Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ üst tarafta, direk yönlendirme varken kapat demene gerek yok.
IE 8 ile denedim, ilk önce Windows 7 reklamı geliyor, sonra sağ üs taraftan siteye girişi tıklayınca ana sayfaya yönlendiriyor. Ve reklam bir daha çıkmıyor. Her ana sayfaya geldiğinizde reklamı görmüyorsunuz yani, bir seferlik.
IE 8 standart (üzerine hiçbir güncelleştirme ya da eklenti vs yok) sadece bir defa gördüm o siyah sayfayı. Hatta ekran görüntüsü koymak için tekrar tekrar girdim siyah sayfa için olmadı. Tarayıcıyı bile kapattım açtım olmadı..
Şimdi Chrome da da denedim. flas blok bende de yüklü. Siyah sayfayı yine sadece bir defa gördüm . Tekrarlarda hiç görmedim
Toptan açılmasını engelleyemezsin galiba çünkü sonuçta bu bir script ve anasayfa açılırken çalışıyor. Yani sen zaten shiftdelete.net anasayfasında oluyorsun sadece ön planında bu script çalışıyor oluyor. Engellemenin bir yolu var mı bilemiyorum, bu konuda net bir bilgim yok malesef.
Ana sayfadaki reklam sürekli çıkmıyor ki. Ana sayfayı ilk açtığım zaman çıkıyor. Sonra her açışımda direk reklamsız sayfadayım. Ayrıca block programı çalışır durumda bile olsa, sağ üst taraftaki sdn giriş linki aktif. orayı tıklayıp geçiyorum ben