- Reaksiyon puanı
- 1,877
Yarın steamde erişim sorunu çıkacak aha buraya yazıyom
Fark etmez. 4 Temmuz'a kadar indirim var nasıl olsa.Yarın steamde erişim sorunu çıkacak aha buraya yazıyom
Abes indirim yapıldığında alırsak o fiyat mı çekiliyor?Bugünün senaryosu
20:00 Steam'de yaz indirimine ozel sayfa sunulacak
20:05 Magazaya giriş bile yapilamayacak. Sunucular göcecek
20:30 Magazaya giris yapilacak ama satin almalar sorunlu olacaktır. Ayrica yanlis hesaplanmis indirimlerde duzeltilmemis olacagindan elinizi cabuk tutmalisiniz (8 tl'lik oyun paketini 2 tl'ye almistim. Sonra duzeltildi )
21:00 Hersey yolunda. Iyi alisverisler.
8 saatlik flaş indirimler kalktı. Geçen seneki yaz indirimleri flaş indirimlerinin sonu oldu diye hatırlıyorum, ondan sonraki indirimler uygulanmadı. Saatlik indirimler olmayacak, çok çok büyük bir şey olmazsa bugünkü fiyatlar ile 4 temmuz günü indirimler biticek. İlk saatlerde yanlışlıkla absürt indirim oranları alan oyunlar olabiliyor, indirim oranları düzeltilmeden o oyunlardan yararlanabilir.Ben flaş indirimi merak ediyorum. 2 sene önce Ets2 3 tl olmuştu. Bu sene de bir kaç oyuna 8 saatlik flaş indirim gelse tadından yenmez. 60 tl para var ama çok sağlam indirim olmazsa 1-2 oyun alır bırakırım. Baktım çok sağlam şeyler var ileriye dönük sistem kaldırmasa bile bişeyler alabilirim.
Parayı steam cüzdana mı çekiyim yoksa karttan mı alayım?
Hataları kovalamak gerek. Kampanyanın ilk saatleri baya heyecanlı oluyor. Fiyatlar yalnış yazılabiliyor. Düzeltmeden satınalım yapılabilirFlaş indirim olayı kalktıktan sonra bir esprisi kalmadı bu yaz indirimlerinin.
Ets 2 nin fiyatı buysa tamamen hayal kırıklığı. Bundan çok daha az fiyatları birkaç kez gördü ats çıkmamışken. Şuan ats varken 10 tl nin altına düşmemesi olmamış.Başlamış galiba
Amma cok Ets fanı varmış. Ben 1 hafta oynayayım sıkılıyorum.
Bende sıkılıyorum hocam. Bir ara 8 tlye düşmüştü o zaman kütüphanede dursun diye almıştım. Bazen oyun oynamaktan sıkılıp kalkıp spor yapmak, kitap okumak istediğimde açıyorum 1 saat sonra sıkılıp kapatıyorum .Amma cok Ets fanı varmış. Ben 1 hafta oynayayım sıkılıyorum.
Sirket isi hosuma gitmisti. Baktim sür babam sür. Daral geldi. Ara sira Ets oynayasim geliyor ama hemen geciyor. Bende indirimde almistim.Bende sıkılıyorum hocam. Bir ara 8 tlye düşmüştü o zaman kütüphanede dursun diye almıştım. Bazen oyun oynamaktan sıkılıp kalkıp spor yapmak, kitap okumak istediğimde açıyorum 1 saat sonra sıkılıp kapatıyorum .
Sirket kurmali oyun vardi. Oyun harajda basliyor. Oyun yapiyorsun. Game Tycoon sanirim ismi. Unuttum. Cok iyi oyun. Ama sonu var tabi. Parasini hakediyorBaşka düşük sistem gerektiren oyun önerisi varsa alabilirim.
Bir sürü tycoon isminde oyun var.Sirket kurmali oyun vardi. Oyun harajda basliyor. Oyun yapiyorsun. Game Tycoon sanirim ismi. Unuttum. Cok iyi oyun. Ama sonu var tabi. Parasini hakediyor
Çökmemiş gabe kapatmış. Offline diyorSteam Status Hocam sepet çökmüş durumda. Bazı oyunlarda gayet güzel indirimler var bence.
Daha doğru oldu. Heyecanlıyız ona vermek lazım böyle hataları Heralde fiyatların yanlış girilmesine karşı önlem aldılar.Çökmemiş gabe kapatmış. Offline diyor
Game Tycoon olabilir. Oyun Türkce destekliyor. Oyunda, pc oyunu yapiyorsun. Baska oyle oyun yok zaten.Bir sürü tycoon isminde oyun var.
Game Tycoon olabilir. Oyun Türkce destekliyor. Oyunda, pc oyunu yapiyorsun. Baska oyle oyun yok zaten.