Şu iğrenç bmw reklamı

Reklam Kaldırılsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    158

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam şu reklamdan tiksiniyorum artık ya...Farları yanıyor arabanın sayfanın yarsını kaplıyor kapat tuşuda öyle bir yerde ki arkadaş fenerle aramak lazım :D

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Tuşu nerede acaba ?
Ben daha bulamadım da ?!

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En üstte kapat yazıyor mavi bir yazıyla :D

Yanlışlıkla kaldırılmasına tıkladım yaaa :D Ohaa yaavv oyumu silemem mi ? :mrgreen:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bmw ne abi :D Yapıyosanız da adam gibi adam Mercedes'in reklamını yapın :D

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sitede BMW reklamı var sanırım, adblock kullandığım için göremiyorum. Ama BMW reklamı diyince aklıma direk bu reklam geliyor :D

bmw2el.jpg

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Saçma bi şekilde çıkıyor. sahadana benzedi site bence düzeltilmeli ve o gelir için başka yollara baş vurmak gerek :)

Reaksiyon puanı
189
Madem reklamlardan şikayetçisiniz Ad-Block Plus kullanın reklam falan görmezsiniz...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Her yer reklam :) Reklam tabiki olacak ama bu engelleyen reklam yazıları kapatıyor. Onsun biz de onu engelleriz. Demokraside çareler tükenmez :D

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
sitede reklamda mı var? diyecem olmayacak şimdi Ad-block kullanın sabaha bişeyi kalmaz

sinani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kaldırın şu saçma reklamı ayrıca yanlışlıkla 3 kez tıkladığım için o reklamın aslında işbank reklamı olduğunuda farkettim.. Şimdi bu site benim 3 kez tıklamamdan belki para kazandı ama uzun vadede bole sürerse beni kaybetçeğinide bilsin.. SDN e sırf teknooloji haberlerini rahatça okumak için giriyorum ama bu saçma reklamlar yüzünden siteye olan ilgim azalıyor.. Baştaki ankettede 3. şıkta resmen işgüzarlık var..

---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

Daha da sinir bozucu bir hal almaya başladı kaldırın şu reklamı adamakıllı bir haber okutmuyorsunuz..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Reklamdan şikayet konusu baydı iyice. Kaldırılması için anket yapılması da mantıksız. Adam parasını almış reklamını anlaştığı kadar sitesinde tutar. Bu adamlar da amme hizmeti için açmadılar siteyi.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Sitede reklam mı vardı? :D Eklentilerle reklamları engelleyebilirsiniz. Ama SDN'deki reklamların fazla olduğunu düşünmüyorum. :)

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Site adeta reklam sitesi oldu. O kadar reklam yetmezmiş gibi birde bu uyduruk şey cıktı.

Neyse ki engelleyıcı eklentım vardı da etkınleştırdım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
benim bildiğim normalde fareyi üzerine getirince açılır bu reklam zorla reklam izletmek saçma olmuş ki reklam tasarım garibesi olmuş :)

sinani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
freewill e katılıyorum. Fare üstüne gelince açılması gerekir bencede..Ayrıca 7.42 burası site hakkında şikayet ve öneri alt başlığı.. Kullanıcı olarak benim yorum yapma hakkım var.. Kaliteli sitelerin kullanacağı bir reklam tekniği değil bu..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
O zaman sen hiç haber sitelerine girmiyorsun sanırım. Dev gibi pencerede reklam açılıyor. Sayfanın en önemli yerini kaplıyor. Onlar da mı kalitesiz bir site?

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Biz de biliyoruz eklenti var arkadaşlar..
Şahsi görüşüm reklamların olmasıdır (bazen gözüme güzel şeyler çarpıyor..) O yüzden eklenti kullanmam.
Fakat bu reklamdan fazlasıyla rahatsız oldum, zaten başlar da kapat'ını bulamıyordum iyice sinir olmuştum da şimdi neyse kapatını buluyorum artık..

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bence kaldırılsın. her ne kadar opera kullanıp, bunu engellesem de bazıları için rahatsız edici bir özellik. Çünkü bu reklam bir anda çıkıyor ve üst tarafta her hangi bir yere bastığınızda doğprudan yönleddnirme yapıyor.

reklamcılık okuyan biriyim ve bu reklamların insanları reklamlardan ve markalardan soğuttuğu aşikardır:)

sinani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam bende biliyorum heralde tek reklam alan site sdn değil ama benim dediğim diğer sitelerde bir o reklamı kapamak için kapat tuşunu saklama gereği duymuyorlar bir ikincisi bir kere kapayıp tekrar anasayfaya dönünce anasayfada bu reklamlar açılmıyor..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Firefox ve Chrome da AdBlock diye bir eklenti var...
Sadece SDN de değil her sitede sizi reklamlardan kurtarır...

Yani HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN...

İki tık ile Rahatsız olduğunuz şeyden kurtulun...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
ya tamam olsun bişey dediğimiz yok ama zırt pırt çıkıyo uyuz ediyo insanı dursun orda biz istersek tıklarız yakar o zaman farmı yakacak monitörde gezimi yapacak ama durduk yerde dalıyo ekrana :cursing:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ya tamam olsun bişey dediğimiz yok ama zırt pırt çıkıyo uyuz ediyo insanı dursun orda biz istersek tıklarız yakar o zaman farmı yakacak monitörde gezimi yapacak ama durduk yerde dalıyo ekrana :cursing:

Flash Block engelliyordu. Merak ettim baktım da reklam ekranın yarısı :D Bari boyutu küçük olsaymış :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne Reklamı SDN de Reklam mı Var

"Ad Muncher" Gibi Bir Nimet Var ! :)