• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Steam & Origin Oyun Kampanyaları

9420ce0a5c04c1c6f4e47d31bc707546.jpg

Bu mu?
Evet

Borderlands 1-2 ve sniper elite 3 alındı say. Güzel indirim almışlar. Sonrasına bakarız :)

Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.

Son düzenleyen moderatör:
Borderlands 1-2 ve sniper elite 3 alındı say. Güzel indirim almışlar. Sonrasına bakarız :)
North East Expansion ve Ets 2 aldım ama içindeki paintjobları göremiyorum nasıl ulaşacam bunlara?
dac24996f3fee501f4f77b1b98bacaa6.jpg

Kalanına da Cs:Go'da anahtar alırım. Ya da güzel bişey bulurum belki yarın bakayım.

Bir de ödeme işlemi gerçekleştirilemedi diye hata verdi ama karttan para çekmiş ve arşivimde gözüküyor.

Arkadaşlar bazı oyunlar fazla indirime girmedi. 4 Temmuz'a kadar fiyatlarında değişiklik olurmu ?

Mount and blade warband dlc collection satin aldim ben de 15 tl ye geliyor

Dead by Deadlight ilgimi çekti. Oyun iyi görünüyor. Yorumlar olumlu.

Android de ve windows da hiç bir ücretli uygulamaya para vermem ama kullanırım zaten verenlerede anlam vermem ...

Dostlar steamle ilgili bir soru soracağım oyu u sati alirken bütün asamalarinda 14.99 tl lik ücret gözüktü ve satin aldim. Ancak kredi kartimdan bekleyen islem 15.63 tl gözüküyor. Bi nedir acaba? İlk alisverisim de degil kartla, ek ücret falan mi yansıtılıyor yeri değil pek ama? Is bankasını aradim site den kaynakli diyor biz komisyon falan almadık diyor.

Dostlar steamle ilgili bir soru soracağım oyu u sati alirken bütün asamalarinda 14.99 tl lik ücret gözüktü ve satin aldim. Ancak kredi kartimdan bekleyen islem 15.63 tl gözüküyor. Bi nedir acaba? İlk alisverisim de degil kartla, ek ücret falan mi yansıtılıyor yeri değil pek ama? Is bankasını aradim site den kaynakli diyor biz komisyon falan almadık diyor.
Hiçbir ek ücret çekmiyor ama? Mail hesabına steamden bilgi yollanıyor oraya bakın ne kadar yazıyor.

Borderlands 2
This War Of Mine
Just Cause Collection
Killing Floor
Age Of Empires II (0.03 kuruş eksik tamamlayınca alınacak :D )

Bu indirimi bunlarla kapattık. Götürdüğü yere kadar :D

Just cause 3 + tomb rider paketi alinca ekstra %25 indirim ile 76 tl ye geliyor. Bu oyunlardan birini alacak varsa bence biraz daha koyup paket alsın.

Borderlands 2
This War Of Mine
Just Cause Collection
Killing Floor
Age Of Empires II (0.03 kuruş eksik tamamlayınca alınacak :D )

Bu indirimi bunlarla kapattık. Götürdüğü yere kadar :D
Benimki birazdaha "Yıllık" oldu sanırım :D

ETS 2 North + Expansions DLC paketi
The Crew
Project Cars
CoD:Black ops 2
Game Dev Tycoon
Punch Club
ATS
NFS Hot pursuit
Test Drive Unlimited 2

Cod 2 multiplayer sunucularda doluluk oranını biliyor musunuz ? Gametracker harici girip bakabilen varsa çok iyi olur.