyorsunuz doğal olarak. mehmet'ten hiç bahsetmiyorum bile. O'nunla siyasi ve dini görüşlerimiz çok ayrı.

Bu söylediklerimiz (kendi adıma konuşmak gerekirse söylediklerim) elbette bir şikayet değil. Zaten başlık da "Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın" diyor, yani düşüncemizi belirtiyoruz. Bize gıcık kapıp da bizi takıntı haline getirip durduk yere ceza vermeyin sonra. :)

Yönetici dedinmi Biraz ağır başlı olmak zorunda o yüzden kendilerini tebrik ediyorum:):):)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
chimera iş başında yine takdir ediyorum görevini çok iyi yapıyor

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Teşekkür mü etsem rica mı etsem ne etsem bilemedim şimdi :blushing:

Ben görevimin gerektirdiklerini yerine getiriyorum bu doğrultuda üyeler tarafından anlaşılabilmek sevindirici. :thumbup1:

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Eleştiri yaparken yapılıyor da övgüye gelince neden ihmal ediliyor bir şey demenize gerek yok işinizin hakkını verdiğinizi düşünüyorum :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Teşekkür mü etsem rica mı etsem ne etsem bilemedim şimdi :blushing:

Ben görevimin gerektirdiklerini yerine getiriyorum bu doğrultuda üyeler tarafından anlaşılabilmek sevindirici. :thumbup1:

Benim msj'ımı silmeseydin bazı ne desem bilmiyorum neyse keşke silmeseydin saygılar :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Benim msj'ımı silmeseydin bazı ne desem bilmiyorum neyse keşke silmeseydin saygılar :)

Gün içinde forumda yaptığımız müdahalelerin sayısı belli değil. Eğer mesajın silindiyse yorum yapmış olduğun konunun seyrinin içeriğinden sapmaması için silinmiştir. Sonuç olarak buradaki müdahalelerimiz üyeleri ve SDN' yi düşünerek yapılmaktadır. :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gün içinde forumda yaptığımız müdahalelerin sayısı belli değil. Eğer mesajın silindiyse yorum yapmış olduğun konunun seyrinin içeriğinden sapmaması için silinmiştir. Sonuç olarak buradaki müdahalelerimiz üyeleri ve SDN' yi düşünerek yapılmaktadır. :)

Bende sizi çok düşünmüştüm ama :laugh::clap::clap::laugh:

BruceLue-Efsane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumte çok laubali konuşmalar yapan birisi by efsane adlı bir moderatördür nesil böyle birisi yönetici yapılır anlamk mümkün değillll çok ani karar verip düşünmeden kararlar alıyor açiklama ypyor. her konuşmasinin başına sonuna ortasına gülme simgesi ekleyerek çok komik bir davranış sergiliyor bu kişi ne diye foruma yönetici yaplır anlmak mümkün değil forumda bu kişi hakkında eleştiri yapmayan yok gibi. yazık ...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
forumte çok laubali konuşmalar yapan birisi by efsane adlı bir moderatördür nesil böyle birisi yönetici yapılır anlamk mümkün değillll çok ani karar verip düşünmeden kararlar alıyor açiklama ypyor. her konuşmasinin başına sonuna ortasına gülme simgesi ekleyerek çok komik bir davranış sergiliyor bu kişi ne diye foruma yönetici yaplır anlmak mümkün değil forumda bu kişi hakkında eleştiri yapmayan yok gibi. yazık ...

Sırf bunu yazmak içinmi üye oldun doğru söyle :):))

BruceLue-Efsane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf bunu yazmak içinmi üye oldun doğru söyle :):))

yok abi, onu yazmak için üye olmdim sadece yazmyi düşünüyordum yazdim belli bri zamandır da forumu takip ediyorum 0ReiS0 siz sanırım moderatör dünüzzz siza sygım sonsuz abimizsiniz lafım lafımı anlayan anlar kesinlikle art niyet yok, sadece görüşümü paylaştim

bunu forumde çok kişi paylşıyor, bu foruma beni Kaberdey modum davet etti sorabilirsiniz. modlar ile alcağım vereceğim olmezz

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
yok abi, onu yazmak için üye olmdim sadece yazmyi düşünüyordum yazdim belli bri zamandır da forumu takip ediyorum 0ReiS0 siz sanırım moderatör dünüzzz siza sygım sonsuz abimizsiniz lafım lafımı anlayan anlar kesinlikle art niyet yok, sadece görüşümü paylaştim

bunu forumde çok kişi paylşıyor, bu foruma beni Kaberdey modum davet etti sorabilirsiniz. modlar ile alcağım vereceğim olmezz

Haklısın kardeşim bizde senin görüşüne saygılıyız ama biraz ağır oldu diye düşünüyorum iyi forumlar:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
He işte Sevgili Onur herkes kendi takımını tutsun sorun olmasın :D

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Forumun yeni arayüzünü denerken ençok okunan-mesaj yazılanlara tıkladım. Aaa bi de ne göreyim. Kilitli olmayan sapına kadar SİYASİ konular. Buradan anlıyorum ki sitede yazılanlara-eklenenlere müdahale eden YÖNETİCİLER çifte standartlı. Eklediğim bir kaç köşe yazısı siyasi diye birkaçına hiç sebeb göstermeye bile tenezzül etmeden SİLDİLER. Yani kilit bile değil sildiler. Bu yazı da siyasi değilse...BEN Kanuni Sultan Süleymanım. Şimdiki devlet başkanı bilmemne luis olmuş çokmu.
Siyasi olamayan bir konuyu da ekleyeyim, belki gözden kaçmıştır.

http://forum.shiftdelete.net/begenilen-kose-yazilari/56084-buyuk-gun-geldi-iste-akp-sloganlari.html

Faruma da demokrasi istiyoruz.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Troy neden diğerleri gibi değil peki? SÜper adam. Kafa dengi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Forumun yeni arayüzünü denerken ençok okunan-mesaj yazılanlara tıkladım. Aaa bi de ne göreyim. Kilitli olmayan sapına kadar SİYASİ konular. Buradan anlıyorum ki sitede yazılanlara-eklenenlere müdahale eden YÖNETİCİLER çifte standartlı. Eklediğim bir kaç köşe yazısı siyasi diye birkaçına hiç sebeb göstermeye bile tenezzül etmeden SİLDİLER. Yani kilit bile değil sildiler. Bu yazı da siyasi değilse...BEN Kanuni Sultan Süleymanım. Şimdiki devlet başkanı bilmemne luis olmuş çokmu.
Siyasi olamayan bir konuyu da ekleyeyim, belki gözden kaçmıştır.

http://forum.shiftdelete.net/begenilen-kose-yazilari/56084-buyuk-gun-geldi-iste-akp-sloganlari.html

Faruma da demokrasi istiyoruz.
Belirtmiş olduğunuz link forumda siyasetin yasaklanması kararının çok öncesinde açılmış olan bir konunun linkidir.

Biz bu yasağı getirirken bundan sonra siyasi konular açılmayacak demiştik. Tabii ki önceden açılan konulara da yorum getirilmeyecek. Ama binlerce konu var, bu konuların da kilitlenmesi o kadar basit bir iş değil. Gördüğümüzü kilitlemeye devam ediyoruz biz.

Çifte standart da uygulamıyoruz kimseye.