D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Çok yazık gerçekten zamanında deli gibi oynardım.
Yaklasik 500 tane server var diyorlar, bunlarin 480'i bos geri kalaninda ise tek tük oynayan kisiler varmis.
Çok yazık gerçekten zamanında deli gibi oynardım.
Almanya 'dan 5 tane full server olsa idare ederdi aslında.Yaklasik 500 tane server var diyorlar, bunlarin 480'i bos geri kalaninda ise tek tük oynayan kisiler varmis.
Dostum Project Cars'ı yükleyip oynadın mı acaba? Bilgisayarım sistem gereksinimlerini ucu ucuna karşılıyorBenimki birazdaha "Yıllık" oldu sanırım
ETS 2 North + Expansions DLC paketi
The Crew
Project Cars
CoD:Black ops 2
Game Dev Tycoon
Punch Club
ATS
NFS Hot pursuit
Test Drive Unlimited 2
Yok sadece almakla yetindim şuanlık. Bizim buralarda birisi sağolsun internetimizi sömürmüş. 150 GB harcamış güzelce 60mbps haram zıkkım olsun. neyse konuyu sapıtmıyım hocam eylülde g27 alıcam inşallah ozaman indirmeyi planlıyorum indirime girmişken alıyım dedim.Dostum Project Cars'ı yükleyip oynadın mı acaba? Bilgisayarım sistem gereksinimlerini ucu ucuna karşılıyor
Alıp almamakta kararsız kaldım.
intel core i3 M350 2,26 GHz işlemci
4 GB 1066 MHz ram
Nvidia GT335M 1GB 128 Bit DirectX 10.1 ekran kartı
Şimdiden hayırlı olsun o zaman hocam ben yalniz bir uyarıda bulunayım, zibilyon tane ayarı var G27 için biraz kurcalamadan oyuna girmeyin zevki çıkmıyor yoksa.Yok sadece almakla yetindim şuanlık. Bizim buralarda birisi sağolsun internetimizi sömürmüş. 150 GB harcamış güzelce 60mbps haram zıkkım olsun. neyse konuyu sapıtmıyım hocam eylülde g27 alıcam inşallah ozaman indirmeyi planlıyorum indirime girmişken alıyım dedim.
Tamam hocam teşekkür ederim Torrentten indiriyorum şuan. Yarın yükleyip denerim hoşuma giderse satın alırım artıkYok sadece almakla yetindim şuanlık. Bizim buralarda birisi sağolsun internetimizi sömürmüş. 150 GB harcamış güzelce 60mbps haram zıkkım olsun. neyse konuyu sapıtmıyım hocam eylülde g27 alıcam inşallah ozaman indirmeyi planlıyorum indirime girmişken alıyım dedim.
Valla ben ne alırsam sorunlu çıkar malum piyasada 0 G27 kalmadı benim aldığım cihaz sorunsuz çıksın yeter. 1 gün bile uğraşırım üşenmem öyle şeylere. Tek tek kendime göre ayarlamak hoşuma gider benim. Teşekkürler bu arada.Şimdiden hayırlı olsun o zaman hocam ben yalniz bir uyarıda bulunayım, zibilyon tane ayarı var G27 için biraz kurcalamadan oyuna girmeyin zevki çıkmıyor yoksa.
Simulasyon seviyorsanız Assetto Corsa PCars'tan daha iyiymiş.Tamam hocam teşekkür ederim Torrentten indiriyorum şuan. Yarın yükleyip denerim hoşuma giderse satın alırım artık
Steam'de %87 Çok Olumlu yorum almış. Bir bakayım buna da. TeşekkürlerSimulasyon seviyorsanız Assetto Corsa PCars'tan daha iyiymiş.
1. Öyleyse çalıyorsun ve bundan gurur duyuyorsun. Hırsızsın.Android de ve windows da hiç bir ücretli uygulamaya para vermem ama kullanırım zaten verenlerede anlam vermem ...
Project cars daha gerçekçi, Asetto Corsa daha oynanabilir. Project cars içten sürüşte G27 ile oynamıştım crackli 2-3 saat civarı. Gerçeğe en yakın PC deki yarış oyunudur kıyassız.Simulasyon seviyorsanız Assetto Corsa PCars'tan daha iyiymiş.
Alacağım dediğiniz oyunu paket falan secenekler var sadece borderlands 2 alsam yeterli mi?Borderlands 2 @Jiraiya06
Alacağım dediğiniz oyunu paket falan secenekler var sadece borderlands 2 alsam yeterli mi?
Multi var mi hocam? Beraber atarizTiny tina, captain scarlett ve ultimate vault hunter's 2 paketini tavsiye ederim. İndirimdeyken bunları ekle oyuna. Oyuna birçok özellik ekliyor.
Geri kalanı şart değil.
Oyunu 4 kişi ile beraber oynayabiliyorsun.Multi var mi hocam? Beraber atariz
Otomobil forumunda sormuştum aynı konuyu. PCars gamepad ile oynanırken Assetto Corsa oynanmıyor denmişti. Genel olarak Assetto Corsa gerçekçi olduğu söyleniyorProject cars daha gerçekçi, Asetto Corsa daha oynanabilir. Project cars içten sürüşte G27 ile oynamıştım crackli 2-3 saat civarı. Gerçeğe en yakın PC deki yarış oyunudur kıyassız.
Gerçek şu ki Asetto Corsa daha iyi multi-player konusunda. Direksiyon ile daha kolay ama Project Cars a göre. Biliyorum oynadım yani. Project Cars ta drift buildi yapıp deneyin bi, aynısını da asetto corsa da deneyin. Hangisine adapte daha kolay olunuyor ve kolay bunu anlarsınız. Ben sadece Project Cars ın daha gerçekçi olduğunu savunuyorum.Otomobil forumunda sormuştum aynı konuyu. PCars gamepad ile oynanırken Assetto Corsa oynanmıyor denmişti. Genel olarak Assetto Corsa gerçekçi olduğu söyleniyor
Aldım gitti.
3 lira 4 kuruşun daha olsaydi The Long Dark derdim.7.50 tl'lik bir oyun önerisi alabilirim arkadaşlar
3 lira 4 kuruşun daha olsaydi The Long Dark derdim.