Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Evet
Bu mu?
Evet
Bu mu?
North East Expansion ve Ets 2 aldım ama içindeki paintjobları göremiyorum nasıl ulaşacam bunlara?Borderlands 1-2 ve sniper elite 3 alındı say. Güzel indirim almışlar. Sonrasına bakarız
Gabe yollar mı bunları? Sadece paintjoblar gelmedi.İlk gün oyun almak böyle şeylere sebep oluyor.
Gabe yollar mı bunları? Sadece paintjoblar gelmedi.
Olmaz. Aynı kalıyor.Arkadaşlar bazı oyunlar fazla indirime girmedi. 4 Temmuz'a kadar fiyatlarında değişiklik olurmu ?
Hergün fırsatlar oluyordu. 24 saatte bir değişiyordu. Olmuyormu artık onlar ?Olmaz. Aynı kalıyor.
8 saat oluryordu sanırım. Evet onlar yok artık.Hergün fırsatlar oluyordu. 24 saatte bir değişiyordu. Olmuyormu artık onlar ?
Hiçbir ek ücret çekmiyor ama? Mail hesabına steamden bilgi yollanıyor oraya bakın ne kadar yazıyor.Dostlar steamle ilgili bir soru soracağım oyu u sati alirken bütün asamalarinda 14.99 tl lik ücret gözüktü ve satin aldim. Ancak kredi kartimdan bekleyen islem 15.63 tl gözüküyor. Bi nedir acaba? İlk alisverisim de degil kartla, ek ücret falan mi yansıtılıyor yeri değil pek ama? Is bankasını aradim site den kaynakli diyor biz komisyon falan almadık diyor.
Hocam 60 kurusun derdinde degilim tabi ama nedenini merak ediyorum işte üniversiteli ile cektimHiçbir ek ücret çekmiyor ama? Mail hesabına steamden bilgi yollanıyor oraya bakın ne kadar yazıyor.
Hangi odeme şeklini kullandin?Hocam 60 kurusun derdinde degilim tabi ama nedenini merak ediyorum işte üniversiteli ile cektim
Visa?Hangi odeme şeklini kullandin?
Boacompra vasıtasıyla alınca ek ücret alabiliyor o yüzden sormuştum. Visa ile almaması lazım. Enteresan.
Benimki birazdaha "Yıllık" oldu sanırımBorderlands 2
This War Of Mine
Just Cause Collection
Killing Floor
Age Of Empires II (0.03 kuruş eksik tamamlayınca alınacak )
Bu indirimi bunlarla kapattık. Götürdüğü yere kadar
Cod 2 multiplayer sunucularda doluluk oranını biliyor musunuz ? Gametracker harici girip bakabilen varsa çok iyi olur.
Teşekkürler, çok yazık gerçekten zamanında deli gibi oynardım.Yok denecek kadar az. Oyunun forumunda da bunu onaylayanlar var.