Street Fighter IV Yardım !!!

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar gizli karakterleri açıyorum fakat oyundan çıkıp tekrar oyuna girince açılan karakterler gidiyor. Nedendir acaba? Bunun bi ayarı varsa bilen söylesin lütfen.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Oyun portable sürüm mü? Çünkü portable oyunlarda böyle bir sorun var

Reaksiyon puanı
189
offline save dosyan olmadığı için. oyun ilk açıldığında windows live'a kayıt olup offline save dosyası yaratman lazım. aksi takdirde oyun orijinal olması gerekiyor savelerin tutulması için.

bende yaratmıyor mesela offline save. cd key istiyor. bulsam orijinal alıcam ama bulamıyorum oyunu...

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyuna girerken sana giriş kısmında kullanıcı adı oluştur diye bişey var onu yapman gerekir sonra yine girerken aynı adla girmelisin oyuna bildiklerimi yazdım bende tüm karakterler açık ve ekstra ne varsa hepsi

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
oyuna girerken sana giriş kısmında kullanıcı adı oluştur diye bişey var onu yapman gerekir sonra yine girerken aynı adla girmelisin oyuna bildiklerimi yazdım bende tüm karakterler açık ve ekstra ne varsa hepsi
bu oluşturduğun kullanıcı adı şifrenle sen online oynayabiliyomusun? daha doğrusu sen oyunu orjinal mi aldın?

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
peki offline olarak açılan oyuncuların kayıtlı olarak kalması içinde mi orjinal olması lazım yokmudur bi yolu bunun yaaaaa

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar online oynamak için öncelikle bir adet "Windows Live Game" altında çalışan oyunların şuan piyasada en ucuz olanı The Club oyununu alın.

Ondan çıkan Windows Live keyi "GTA IV, Street Fİghter IV vs." gibi oyunlarda %100 çalışmakta. Ben şuanda oynuorum. Bugün Tgar'dan 18TL.'ye The Club aldım. Onlineda ayrıyetten hiç lag yok. Sanki yanında oynuyormuş gibi oluyor. Tavsiye ederim.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
vayy beee orjinal aldırmanın müthiş bir yolu :D
Helal olsun adamlara

tekmecit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar online oynamak için öncelikle bir adet "Windows Live Game" altında çalışan oyunların şuan piyasada en ucuz olanı The Club oyununu alın.

Ondan çıkan Windows Live keyi "GTA IV, Street Fİghter IV vs." gibi oyunlarda %100 çalışmakta. Ben şuanda oynuorum. Bugün Tgar'dan 18TL.'ye The Club aldım. Onlineda ayrıyetten hiç lag yok. Sanki yanında oynuyormuş gibi oluyor. Tavsiye ederim.

kardes banada versen bende yapim ole msn adresimi yazim gönder bana olur mu

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben de street fighter 4 ü indirdim kurdum oyunu..ama oyu ağır çekim oynanıyor resmen?

Ekran kartımmı yetmiyor işlemcim mi yetmiyor?

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de street fighter 4 ü indirdim kurdum oyunu..ama oyu ağır çekim oynanıyor resmen?

Ekran kartımmı yetmiyor işlemcim mi yetmiyor?
Ekran kartı ve işlemcinin teknik özelliklerini paylaşırsan bir fikir verebiliriz.
Everest,CPU-Z,GPU-Z gibi programlarla teknik detaylara ulaşabilirsin.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
262tqc8.jpg

ekran kartım da nvidia 7100 gs

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1