Şu iğrenç bmw reklamı

Reklam Kaldırılsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    158

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome + ablock kullanıyorum ama sdn'e giriste reklam falan degil simsiyah bi ekran cikiyo ne yaptıysam fayda etmedi. reklamı gec demeden sdne girmiyo.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar google chrome ile shiftdelete.net yazınca karşınıza win7 reklamı geliyor. kapat tuşuna bassam bile fayda etmiyor. shiftdelete.net anasayfasına yönlenmiyor.

Sağ üst tarafta, direk yönlendirme varken kapat demene gerek yok.

IE 8 ile denedim, ilk önce Windows 7 reklamı geliyor, sonra sağ üs taraftan siteye girişi tıklayınca ana sayfaya yönlendiriyor. Ve reklam bir daha çıkmıyor. Her ana sayfaya geldiğinizde reklamı görmüyorsunuz yani, bir seferlik. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome + ablock kullanmama rağmen her seferinde bu simsiyah bi sayfa görüyorum...
73285240.jpg

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
IE 8 standart (üzerine hiçbir güncelleştirme ya da eklenti vs yok) sadece bir defa gördüm o siyah sayfayı. Hatta ekran görüntüsü koymak için tekrar tekrar girdim siyah sayfa için olmadı. Tarayıcıyı bile kapattım açtım olmadı.. :)

Şimdi Chrome da da denedim. flas blok bende de yüklü. Siyah sayfayı yine sadece bir defa gördüm . Tekrarlarda hiç görmedim

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Aslında orada windows 7 reklamı var şuanda ama adblock kullandığınız için simsiyah gibi görüyorsunuz...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
orasini anlıyorumda neden toptan engelleyemiyorum, sitede baska reklam yok.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Toptan açılmasını engelleyemezsin galiba çünkü sonuçta bu bir script ve anasayfa açılırken çalışıyor. Yani sen zaten shiftdelete.net anasayfasında oluyorsun sadece ön planında bu script çalışıyor oluyor. Engellemenin bir yolu var mı bilemiyorum, bu konuda net bir bilgim yok malesef.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yok galiba dedigin gibi. adblockla engelliyorum ama bu seferde sdn komple gidiyo..:) nys kalsin böyle nabalım yapcak bisey yok

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ana sayfadaki reklam sürekli çıkmıyor ki. Ana sayfayı ilk açtığım zaman çıkıyor. Sonra her açışımda direk reklamsız sayfadayım. Ayrıca block programı çalışır durumda bile olsa, sağ üst taraftaki sdn giriş linki aktif. orayı tıklayıp geçiyorum ben